- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #22.761
Kızlar suyun geldigini nasil anlariz ya, bu aralar akıntım artti, suyum gelecek de anlamayacagim diye korkuyorum. Akintidan farki nedir acaba yasayan bilen var mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Soldaki bebeğin suyu azdı zsten daha da azalmis. Nstde kalp atışlarına bakalım dedi beğenmedi. Sancı zaten yok kalp atışları düzensiz sanırım ama 120-160 arasında hepBen hiç anlamıyorum canım. İnşallah olumsuz bi durum yoktur
İnşallah 2.nst iyi çıkar. Haber ver bize deSoldaki bebeğin suyu azdı zsten daha da azalmis. Nstde kalp atışlarına bakalım dedi beğenmedi. Sancı zaten yok kalp atışları düzensiz sanırım ama 120-160 arasında hep
Ben BİM’den bavul içi düzenleyici almıştım. Onların içine koydum.Kızlar bebeğimin kıyafetlerini yıkadım şükür şimdi ütüleyip hazırlayacam ama poşetleyip hastane çantası hazırlayan varsa resim atabilir mi fikir amaçlı
Ben bakayım at istersen ebeyim ben biraz değerlendirebilirimKızlar nstden anlayan var mı? Bebeğin kalp atışlarını yorumlayabilir misiniz?
Doktor sonucu beğenmedi tekrar istedi.
Sol bebeğin kalp atışlarını beğenmedi canım ikinciye nst istedi. Bunu da yarim saat bakalım dedi tam bir saattir nstdeyim habire uzatıyorlar. Az önce doktor bi geldi biraz daha uzatın dedi gittiBen bakayım at istersen ebeyim ben biraz değerlendirebilirim
Canım normalde bebeklerin kalp atışları 120 ile 160 arasında olması gerekir sol bebeğin kalp atışları 130 civarlarında ama burda önemli olan birsey bebek hareket ettiğinde kalp atışlarını ani olarak biraz daha yükselmesi ve tekrar eski haline gelmesidir çol stabiş gitmiş doktorun p yüzden istemiştir. Tatlı birseyler yiyip tekrar çektirebilirsn çol stres yapma sıkıntı olsa zaten söylerdi. Bazen uyudukları zamanda stabil çıkabiliyorSol bebeğin kalp atışlarını beğenmedi canım ikinciye nst istedi. Bunu da yarim saat bakalım dedi tam bir saattir nstdeyim habire uzatıyorlar. Az önce doktor bi geldi biraz daha uzatın dedi gitti
Hareketliydi aslında da bilemedim ikinci nst daha dalgalı. Az önce yanıma geldi baktı suyuna tekrar bakalım bir sey yeyip içme dediCanım normalde bebeklerin kalp atışları 120 ile 160 arasında olması gerekir sol bebeğin kalp atışları 130 civarlarında ama burda önemli olan birsey bebek hareket ettiğinde kalp atışlarını ani olarak biraz daha yükselmesi ve tekrar eski haline gelmesidir çol stabiş gitmiş doktorun p yüzden istemiştir. Tatlı birseyler yiyip tekrar çektirebilirsn çol stres yapma sıkıntı olsa zaten söylerdi. Bazen uyudukları zamanda stabil çıkabiliyor
Hayırlısı olsun inşallahDoktor verdi bu günü. Ultrasona baktım tahmini doğum tarihi de 6 ağustos görünüyor. Eşim izin işlemleri için 10 u olsun diyor. Bakalım.
Yok canım ben gidicem 9 aylık hamile halimle misafir ağırlıycam. Kurbanı 6 aile kesiyorlar hepsi kayınvalidemlere toplanıyor yemekler yapılıcak sofralar kurulucak bi ton bulaşık çıkacak onlarla tüm gün oturulucak çay içilicek. Hizmetçi lazım bi tane oda ben oluyorumÇok istiyolarsa onlar gelsin hem iki işin ucundan tutarlar
Ben kullanıyorum. Ama benim yağın rengi kırmızı. Aynı zamanda badem yağıda kullanıyorum. Ama maalesef ona rağmen yanlarda çatlak oluştu 20 kilo aldım ona bağlıyorumArkadaslar merhaba, gebeligin en basindan beri nemlendirici ve catlak kremleri kullanmama ragmen alt karnimda catlaklar olustu. Artik catlaklari umursamiyorum genetik sonucta ama kizarik gorunumu gecsin daha da derinlesmesin diye hucre yenileyici seyler kullanmak istiyorum. Dogal yaglardan sari kantaron yagini cok duyuyorum ama hamilelikte kullanilir mi bilemiyorum, pek yazi da bulamadim bununla ilgili. Aranizda kullanan var mi diye merak ettim. Sevgiler
Evet ya bende o yüzden gitmek istemiyorum dün geceden beri sancılarım var zaten stres yüzünden mi yalancı sancımı bilmiyorum ama belimden girip karnıma dağılıyo ama şuan çok hafif dayanılacak gibi yalancılı sancıdır diye bekliyorum. Bi iki saat galan olmuyo sonra başlıyor yine düzenli değil. Üstüne birde afedersin ishal olmuşum onun verdiği bi sancımı yoksa doğuma hazırlıkmı anlamış değilim. Artarsa duşa girivem umarım daha gelmez çok erken çünkü 35+3 üz dahaValla ben olsam gidemem çünkü hem ağır oluyo insan hemde cidden son günler ben kızmı 38+6 da normal doğurdum örneğin risk bence belki bayrama bile kalmicaksiniz 37 artılarda gelmek isteyecek bilemiyoruz maalesef kızımda kont dr a sormuştum ne zaman gelir diye de adamcağız dedi allahtan başka kimse bilemez şimdi bisey yok 2 saat sonra bile sancilanabilirsin heran değişir demişti 5 gün sonra doğurdum
Eğer anlamamakta ısrarcı olursa son çare doktora söyleyip doktorla konuşturucam canımEn iyisi tartışma..Doktoruma sorucam de , sonra da "doktor kesinlikle izin vermedi" de eşine çok kızdı doktor de
Geliyor cinnet diye benYok canım ben gidicem 9 aylık hamile halimle misafir ağırlıycam. Kurbanı 6 aile kesiyorlar hepsi kayınvalidemlere toplanıyor yemekler yapılıcak sofralar kurulucak bi ton bulaşık çıkacak onlarla tüm gün oturulucak çay içilicek. Hizmetçi lazım bi tane oda ben oluyorum
Merhaba genetik diye biliyorum benim anne kizkardes teyze anneanne hepsinde var catlak. Bende henuz baslamadi belki 7 kilo aldim daha o yuzdendir, son ayda catlayabilirim ama farmasinin calendula oli balsamini kullandim 4.aydan itibaren her banyodan sonra surdum. Catlarsam sonrasinda da onu kullanirim diye dusunuyorum cunku 2 gun de surmesem hala nemli oluyor karnim baya nemlendiriyor. Catlaklari geçirecek hic birsey yok diye biliyorum.Arkadaslar merhaba, gebeligin en basindan beri nemlendirici ve catlak kremleri kullanmama ragmen alt karnimda catlaklar olustu. Artik catlaklari umursamiyorum genetik sonucta ama kizarik gorunumu gecsin daha da derinlesmesin diye hucre yenileyici seyler kullanmak istiyorum. Dogal yaglardan sari kantaron yagini cok duyuyorum ama hamilelikte kullanilir mi bilemiyorum, pek yazi da bulamadim bununla ilgili. Aranizda kullanan var mi diye merak ettim. Sevgiler
Ben de doktoruma sordum ama ben izmirdeyim müsilaj yok şu an burda.Ben de bir sey sorucam kızlar, denize girmek uygun mu sizce bizim için? Yok deniz salyasıydı, müsilajdı, ilaçlamaydı bilmem neydi doktoruma sordum girebilirsin dedi ama içime sinmiyor siz ne diyorsunuz?