- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #22.801
Arkadaslar merhaba...gecen hafta doktor randevumuz vardi ve doktor bebegin suyunun ve kilosunun fazla oldugunu soyledi...bu arada diyabetim de var ama diyetle simdilik kontroo altinda diye insuline baslatmadi...erken dogum riskin var dedi bana...ayni zamanda idrar testi vermistim ve hafif enfeksiyon cikti doktor benden kultur testi de istedi ama henuz sonuc cikmadi...bugun de sabahtandir dik oturunca veya hafif yuruyunce zorlaniyoru...vajinamda baski var gibi...doktora yazdim enfeksiyondan da olabilir diyor bebegin kafasi da ordaydi ondan da olabilir diyor...ben asiri korkuyorum erken dogum olursa diye...bu haftalarda vajinada baski veya hafif kasik agrisi olan vr mi?bu kultur sonucu ciksaydi d aona gore hareket etseydik
Benimde diyabetim var ve benimde idrarda hafif enfeksiyon çıktı. Bana ilac yazmadi bol bol su iç dedi doktor. Benimde vajinaya agri baski oluyordu geçen hafta bende düsündüm acaba enfeksiyondan mi yoksa bebegin pozisyinundan mi diye. Artik vucudumuzu dinleyecegiz.hastaneye yatincada serum verip yatiriyorlar. Oyüzden bol bol dinlenerek gecirmek lazim bu haftalari.