- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #22.421
Teşekkürler canım Benim açlıkda o civarlardaydı. İnsülini 12 ye çıkarttı. Bugün 90 geldi yarına bilmiyorum artık bugün çok da belim ağrıyorsu içiyordum bol bol 15 30 dk bir wc deydim valla yarına da geçmez ise hastaneye gitmeyi düşünüyorum. Sen nasılsın 9 senin az kaldı
Cidden miKızlar o yaşadığınız şey ekstrasistol oluyorpanikatak ve anksiyetesi olanlar daha iyi bilir ben hep yaşiyorum onu kac kere kardiyoloğa gittim, holter takildi 24 saatlik kalp atislarina bakildi, hamilelikte daha çok yaşanıyormuş. Bir an durup tekrar calisiyormus gibi bir his oluyor. Ama önemsizmiş merak etmeyin
Teyzesi bizde 2700 olmuşuz ben kilo almıyorum artık. 80 da çakıldım. Eşim dalga geçiyor benle wc den çıkmıyorum diyeBen 8 vuruluyorum ama çok iyi arttirmaya gerek yok diyor sürekli. Senin doktor arttırdikça acaba benim doktordami tuhaflik var diye korkuyorum. Yarin kontrolüm var artik duruma göre net tarih verir . gerci 16 temmuz dedi ama ben belki bayram sonrasina olur diye düşünüyorum. Ayaklarim şişiyor ve gece çok uyaniyorum onun dışında ağrım vs yok. 2 haftadir beslenmeme pek dikkat etmedim umarim yarin bebek kilo almis olur. 1tgün önce 2050gr dı. Bende günde 3.5litre su iciyorum wc ile akraba olduk
Evet en çok stres tetikliyor ben de ne zaman bir şeyleri kafama taksam artıyor. Yapmayın kendinize de bebeğinize de, başkaları için değmez. Bebeklerimiz kadar degerli hic bir sey yok su an hayatta, insallah hersey gececekCidden miEvden çalışsam da çok stresli çalışıyorum son günlerde, bazı terbiyesiz çalışma arkadaşlarımın akşam gece saçma sapan konularda arama ve mesaj yoluyla bana sataşmaları cabası Bir de yüksek lisans tezimi teslim sürecimdi. Doktorum bile nedir bu bebeklerin annelerinden çektiği dedi en son gittiğimde Yakında hepsinden kurtulurum inşallah Hepimize huzurlu, sakin hamilelikler diliyorum
Yürüyüş falan yapsam o gün ve ertesi gün maşallah çok hareketli oluyor. Ama evdeysem dinleniyorsam o da dinleniyor. Haftalar ilerledikçe hareket alanları da daralıyor.Kızlar bebeğin de hareket azlığı olan var mı?
bende uzun süredir evden çalışıyorım. ama beni de iş yerim cok geriyor. haftada 2 gün2-3 saar gitmeme ragmen sinir küpüne dönüyorum.Cidden miEvden çalışsam da çok stresli çalışıyorum son günlerde, bazı terbiyesiz çalışma arkadaşlarımın akşam gece saçma sapan konularda arama ve mesaj yoluyla bana sataşmaları cabası Bir de yüksek lisans tezimi teslim sürecimdi. Doktorum bile nedir bu bebeklerin annelerinden çektiği dedi en son gittiğimde Yakında hepsinden kurtulurum inşallah Hepimize huzurlu, sakin hamilelikler diliyorum
Çoook çok teşekkür ederim cevabınız için yaa çok sevindim içim rahatladı böyle tecrübeli hamişlerden güzel mesajlar alıncaGece wc kalkmıştım kıskardeşim oyuncaklarini etrafta brakmış ışık açmadımEzbere yorudum oyuncağa basımca kaydım düştüm yüz üstü çok olmasada karin bolgeme baski oldu birde annem sabahlari işe gidince kiskardesimin yanina hen yatiyorum korkmasin diye saga oldun 2/3 defa karnima sert tekmeler atti kuzum ama sukur birseyimiz yok plasenta bu yuzden var disardan gelen darbeler hisedilmesin diye Geçen aylar arkadasim hamileydi merdivenlerden dustu allaha sukur birsey olmadi saglikli oglan dogurdu yani merak etme korkulacak birsey olsa coktan belli olurdu
Benimkisi insuline baslatmadi bile..simdilik glifor diye bir ilac verdi bu sabah 84 tu aclik...yoksa hep 104-92 arasindaydi aclik sekerimBen 8 vuruluyorum ama çok iyi arttirmaya gerek yok diyor sürekli. Senin doktor arttırdikça acaba benim doktordami tuhaflik var diye korkuyorum. Yarin kontrolüm var artik duruma göre net tarih verir . gerci 16 temmuz dedi ama ben belki bayram sonrasina olur diye düşünüyorum. Ayaklarim şişiyor ve gece çok uyaniyorum onun dışında ağrım vs yok. 2 haftadir beslenmeme pek dikkat etmedim umarim yarin bebek kilo almis olur. 15 gün önce 2050gr dı. Bende günde 3.5litre su iciyorum wc ile akraba olduk
Bence sen doktorunu değiştirmelisin canım yine sen bilirsin kafanı karıştırmış gibi olmak istemem ama Ne hallerle hamile kalıp bu aylara geldik ancak biz biliriz sanki senin doktorun biraz rahat davranıyor gibi geldi bana.Ben 30. haftada gitmiştim, kistim 15 cm olmuş, gerilmiş çocuğu sıkıştırıyor, erken doğum riskim de olmasına rağmen doktor beni yine bir ay sonra çağırdı.
İnsanlar gerçekten çok acımasız olabiliyor. Aynı şekilde nasıl olsa işten ayrılacağım diye mi bu hırçınlık çözemiyorumbende uzun süredir evden çalışıyorım. ama beni de iş yerim cok geriyor. haftada 2 gün2-3 saar gitmeme ragmen sinir küpüne dönüyorum.
insanlardaki cekememezliği çözemedim.
haftaya 32 başlıyoe hiç gitmicem.
33 ten snra 1 temmuzmuş normale dönüyormuş herkes. gebelere aşı belirsiz olmasına ragmen normal görüyorlar. çalışabilir alıcam bi hafta yarım yamalak giderim sonra izin kullancam 10 gün.
kurban 15 temmuz derken iyi yırttım. 34 ten sonra hiç calışmıcam madem evden çalışma yok cok iyi olacak.benle aynı işi yapan mühendis herseyi bama yıkıyordu. kanamalarım varken bilemyattogom yerden iş yaptım görsün gününü.
Kafam çok dağınık, geçen gün diş fırçamın üzerine yanlışlıkla kireç sökücü sıktım, sıkarken geldi ona da bayağı, neyse atarım dedim.Bence sen doktorunu değiştirmelisin canım yine sen bilirsin kafanı karıştırmış gibi olmak istemem ama Ne hallerle hamile kalıp bu aylara geldik ancak biz biliriz sanki senin doktorun biraz rahat davranıyor gibi geldi bana.
aynı sey bana da oldu. benim masam ayrı .İnsanlar gerçekten çok acımasız olabiliyor. Aynı şekilde nasıl olsa işten ayrılacağım diye mi bu hırçınlık çözemiyorumBen daha doğum iznine ayrılmadan bilgisayarımı almış, masama geçmiş kullanmaya başlamış kendi bilgisayarı eski, benimki yeni diye. Bilgisayarımı alamazsın, içinde belgelerim var, outlook umu da yedeklemedim henüz diyorum, kötülük yapmak için vermiyorum diye olay çıkardılar. Gece gece mesajlar, uğraşmalar. Nefret ederek doğum iznine çıkacağım, hiç böyle olacağını düşünmemiştim. Hakkımı da helal etmiyorum. Karnım ne kadar kasılmıştı o tartışmalı günlerde, yazık gerçekten. İnşallah her şey daha güzel olacak bebişlerimizle, güzel günler bizi bekler çok yakında
Stres yapma ve bir an önce kafanı toplamaya çalış. Bebeklerimizin bize ve rahatlığımıza ihtiyacı var.Kafam çok dağınık, geçen gün diş fırçamın üzerine yanlışlıkla kireç sökücü sıktım, sıkarken geldi ona da bayağı, neyse atarım dedim.
Şimdi gece dişlerimi fırçalamak için aldım bildiğin tam dişime bi sürttüm, aklıma geldi ağzımı yıkadım bayağı bol suyla.
Hafif yandı ağzım sonra geçti, ama dalgınlığın boyutunu düşünebiliyo musunuz?
Bizim toplumda maalesef birbirine saygı duyma konusunda çok eksiğiz. Kişisel alan meselesine girmiyorum bile. Bu akşam instagramda çok güzel keçeden yapılmış kapı süsleri gördüm. Diyorum keşke böyle bir işim olsa, evden güzel güzel çalışsam kimseyle uğraşmadanaynı sey bana da oldu. benim masam ayrı .
ztn odada yönetici olarak calışıyorım. ama kimseye zararımız yok diye cok kayle alan yok.
masamı sandalyemi yükseltmişler . dedim ben gidene kadar kullanmayın bari. herkesin kendi masası var ne aradın acaba benim masamda.
normalde böyle seylere takılmam ihtiyac olsa gelsin kullansın .
ama yani herkesin masası ayrı . benim masamın ne masası oldugı belli ne oluyor yani.
birde hamileyim diye evdem çalışıyorum diye cekemiyorlar halbuki genel müdürlüğümüz de hamile olan olmayan nerdeyse herkes evden calşıyor. salak salak işler . bem sırf bu yüzden evrak kayıtcıyı falan engelledim. muhatap almıyorum. özellikle bayanlar bu süreçte çok acımasız oluyo. kadının birine 1 yıl bıyunca yardım ettim masamdan evrakları al mümkünse de kullanma dedim diye bana trip atıyo.
suratına bile bakmıyorum inan ki .
Yapılcak şey değil, unutulacak şey hiç değil. Ama kafamın dağınıklık boyutu bu.Stres yapma ve bir an önce kafanı toplamaya çalış. Bebeklerimizin bize ve rahatlığımıza ihtiyacı var.
valla saglıkşa kucagımıza alalımda ücretsiz falan kullancam 6 ay. inan işten uzaklaşmaya o kadar ihtiyacım var ki. şuan hamileyim diye cıkamıyorum ama cocukla inş cıkabilirim. arabaya atar gezerim annemlere komşulara avm ye vallahi .Bizim toplumda maalesef birbirine saygı duyma konusunda çok eksiğiz. Kişisel alan meselesine girmiyorum bile. Bu akşam instagramda çok güzel keçeden yapılmış kapı süsleri gördüm. Diyorum keşke böyle bir işim olsa, evden güzel güzel çalışsam kimseyle uğraşmadanHayaller işte
İnşallah her şey güzel olacakvalla saglıkşa kucagımıza alalımda ücretsiz falan kullancam 6 ay. inan işten uzaklaşmaya o kadar ihtiyacım var ki. şuan hamileyim diye cıkamıyorum ama cocukla inş cıkabilirim. arabaya atar gezerim annemlere komşulara avm ye vallahi .
iş miş kariyermiş böyle insanların oldugu yerde insan herseyden soguyor .
Aminnn, inşallahhhEvet en çok stres tetikliyor ben de ne zaman bir şeyleri kafama taksam artıyor. Yapmayın kendinize de bebeğinize de, başkaları için değmez. Bebeklerimiz kadar degerli hic bir sey yok su an hayatta, insallah hersey gececekAminnn hepimiz huzurla keyifle gecirelim son zamanlari insallah
Ben kuaföre gidip yaptıramam sanırım, sıcak ağda bezle çekerler fln o acıtır bence daha sert oluyor. Bu şekilde ağda bandıyla kendim yapınca çok rahat ediyorum. Hiç acımıyo, tahrişte etmedi.Ben de utaniyorum valla doktora sordum cok rahatsiz ediyorsa agda yapabilirsin dedi denicem sanirim
Yaa ben de agdaya gitmek istiyorum ama acir yada acidan ani kasilma falan olur mu diye korkuyodum, sizde oyle bisey oldu mu