2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Gözün aydın cnm bak herşey yolunda. çok şükür

Bu bir tek bende var sanıyordum normal mi nedir bu durum? Needeeeğğğnn
Hiç bir fikrim yok dün akşam gobek altından da hafif çatalamaya başlamışım bunu fark ettim çok kotu gozukuyor inşallah çogalmaz valla anne olmak hiç kolay değil herseyinden vazgeciyorsun o iyii olsun diye daha karnindayken iyi olsunlarda vicutt duzelmez de neyse dramaya cevirmeyecegim kalbim sikisiyor aynada bile kendime bakamiyorum

Evet tam 1 hafta var aramızda Ben zaten uzaktan çalısıyorum,esnek saatlerim şuan çok sıkıntı yaşamıyorum 32+2’de de alsam olur o zaman ama sen düzenli gidiyorsan haklısın canım sorunsuz halledersiniz umarım Güzel geçsin kontrolün

genel anestezi ile sezeryan olunca o süre zarfında bebege ne yedirip içiriyorlar acaba ?
benim arkadasın annesi şekerli su vermiş cocugun dogunca aclıktan şekeri düşüyormuş.
ben büyük ihtimal genel isteyecegim.
öncesinde genel yaptıran ya da bu konu hakkında fikri olan var mı ?

Benim arkadaşım devlette doğum yaptı. mama vermiş ebe , annesinin yanında.

Temmuzda kalkabilir esnek çalışma diye aslında öyle düşündüm ben de uzaktan esnek çalışıyorum şu an o zaman bi gelsin düşüneceğim durumuma göre bu arada aldım çalışır raporunu, hiç de sorun çıkarmadılar bir günle 32+0 yazar mısınız dedim direkt yazdılar bide bu arada bu hastanede bebek kilosu bakılamıyormuş muayene esnasında şok oldum sadece ölçüm yapılıyormuş kilosunu söylemedi

keşke sorun olmicak şeyleri anlayisla karsilasalar . Seni kirmazlar ama
Bi şey diyim mi ben doktor olsam çok nalet olurdum gerçeğe aykırı rapor düzenleyemem diyip geçerdim gıcık olmak için değil hukuki sorumluluğunu düşündüğüm için yapmazdımyine gittiklerim normal çıktılar valla verdiler

Annem hurma yedirmiş biraz da zemzem suyu içirmiş. Ben biraz fazla kilolu olunca geç ayıldım 3 saat kadar sonra bebeğimi emzirebildim. sezaryende süt geç gelir derler ama benim hemen geldi.tabi ister istemez mama takviyesi yapılıyor memeyi hemen almayı emmeyi falan öğrenene kadar şekeri düşmesin diye biraz mama veriyorsun. ben almamıştım yanıma mama bizim hastane vermişti. meme reddi olmasın diye de çay kaşığı ile verdirmişlerdi. biberonu kesinlikle kabul etmemişti hastane.

Kızlar günaydın
Hiç göbek çevresi 1 hafta geriden gelen var mı?
28i bitiriyoruz bugün doktor öyle söyledi. Ama önemli bir şey değil dedi. Yine de insan rahat edemiyor.
Kilomuz 1350 olmuş

Gelişim geriliği mi var dedim. Hayır yok dedi ama başkalarından da duymam lazım sanırım

Valla sevindim almana Ben senden de beter olurdum kesin bakma boyle yazdigima Ama şu da bi gercek o kadar cok hukuk boşlugu varki ,istediklerine istedikleri gibi uyguluyorlar herseyi Neyse biz kalbimizi dogru tutalim

Öyle deme kız hele temmuzda da uzatsınlar esneği kalkmasın böyle çok ii
bebeğin kilosunu zaten ölçümlerin ortalamasına göre tahmini kiloyu söylüyorlar. İlginç bdurummus valla söylememeleri

kızlar bir şey diyeceğim belki bazılarınıza tuhaf gelebilir. Aralık 2017 anneleri topiğimizde 4. kez anne olan tecrübeli bir annemiz vardı onun tavsiyesiydi. sizinle de aklıma gelmişken paylaşmak istedim. doğumdan sonra emzirirken meme uçlarının yara olmaması için, ilk emzirmeden önce kuru soğan ile meme ucunu silin ve karbonatlı su ile ıslatılmış pamuk ile temizleyip öyle emzirin demişti. ben yaptım bilmiyorum onun mu faydası oldu öyle yara olmadı. tabi makine ile sağınca ister istemez biraz yara oluyordu ama onu da ayva çekirdeği ile hallettim.

Benim 27+6 da 1200 gram karın çevresi de geçen ay 2 gün ileri cikarken bu sefer 2 gün geri çıktı. Aslında 4 gün geri düsmüs oldu yani ama doktor birşey demedi. Sanirim bu haftalarda herkes ayni seyleri yasadi. Gelisim tarzı değişiyor, buyuyup sıkıştığı için pozisyonu degisiyor anlık ölçümler sonucta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…