2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Merhaba kızlar bugün 34+4 olduk geçen hafta olduğum bölge çok sıcak olduğundan üstüne klimamız bozuldu uykusuzluk açlık şekerim 90 altına inmedi. Pazartesi akşamı pembe akıntı geldi yattım geçer diye salı günü damla damla devam edince eşim türkiye den döndüyordu eve girmeden hemen doktora gittik bebek gayet iyi çıktı ama benim idrar yollarından kaynaklı bir bakteri oluşumu olmuş. Şekeein yüksekliği ve sık idarara çıkma dedi ilaç verdi dün halsizlik den hep yattım idrar yaparken de bıçak kesiyor gibi acı yaşadım. Bugün de güzel uyandım. Hala damla damla pembeden biraz koyu damla lar var peçetede bel ağrısı öğlene kadar soluk aldırmadı kasıklar zaten acıyor. Bu arada havalar 3 gündür sein gidiyor🙈 benim gibi enfeksiyon geçiren var mı?😞

Ah canım çok geçmiş olsun . Bol bol dinlen az kaldı Allah ın izniyle bu günleride atlatacagız. Benimde açlık 95 97 arası ama benim doktorum gayet iyi diyor. Benide sıcaklar mafetti geceleri uyuyamiyorum. Bol bol su iç . 😍

Kizlar benim göbeğim cok tüylendi agda yaptirmak istiyorum oraya da. Sizde de var mi oyle bisey, agda yaptiran ya da yaptirmayi dusunen var mi?
Benim de tuylendi canım, daha once doğum yapmış arkadaşlarım onlara dokunma sonradan dökülüyor dedi, ben de bıraktım kalıcı hale gelir diye korkumdan.

ayy gerçekten mi yaa içimi ferahlattınız çok teşekkür ederim hiç ağrı leke vs olmadı ama işte kafama taktım. bundan sonra zaten tövbe bi daha yatmam bu korku bile yetti. peki siz de karnınızın üstüne nasıl düşmüştünüz yani benimki gibi baskı gibi di mi inşallah bana da bi şey olmaz:KK200:
Gece wc kalkmıştım kıskardeşim oyuncaklarini etrafta brakmış ışık açmadım 🤦‍♀️ Ezbere yorudum oyuncağa basımca kaydım düştüm yüz üstü çok olmasada karin bolgeme baski oldu birde annem sabahlari işe gidince kiskardesimin yanina hen yatiyorum korkmasin diye saga oldun 2/3 defa karnima sert tekmeler atti kuzum ama sukur birseyimiz yok plasenta bu yuzden var disardan gelen darbeler hisedilmesin diye 🙏☺️ Geçen aylar arkadasim hamileydi merdivenlerden dustu allaha sukur birsey olmadi saglikli oglan dogurdu yani merak etme korkulacak birsey olsa coktan belli olurdu 😊

Merhaba kızlar bugün 34+4 olduk geçen hafta olduğum bölge çok sıcak olduğundan üstüne klimamız bozuldu uykusuzluk açlık şekerim 90 altına inmedi. Pazartesi akşamı pembe akıntı geldi yattım geçer diye salı günü damla damla devam edince eşim türkiye den döndüyordu eve girmeden hemen doktora gittik bebek gayet iyi çıktı ama benim idrar yollarından kaynaklı bir bakteri oluşumu olmuş. Şekeein yüksekliği ve sık idarara çıkma dedi ilaç verdi dün halsizlik den hep yattım idrar yaparken de bıçak kesiyor gibi acı yaşadım. Bugün de güzel uyandım. Hala damla damla pembeden biraz koyu damla lar var peçetede bel ağrısı öğlene kadar soluk aldırmadı kasıklar zaten acıyor. Bu arada havalar 3 gündür sein gidiyor🙈 benim gibi enfeksiyon geçiren var mı?😞
🙋‍♀️ Maşallah herşeyide ben yaşamışım 🤦‍♀️🤣 idrar yolarinda ve idrar kesesinde bol bol bakteri bulmuştular (hastanede oldugum icin ) 6 gün serum taktilar 1 defa bakterileri oldurecek fitil gerdiler ondan sonra 10 gün de iyi huylu bakterileri koruyacak fitil vermiştiler 22 haftadan beri her hastaneye ya sa doktora gittigimde enfeksiyon buluyor zaten bende okadar korunmama ragmen 🤷‍♀️

2 gündür benimde çok hafif hep arka tarafta çok hisedemiyorum ama sabahlari biraz geziyo akşamda hafif o yuzden rahatim
Bende bu 2,3 gündür azalma var günlük 10 defa hareket ediyor. Ama bundan önce çok aktif hareket ediyordu buna geceleri de dahil şu önümüzdeki 2,3 haftayı atlatsaydık hayırlısıyla

Bende bu 2,3 gündür azalma var günlük 10 defa hareket ediyor. Ama bundan önce çok aktif hareket ediyordu buna geceleri de dahil şu önümüzdeki 2,3 haftayı atlatsaydık hayırlısıyla
Aynen cnm geceleri uykudan uyandiriyordu okadar cok kimildiyordu 2 gundur tik yok cok yoruldular 😁 okadar cok harekete gore simdi dinleniyorlar ☺️Az kaldi az sonundayiz artik sukurr 🙏

Kizlar bende de şiddetli mide yanması ve ani baskı hissi var 5 saniye oluyor geçiyor 😨sanki bebiş kafasını anlık mideme yasliyor sonra çekiyor 😩

Selam kizlar yine ben😂nefes darligi yasayan arkadaslarim kalbinizde sikisma oluormu boyle bi an bosluga dusuyor gibi cildircam ya
Bana oluyor, bir an nefesim kesiliyor, acayip bunalıyorum, sonra derin derin nefes almaya çalışıyorum geçiyor 😌 Özellikle yatarken olmaya başladı bu 🙈

Kızlar bebeğin de hareket azlığı olan var mı?
Bazı günler bariz normalin altında hareket ediyor 😌 Özellikle yorulduğum, keyifsiz olduğum günlerde öyle oluyor sanki. Ertesi günü normale dönüyor, sonra yine az hareket ediyor. Yerleri azaldığı için hareketleri azalabilir artık sanırım 😌 Yine de takip etmekte fayda var.

Kızlar bebeğin de hareket azlığı olan var mı?

Canim cok ayakta kalıp yoruldugum zamanlarda benimde haraket azliği oluyor. Haraket oldugundada cok sert haraketler oluyor. Artik büyüdüler alanları daraldi canim

Selam kizlar yine ben😂nefes darligi yasayan arkadaslarim kalbinizde sikisma oluormu boyle bi an bosluga dusuyor gibi cildircam ya

Bana oluyor, bir an nefesim kesiliyor, acayip bunalıyorum, sonra derin derin nefes almaya çalışıyorum geçiyor 😌 Özellikle yatarken olmaya başladı bu 🙈
Kızlar o yaşadığınız şey ekstrasistol oluyor 😁 panikatak ve anksiyetesi olanlar daha iyi bilir ben hep yaşiyorum onu kac kere kardiyoloğa gittim, holter takildi 24 saatlik kalp atislarina bakildi, hamilelikte daha çok yaşanıyormuş. Bir an durup tekrar calisiyormus gibi bir his oluyor. Ama önemsizmiş merak etmeyin 😊

Merhaba gecmis olsun🙏Aclik sekeri son 1aydiir 90 altina inmedi ve doktorum 105i gecmedigi surece sikintinyok dedi..siz 90altina inmedi diyorsunuz 90 alti mi olmasi lazim

Ah canım çok geçmiş olsun . Bol bol dinlen az kaldı Allah ın izniyle bu günleride atlatacagız. Benimde açlık 95 97 arası ama benim doktorum gayet iyi diyor. Benide sıcaklar mafetti geceleri uyuyamiyorum. Bol bol su iç . 😍
Teşekkürler canım Benim açlıkda o civarlardaydı. İnsülini 12 ye çıkarttı. Bugün 90 geldi yarına bilmiyorum artık bugün çok da belim ağrıyor😭 su içiyordum bol bol 15 30 dk bir wc deydim😃 valla yarına da geçmez ise hastaneye gitmeyi düşünüyorum. Sen nasılsın 9 senin az kaldı😊

🙋‍♀️ Maşallah herşeyide ben yaşamışım 🤦‍♀️🤣 idrar yolarinda ve idrar kesesinde bol bol bakteri bulmuştular (hastanede oldugum icin ) 6 gün serum taktilar 1 defa bakterileri oldurecek fitil gerdiler ondan sonra 10 gün de iyi huylu bakterileri koruyacak fitil vermiştiler 22 haftadan beri her hastaneye ya sa doktora gittigimde enfeksiyon buluyor zaten bende okadar korunmama ragmen 🤷‍♀️
Alla birdaha yaşatmasın canım. Sende de pembe leke geliyormuydu?

Merhaba gecmis olsun🙏Aclik sekeri son 1aydiir 90 altina inmedi ve doktorum 105i gecmedigi surece sikintinyok dedi..siz 90altina inmedi diyorsunuz 90 alti mi olmasi lazim
Ben Almanya dayım buradakiler 90 altı istiyorlar. Geçtiğimiz haftadada 90 üstü oldugu için 10 kullandığım insülini 12 ye yükseltti

X