- 25 Mart 2017
- 366
- 728
- 103
- 33
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #2.121
Sigaradan acayip t8ksindim bende birde ac olunca midem çok bulanıyor.birseyler yiyince bastırıyorum.Ben de sigarayı bıraktım resmen damak tadım yerine geldi her şeyin tadına varmaya başladım çok tehlikeliilginç bi şekilde canım hiç sigara istemiyor ama kahveyi sınırlandırmak yıktı beni kurukahveci mehmet efendinin kafeinsiz türk kahveleri varmış ondan alacağım ben
Amiiin canımm Maşallah sağlıkla kucağını aldığın günlerde gelsin hemencecikYaa canimm cok mutlu oldun cok tesskkur ederim allah sninde kucagini bos birakmasin isallah oncelikle sunu soylemek istiyorum adet belirtileriyle hamilelikk belirtisi aynidirrr dun gttim 6 hafta 4 gunluk bebegimin klp atislarini duydum
Yolk kesesnı gordum daha cumartesi cıkar mı ki şu an6 7 haftalık ultrason resminiz varsa atın bakalım beraber tahmin edelim
niyekiBir kaç zaman gitmeyi düşünmüyorum canım
Progesteran seviyesine de baktilarmi bazen aktif kanamalar dusukten kaynaklanmiyo Yinede bol bol dinlenKızlar günaydın dün gece kahve lekem renk degstrdı kırmızı degıldı ama kahvede degıldı turuncu gıbıydı hemen acıle gıttım dusuk tehlıkem varmıskese ve bebek ıyı ama aktıf kanaman var dedı ıgne yaptılar ıkı gun sonra tekrar gıdıcem ama cok sukue bebegımin kalbı atıyordu
ortadan okudum mesaji ama bende aynı durumdayımbende canım bende ihtimal artsın diye istedimm :) bende 28 yasındayım
Merhabalarr ben 4+1 ken iki keseyi gordum ikiz benimki hafta 6 haftalik olucak doktor kalp atislarini duymaya cagirdiBebeğin görünmesiyle kalp atışının duyulması aynı zamanda mı oluyor kızlar? Bebek tahminen ne zaman görünüyor kaç + kaç ta bilenler yazabilir mi ona göre gideyim ben de
4+1 kese gördüğünde altan mı baktılar yolk kesesi görüldü mu birde beta değeriniz kacinci gün kaçtı kendimle kiyaslayayim:)Merhabalarr ben 4+1 ken iki keseyi gordum ikiz benimki hafta 6 haftalik olucak doktor kalp atislarini duymaya cagirdi
Merhabalarr ben 4+1 ken iki keseyi gordum ikiz benimki hafta 6 haftalik olucak doktor kalp atislarini duymaya cagirdi
Bilmiyom kiTam tersi değil miydi canım
Benim biri sol üstte erkek o zamanEvet teoriye göre öyle solda üst ve altta dahi olsa erkek sağda olursa kız ama en fazla 6 7 haftalık ultrason resmiyle bakılıyor
Merhaba kızlarbende 7. Haftamdayım ve öğreneli 4-5 gün oluyor. Aşırı heyecanlıyım umarım gebelik sürecimiz güzel geçer.
Erkek dedi burda bi arkadaş. Hele bizim hamgi taraftaki yumurta döllenmiş nerden bilcez birini koydular işte rastgeleBen soldaki yumurtadan yumurtlayıp o döllenınce kız oluyo dıye duymuştum sanki soldaki yumurta spermın x olanını secıyormuş. Rahımdede solda yerleşirse embrıyo mu erkek oluyomuş?
Geçen gebelik.com da okumuştum.vajinal muayene tehlikeli olsaydı hamileyken cinsel ilişkiyi önermezdi doktorlar diyor yani hiç bir tehlikesi yokmuş canimAlttan düşük riski falan yapıyor diyorlar yanlış bilgi dimi
Evet bizde oyle bi şans yokErkek dedi burda bi arkadaş. Hele bizim hamgi taraftaki yumurta döllenmiş nerden bilcez birini koydular işte rastgele
Bana yasak ilişki 12. Haftaya kadar ama vajinal bakıyo doktorum muayenedeGeçen gebelik.com da okumuştum.vajinal muayene tehlikeli olsaydı hamileyken cinsel ilişkiyi önermezdi doktorlar diyor yani hiç bir tehlikesi yokmuş canim
Aynen bendede hiç belirti yok bazen ağrım oluyor sadeceDaha çok yeni olduğu için görünmeyebilir içini ferah tut genelde dış gebelik için çok sancı ağrıdan bahsediyorlar.. kanaman ve dayanılmayacak ağrın olursa evet hastaneye gidebilirsin onun dışında sorun yok diyolar.. ben ne zaman yorulsam sol kasık ağrısı oluyor mesela 3. Haftamdan beri böyle ve başka hiç belirtim yok şimdi de korkum boş gebelikevde kalmasam işe gitseydim böyle olmazdı işte karantina halleri
vajinal muayene şart değil, yapırmak istemeyebilirsin. 1 hafta önden görüyor sadece vajinalde. Sana sorar istersen alttan yapalım istersen 1 hafta sonra gel diye (kese ya da bebek görünmezse) sen hangisini istiyorsan yaparsın. Bende de vardı vajinismus alttan bi 3-5 defa kontrole gittim acıtmıyor yani ince bir şey zaten
Ben de 1 kez alttan muayene oldum çok çok kolaydı çok ince bir şeydi zaten ama tedavi olduğum doktorda sakin olabiliyorum da başka doktora gidecek olunca endişe yaptım umarım ultrosan da görünür daha 5. haftanın içindeyim.Benim de geçmişimde vajinismus öyküsü var ben yeneli baya oldu bi kere kadın doğuma muayeneye gitmiştim çocuk istiyoruz bi baktırayım diye inan bana o kadar kolay ki vajinal ultrason yani penis daha kalın mesela ona göre. Ultrason aleti çok ince ve jel de sürüyolar girdiğini anlamıyorsun bile
Sana kaç haftalık dedi?Bana yasak ilişki 12. Haftaya kadar ama vajinal bakıyo doktorum muayenede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?