- 6 Aralık 2017
- 998
- 1.155
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #21.181
Canım yanlış yazdın galiba, ben tetenosla ilgili birsey söylememiştimDoktor erken gebelik riskim var diye tetanos yapmadı, tetanos aşısının doğumdan en az iki hafta önce vurulması gerekiyormuş. Riske atmayalım dedi.
Bir buçuk yıl önce bir doz olmuştum, nisan ayında tekrar biz doz oldum. Bu tetanos aşısı meselesi çok uzadı ya.
canım geçmiş olsun.iyi düşün iyi olsun.dayansın bebeğin biraz daha.güzel haberlerini bekliyoruz.Kızlar yine kanamam var hastanelik olduk. Bu sefer açıklıkta varmış. insallah biraz daha dayaniriz.
Evet yaBende de oldu nedeni anlamadım ama koltuk altı görüntüsü hiçde güzel olmadı. Birde kılsuz giyince insan tedirgin oluyor.
Evet yaKoltuk altina dikkat etmedim ama ozel bolgede evet baya kararma var ki ben beyaz tenliyimoranin bu kadar kararabilecegine inanmazdim sanki benimki degil de siyahi bir arkadasa ait gibi
Bende de koltuk altı kararması başladı gibi normalde bembeyaz bir de koltuk altında çatlamalar oluşmaya başladi cok kotu gozukuyor genital bolgeyi gobekten goremedigim icin orayı bilmiyorum
Ne için kan sulandırıcı verdi doktorunuz?peki kan sulandiricilari kacinci haftanda biraktiravak dr konustunuzmu hic? Bana ecopirini 36. haftada biraktiricam,igneyi son gune kadar kullancakdin dedi. Bemkm ilk dogum olacagi icin normal mi sezeryanmi belli degil. Bende ondan tedirginim,hani Allah korusun ben hapi yeni birakmis olurum erken dogum olursa bid risk olurmu diye
Bu bir tek bende var sanıyordumBende de koltuk altı kararması başladı gibi normalde bembeyaz bir de koltuk altında çatlamalar oluşmaya başladi cok kotu gozukuyor genital bolgeyi gobekten goremedigim icin orayı bilmiyorum
Renk acici islemlere girisecez o da olmazsa fondoten surerizben aynayla tuylerimi aliyom ondan fark ettim daha 2/3 gun once keske fark etmeseydim . inshallah dogumdan sorna gecer ama gecmessede nr yapmaliyiz acaba ya
cok gecmis olsun inshakkah biseyiniz yoktur bebisleKızlar korkutmak istemem ama yazmasamda icim rahat etmez. Benim gecen seferki kanamada vajinaya tüy dökücü kullandiktan 4 5 saat sonra olmustu. Dünde yine bugün randevum var diye kullandim 4 5 saat sonra kanamam oldu. Ebe ilgisi yoktur dedi ama yinede bir daha kullanmicam.
evett kesinlikle bebekerimiz saglikl zamaninda gelsinRenk acici islemlere girisecez o da olmazsa fondoten surerizcunku ben de aynayla almaya basladigimdan beri sinirlerim bozuk gormeseydim iyiydi...vucuduma emanet almisim yapistirmisim gibi veya yakmisim da komur olmus gibi saka bi yana saglikla bebitolarimiz gelsin de bu da basimiz uzerine
cok gecmis olsun inshakkah biseyiniz yoktur bebisleya zaten tuy dokucu krem zararli yaziyor bir cok yerde ben epilasyon makinesuni kullaniyorum , gorunmeyen yerlerdede epilasyon makinesinin jilet gibi olan kismi
Inş seninde azalır erken gelmez bebişBana suyun normale dönmesi 5 6 haftayı bulur demişti 28.haftada. O zamana kadar sen zaten doğurursun dedi. Benim normale dönmesi gibi bi umudum kalmadı da senin 31 32.haftalar düzelir gibi. Inşallah bir sonraki kontrolde normal der
Umutumut82 cnm günaydın nasılsın Dr gördü mü seni?
Aaa aramızda tam 7 gün varmışCanım benimde haftaya cumartesine denk geliyor 32+0 . Gün kaybı derken, izin için mi ? Yoksa bende 32+2 alayım demiştim
Mesaj doğru da alıntı yanlış.Canım yanlış yazdın galiba, ben tetenosla ilgili birsey söylememiştim
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın?Kızlar yine kanamam var hastanelik olduk. Bu sefer açıklıkta varmış. insallah biraz daha dayaniriz.