- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #22.401
Merhaba kızlar bugün 34+4 olduk geçen hafta olduğum bölge çok sıcak olduğundan üstüne klimamız bozuldu uykusuzluk açlık şekerim 90 altına inmedi. Pazartesi akşamı pembe akıntı geldi yattım geçer diye salı günü damla damla devam edince eşim türkiye den döndüyordu eve girmeden hemen doktora gittik bebek gayet iyi çıktı ama benim idrar yollarından kaynaklı bir bakteri oluşumu olmuş. Şekeein yüksekliği ve sık idarara çıkma dedi ilaç verdi dün halsizlik den hep yattım idrar yaparken de bıçak kesiyor gibi acı yaşadım. Bugün de güzel uyandım. Hala damla damla pembeden biraz koyu damla lar var peçetede bel ağrısı öğlene kadar soluk aldırmadı kasıklar zaten acıyor. Bu arada havalar 3 gündür sein gidiyorbenim gibi enfeksiyon geçiren var mı?
Benim de tuylendi canım, daha once doğum yapmış arkadaşlarım onlara dokunma sonradan dökülüyor dedi, ben de bıraktım kalıcı hale gelir diye korkumdan.Kizlar benim göbeğim cok tüylendi agda yaptirmak istiyorum oraya da. Sizde de var mi oyle bisey, agda yaptiran ya da yaptirmayi dusunen var mi?
Gece wc kalkmıştım kıskardeşim oyuncaklarini etrafta brakmış ışık açmadımayy gerçekten mi yaa içimi ferahlattınız çok teşekkür ederim hiç ağrı leke vs olmadı ama işte kafama taktım. bundan sonra zaten tövbe bi daha yatmam bu korku bile yetti. peki siz de karnınızın üstüne nasıl düşmüştünüz yani benimki gibi baskı gibi di mi inşallah bana da bi şey olmaz
Merhaba kızlar bugün 34+4 olduk geçen hafta olduğum bölge çok sıcak olduğundan üstüne klimamız bozuldu uykusuzluk açlık şekerim 90 altına inmedi. Pazartesi akşamı pembe akıntı geldi yattım geçer diye salı günü damla damla devam edince eşim türkiye den döndüyordu eve girmeden hemen doktora gittik bebek gayet iyi çıktı ama benim idrar yollarından kaynaklı bir bakteri oluşumu olmuş. Şekeein yüksekliği ve sık idarara çıkma dedi ilaç verdi dün halsizlik den hep yattım idrar yaparken de bıçak kesiyor gibi acı yaşadım. Bugün de güzel uyandım. Hala damla damla pembeden biraz koyu damla lar var peçetede bel ağrısı öğlene kadar soluk aldırmadı kasıklar zaten acıyor. Bu arada havalar 3 gündür sein gidiyorbenim gibi enfeksiyon geçiren var mı?
2 gündür benimde çok hafif hep arka tarafta çok hisedemiyorum ama sabahlari biraz geziyo akşamda hafif o yuzden rahatimKızlar bebeğin de hareket azlığı olan var mı?
Bende bu 2,3 gündür azalma var günlük 10 defa hareket ediyor. Ama bundan önce çok aktif hareket ediyordu buna geceleri de dahil şu önümüzdeki 2,3 haftayı atlatsaydık hayırlısıyla2 gündür benimde çok hafif hep arka tarafta çok hisedemiyorum ama sabahlari biraz geziyo akşamda hafif o yuzden rahatim
Aynen cnm geceleri uykudan uyandiriyordu okadar cok kimildiyordu 2 gundur tik yok cok yoruldularBende bu 2,3 gündür azalma var günlük 10 defa hareket ediyor. Ama bundan önce çok aktif hareket ediyordu buna geceleri de dahil şu önümüzdeki 2,3 haftayı atlatsaydık hayırlısıyla
Bana oluyor, bir an nefesim kesiliyor, acayip bunalıyorum, sonra derin derin nefes almaya çalışıyorum geçiyorSelam kizlar yine bennefes darligi yasayan arkadaslarim kalbinizde sikisma oluormu boyle bi an bosluga dusuyor gibi cildircam ya
Bazı günler bariz normalin altında hareket ediyorKızlar bebeğin de hareket azlığı olan var mı?
Dün bende de vardı. Gece uyandım kaç kez. Büyüyorlar artık yerleri kalmadıKizlar bende de şiddetli mide yanması ve ani baskı hissi var 5 saniye oluyor geçiyorsanki bebiş kafasını anlık mideme yasliyor sonra çekiyor
Kızlar bebeğin de hareket azlığı olan var mı?
Bazı günler çok sakin oluyor, bazı günler deliriyor. Ama evet azaldığı günler oluyor.Kızlar bebeğin de hareket azlığı olan var mı?
Selam kizlar yine bennefes darligi yasayan arkadaslarim kalbinizde sikisma oluormu boyle bi an bosluga dusuyor gibi cildircam ya
Kızlar o yaşadığınız şey ekstrasistol oluyorBana oluyor, bir an nefesim kesiliyor, acayip bunalıyorum, sonra derin derin nefes almaya çalışıyorum geçiyorÖzellikle yatarken olmaya başladı bu
Merhaba gecmis olsunMerhaba kızlar bugün 34+4 olduk geçen hafta olduğum bölge çok sıcak olduğundan üstüne klimamız bozuldu uykusuzluk açlık şekerim 90 altına inmedi. Pazartesi akşamı pembe akıntı geldi yattım geçer diye salı günü damla damla devam edince eşim türkiye den döndüyordu eve girmeden hemen doktora gittik bebek gayet iyi çıktı ama benim idrar yollarından kaynaklı bir bakteri oluşumu olmuş. Şekeein yüksekliği ve sık idarara çıkma dedi ilaç verdi dün halsizlik den hep yattım idrar yaparken de bıçak kesiyor gibi acı yaşadım. Bugün de güzel uyandım. Hala damla damla pembeden biraz koyu damla lar var peçetede bel ağrısı öğlene kadar soluk aldırmadı kasıklar zaten acıyor. Bu arada havalar 3 gündür sein gidiyorbenim gibi enfeksiyon geçiren var mı?
Teşekkürler canım Benim açlıkda o civarlardaydı. İnsülini 12 ye çıkarttı. Bugün 90 geldi yarına bilmiyorum artık bugün çok da belim ağrıyorAh canım çok geçmiş olsun . Bol bol dinlen az kaldı Allah ın izniyle bu günleride atlatacagız. Benimde açlık 95 97 arası ama benim doktorum gayet iyi diyor. Benide sıcaklar mafetti geceleri uyuyamiyorum. Bol bol su iç .
Alla birdaha yaşatmasın canım. Sende de pembe leke geliyormuydu?Maşallah herşeyide ben yaşamışım idrar yolarinda ve idrar kesesinde bol bol bakteri bulmuştular (hastanede oldugum icin ) 6 gün serum taktilar 1 defa bakterileri oldurecek fitil gerdiler ondan sonra 10 gün de iyi huylu bakterileri koruyacak fitil vermiştiler 22 haftadan beri her hastaneye ya sa doktora gittigimde enfeksiyon buluyor zaten bende okadar korunmama ragmen
Ben Almanya dayım buradakiler 90 altı istiyorlar. Geçtiğimiz haftadada 90 üstü oldugu için 10 kullandığım insülini 12 ye yükselttiMerhaba gecmis olsunAclik sekeri son 1aydiir 90 altina inmedi ve doktorum 105i gecmedigi surece sikintinyok dedi..siz 90altina inmedi diyorsunuz 90 alti mi olmasi lazim