2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Doğumda artıyormuş ben bunu okumuştum ama aklımda doğuma kadar artıyor kalmis

Eklentiler

• EB1632E4-BC23-4ABF-A350-4FBC3490572E.png
    402,9 KB · Görüntüleme: 57

Canım doktorlar en doğrusunu bilirler. Bilmiyorumki sanirim ben olsam riske girmez sezeryan tercih ederdim.

Canim benim dogumum 11:45 gibiydi ama sabah 08.30 da gel dediler. Giriş islemleri yapildi . Damar yolu açıldi ,kan tahlilleri yapildi , tansiyon şeker nabıza bakıldı. birde lavman yaptılar bağırsaklar boşalsın diye sonra doğuma aldilar. Benim sütüm hemen geldi. Gusul abdesti normal abdest aldım öyle gittim. Makyaj yapmadim. Dogumdan 3 4 gün sonra banyo yaptim. Su geçirmez bant yapiştirildi.

Cok tesekkur ederim cevabin icin
Ben 27 haftalik oldum ama bebek butun olcumlerinde hep 2 hafta ilerde 29 haftalik cikiyor
Umarim erken dogum belirtisi falan degildir

Doktor erken gebelik riskim var diye tetanos yapmadı, tetanos aşısının doğumdan en az iki hafta önce vurulması gerekiyormuş. Riske atmayalım dedi.
Bir buçuk yıl önce bir doz olmuştum, nisan ayında tekrar biz doz oldum. Bu tetanos aşısı meselesi çok uzadı ya.

Fitil ne kullaniyorsunuz acaba benim de ph 8.5 cikti sol alt rahime dogru kasik agrim oluyor arada ama henuz 13 haftaligim biraz da cekiniorum fitilden
Canım doktoruna söylersen o tavsıye ederse daha ıyı, ben almanyada yasıyorum o fıtıl trde varmı bılmıyorum. Ama arastırdım ph duzenlıyormus ve florayı temızlıyormus bakterılere karsı falan,,

Canım benimde haftaya cumartesine denk geliyor 32+0 . Gün kaybı derken, izin için mi ? Yoksa bende 32+2 alayım demiştim

Canım doktoruna söylersen o tavsıye ederse daha ıyı, ben almanyada yasıyorum o fıtıl trde varmı bılmıyorum. Ama arastırdım ph duzenlıyormus ve florayı temızlıyormus bakterılere karsı falan,,
Benim doktorum nidozal m diye bir fitil yazdi cnm ilk 3aydan sonra kullanimi uygundur diyor internette arastirdim ben de yeni doldurdum 3.ayimi

Ben 8 sene önce doğum yaptım bir sürü şey değişmiştir belki ama ben 9 da hazırlığa başladılar sonda falan takıldı lavman yapılmadı bana sabah 10da kızım doğmuştu ertesi sabah hastanede duşumu aldım ve pansumanı yeniledi hemşire makyaj aklıma bile gelmedi belki bu kez bir şeyler sürerim izin verilirse sanırım eşofmanlarımı giymiştim bu sefer elbise giymeyi düşünüyorum rahat olur sütüm birkaç gün sonra geldi tam anlamıyla
Kızlar yine kanamam var hastanelik olduk. Bu sefer açıklıkta varmış. insallah biraz daha dayaniriz.

Al benden de o kadar
Ne olacak halimiz bilmiyorum. Benim de erken doğum riskim var. O yüzden Progestan kullanıyorum. Doktorum 36. Haftada ilacı keseriz dedi. Ama 36. hafta tam bayram haftasına denk geliyor. Normalde tek dozu unutursam kasılmam oluyor. İlacı kessem sıkıntı... Kesmesem olmaz... Bayram öncesi doğum olsa erken... Sonrasına kalır mı belli değil... Kafamda deli sorular

Ben tam bayram haftası doğurcam muhtemelen

Kızlar yine kanamam var hastanelik olduk. Bu sefer açıklıkta varmış. insallah biraz daha dayaniriz.
Cnm hiç korkma nerden nerelere geldiniz. Sende kızında bunu da atlatacaksınız hele en az 2,3 hafta daha dayanın ondan sonra gelmek isterse de gelsin prenses

cnm çok taktım bu durumu ama Allah büyüktür elbet bize de bi çare bulunur. Herşeyin hayırlısı olsun 36 haftalık olalım inş hepimiz gerisi fasa fiso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…