2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Cnm bizim ki geri çıktı bizim Dr da önemsemedi normal hersey yolunda dedi dün ki kontrolde de karın 1 gün geri çıktı bu seferde başı 1 hafta küçük çıktı onada normal dedi benimle beraber 3,4 tane daha arkadasın ki de geri çıktı korkma yalnız değilsin bebeğin pozisyonu da etkiliyor ölçümleri geçen karın ölçüsü geri çıktığında bası sol kaburgamın altında ayakları da sag taraftaydı karın çevresi geri çıkan diğer arkadasların bebişi de aynı pozisyondaydı. Dün ki kontrolde de bası bu sefer sag taraftaydı bence bebeğin pozisyonu çok etkiliyor. senin bebişin hangi pozisyondaydı

Ya içimi rahatlattınız Biraz
Aslında kaynakları araştırdım
28de en az 20.4 gibi bir şry olması lazımmış. Normali de 24müş
Bizimki 23.98

Benim başı sağ kasığıma doğru (baş aşağo durur gibi) ayaklaro poposu sol kaburga altımda

Ya çok içimi rahatlattınız gerçekten
Büyük bir yük kalkmış gibi

Valla sevindim almana Ben senden de beter olurdum kesin bakma boyle yazdigima Ama şu da bi gercek o kadar cok hukuk boşlugu varki ,istediklerine istedikleri gibi uyguluyorlar herseyi Neyse biz kalbimizi dogru tutalim
Tabi öyle istemeye de bağlı biraz bide kimin haberi olacak düşününce bu durumu Aynen canım sorunsuz olsun inşallah doktor şey dedi biz bize gelen hiçbi gebeyi geri çevirmiyoruz randevusuz bile gelebilirsiniz o gün mutlaka bakarız dedi buna çok sevindim mesela gebeleri ayrı tutmak gerek ki hemen aldılar beni de o an gidip sıra almış olmama rağmen Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın

İyi hadi süper almışsın bende diğer haftaya alıcam artık Ya valla çok değişik her doktorun stili, makinesi doğum yapcaz hala anlayamadım bi problem olmasın da kilosu da iyidir bebişin

Arkadaslar merhaba...kovid asisi olan varmi aranizda?biontech ozellikle...olan varsa yan etkisi yasadiniz mi acaba ?meslek olarak bize sira gelmis de doktorum ozellikle biontech ol dedi ama bi yandan korkuyorum cok bebegime etkisi olurmu diye

Gözun aydın ıyı olmama sevındım bu bebek cok korkutuyor seni nazli olucak bellitüy dökücü kullanmsna bisey olmaz diyen doktorundan ben olsam süphelenirdim... ysni cok agir kimyasallar iceriyor ve bebek cok asagilarda cok cabuk etkilenir Bundan ,,, bence kullanma bidaha cok zararli cok kisi sordu doktora,,

Arkadaslar merhaba...kovid asisi olan varmi aranizda?biontech ozellikle...olan varsa yan etkisi yasadiniz mi acaba ?meslek olarak bize sira gelmis de doktorum ozellikle biontech ol dedi ama bi yandan korkuyorum cok bebegime etkisi olurmu diye
Ben olsam dogumu beklerdim cunku hamileler ve cocuklar üzeriinde etkisi tam olarak bilinmiyor, yani benim yasadigim yerde yapilmiyor kimseninde yaptigini duymadim hamilelerin ve cocuklarin,,

İyi hadi süper almışsın bende diğer haftaya alıcam artık Ya valla çok değişik her doktorun stili, makinesi doğum yapcaz hala anlayamadım bi problem olmasın da kilosu da iyidir bebişin
Sen de inşallah sorunsuz alırsın Evet ya makineden makineye bile fark ediyor devlet güven vermedi ama yolunda her şey o yeter bana

Bana da hem meslekten hem eş durumundan sıra geldi ama yaptırmayacağım gebelikte, biontech olmak istiyorum ileride tatil yapabilmek için çünkü avrupa ülkeleri biontechi kabul ediyormuş sinovacı değil. Eşim hamilelikte yaptırmamamı emzirmeyi beklememi söyledi eğer o zamana kadar kalmazsa bu aşı çok üzülücem bide eşim sinovacın geliş durumunun sıkıntılı olduğunu devamlılık açısından biontechi öneriyor kendisi de biontech oldu karar size ait tabi ama ille de hamilelikte yaptırıcam diyorsanız sinovac en iyisi riski az

Benim doktorum perinatolog ve ailede de 4 doktor daha var hepsiyle gorustum bana mutlaka ol dediler...
Benim de doktorum eşim ve çevremdeki tüm doktorlar biraz daha sabret diyolar biontech için tabi avrupada da gebelere uygulanmıyor diye biliyorum mesela ama sinovac sorun değil yaptırabilirsiniz diyorlar ben aşı hakkımı sinovacla kullanmak istemiyorum o yüzden emzirmeyi bekleyeceğim doğurur doğurmaz yaptırıcam

Öyle deme kız hele temmuzda da uzatsınlar esneği kalkmasın böyle çok ii
bebeğin kilosunu zaten ölçümlerin ortalamasına göre tahmini kiloyu söylüyorlar. İlginç bdurummus valla söylememeleri
Keşke uzatsalar hatta keşke hep esnek çalışsak ay neymiş haftanın 5 günü sabahtan akşama artık çok zor gelecek fena alıştık pnpnpmpmğmp
Acaba az mı diye söylemedi diye şu an kafama takıyorum ama duydum yazdırırken hep ölçümler normaldi o da normaldir inşallah

Yani yaptiracagim ben randevumu da aldim..dedigim gibi doktorum perinatolog bana yaptirabilirsin demedi mutlaka yaptir dedi...yani sanirim doktoruma guveniyorum ve ozellikle de sinovac olma dedi..hani risk olsa bukadar kessin konusmazdi diye dusunuyorum..gecen haftaya kadar ben de olmayacam kesinlikle diyordum ama simdi ozellikle doktorum asini yaptir deyince dusuncem.degisti ....sadece bu grupta olan arkadas varmi onu merak ediyorum

Sagol canim benim yok kullanirmiyim hiç. 2 doktor ve ebeye sordum kanaman rahim içinde alakası yok dedi. Okadar zor durumdayımki hic yardim edenim yok. Oğlum okula gidip geliyor mecbur ben götürüp getiriyorum. Evi 2 gün süpürmesen olmuyor. Bazen çorba bile yapamıyorum. Bu hamilelik çok zor geçiyor. Allah vicdanlı insanlarla karşilastirsin. Biraz önce eşime ilerde annem hasta bakarmısın diye bana sakın sorma dedim. Haklısin diyor

Avrupa birligi yeni makale yayinlamis ..guvenli diyor 90 bin hamile kadin uzerinde yapilmis ve biontechin guvenli oldugunu ve hamilelerin de guvenle asi yapmalari gerektigini iceren bir makaleyi simdi dahiliye uzmani olan yegenim yolladi bana...ben de zor ikna olanlardanim zateno da bildigi icin gayet net acikladi..hatta hamile doktor mesai arkadaslari da yapmis asiyi

Keşke komşu olsaydık. Ben de çok iyi durumda değilim ama yardımım dokunurdu belki

Konu komsunuz da mi yok bi corba yapacak...benim ailem taa urfadan antepten bana yemekler yapip yolluyorlar termosta sehirlerarasi otobuslere verip...kayinvalideniz yakininizdaysa ve yardim etmiyorsa gaddarmis ne diyim size avimiyorsa karninizdaki torununa veya yaninizdaki torununa da mi acmiyor ... .....ayrica keske komsum olsaydiniz...sukur ben iyiyim yani kanamam yok en azindan bakmak zorunda oldugum baska cocugum da henuz yok ve her aksam yemek de yaparim ve isten sirf gec geldigi icin yemek yapamayan 2 komsumla yemegimi paylasirim...siz de olsaydiniz yakinimda size de yapardim...saglikla gececektir bu gunler eminim...gonlunuzu ferah tutun az kaldi

Amin Allah boyle düşünen iyi insanlarin da işini rast getirsin

Bana da mesleğim dolayısıyla sıram geldi. Doktorum doğumu bekle kesin veri yok elimizde doğumdan sonra biontech ol dedi. Doğuma az kaldı zaten canım doktorum ol dese de muhtemelen beklerdim geçen seneden bu yana kendimizi koruyabildik bi kaç hafta daha sıkalım dişimizi bence.. Tabi ki karar yine size ait

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…