- 21 Haziran 2017
- 3.734
- 10.661
- 31
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #21.201
Gözün aydın cnm bak herşey yolunda. çok şükürGünaydın canım simdi doktor geldi hala kanamam var yatış yaptı. Bebekte şuanda problem yokmuş 2050gr. Haftasiyla uyumlu sadece karın çevresi 1 haftaya yakın ileri o da problem değil dedi. serviks 44 mm dedi sanırım rahim uzunluğu demek istedi. Suyu vs . de iyi. Açıklıkta yok. Neden kanama var anlamadik bir türlü.
Hiç bir fikrim yok dün akşam gobek altından da hafif çatalamaya başlamışım bunu fark ettimBu bir tek bende var sanıyordumnormal mi nedir bu durum? Needeeeğğğnn
Evet tam 1 hafta var aramızdaAaa aramızda tam 7 gün varmışBen de 32+2 de alıcaktım pzt günü giderim demiştim arkadaşımız doktoruna sormuş iki günlük gecikme olurmuş izne ayrılışta yani 32+2 de gittiğinde ben de niye öyle olsun bir gün bile olsa riske girmek istemedim korona var ve çok ağırlaşıcam diye o yüzden erken gidicem bugün hazırlanıyoruz şimdi hatta doktor gitmek için umarım sorunsuz hallolur
Sancıyla beraber açılmaya da bakılıyor ona göre karar veriliyor canım yarın ona da baktir mutlaka
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın?
Geçmiş olsun canım. Bu da gelip geçecek inşallah, Allah yardımcın olsun.Kızlar yine kanamam var hastanelik olduk. Bu sefer açıklıkta varmış. insallah biraz daha dayaniriz.
Benim arkadaşım devlette doğum yaptı. mama vermiş ebe , annesinin yanında.genel anestezi ile sezeryan olunca o süre zarfında bebege ne yedirip içiriyorlar acaba ?
benim arkadasın annesi şekerli su vermiş cocugun dogunca aclıktan şekeri düşüyormuş.
ben büyük ihtimal genel isteyecegim.
öncesinde genel yaptıran ya da bu konu hakkında fikri olan var mı ?
Benim hiç umudum yok bacım suyum gelirse azalır belkiInş seninde azalır erken gelmez bebişhepimiz hayırlısıyla atlatsak şu süreci rahatlıcaz
Temmuzda kalkabilir esnek çalışma diye aslında öyle düşündüm ben de uzaktan esnek çalışıyorum şu an o zaman bi gelsin düşüneceğim durumuma göreEvet tam 1 hafta var aramızdaBen zaten uzaktan çalısıyorum,esnek saatlerim şuan çok sıkıntı yaşamıyorum 32+2’de de alsam olur o zaman ama sen düzenli gidiyorsan haklısın canım sorunsuz halledersiniz umarım Güzel geçsin kontrolün
Ay saklayamam ben bir gün bile olsasöyleyip rica edicem artık bir günle bir hamilenin kalbini kırmasınlar
Bi şey diyim mi ben doktor olsam çok nalet olurdum gerçeğe aykırı rapor düzenleyemem diyip geçerdim gıcık olmak için değil hukuki sorumluluğunu düşündüğüm için yapmazdımkeşke sorun olmicak şeyleri anlayisla karsilasalar . Seni kirmazlar ama
Karından da gözüküyor ciddi bir sey olmadığı sürece alttan bakmıyorlarAttan mi bakiyolar acaba acilmaya
Annem hurma yedirmiş biraz da zemzem suyu içirmiş. Ben biraz fazla kilolu olunca geç ayıldım 3 saat kadar sonragenel anestezi ile sezeryan olunca o süre zarfında bebege ne yedirip içiriyorlar acaba ?
benim arkadasın annesi şekerli su vermiş cocugun dogunca aclıktan şekeri düşüyormuş.
ben büyük ihtimal genel isteyecegim.
öncesinde genel yaptıran ya da bu konu hakkında fikri olan var mı ?
Heterozigot pihtilaşma faktorlerim vardi o sebepten vermisti iğne ve hapNe için kan sulandırıcı verdi doktorunuz?
Valla sevindim almanaBi şey diyim mi ben doktor olsam çok nalet olurdum gerçeğe aykırı rapor düzenleyemem diyip geçerdim gıcık olmak için değil hukuki sorumluluğunu düşündüğüm için yapmazdımyine gittiklerim normal çıktılar valla verdiler
Öyle deme kız hele temmuzda da uzatsınlar esneğiTemmuzda kalkabilir esnek çalışma diye aslında öyle düşündüm ben de uzaktan esnek çalışıyorum şu an o zaman bi gelsin düşüneceğim durumuma görebu arada aldım çalışır raporunu, hiç de sorun çıkarmadılar bir günle 32+0 yazar mısınız dedim direkt yazdılar bide bu arada bu hastanede bebek kilosu bakılamıyormuş muayene esnasında şok oldum sadece ölçüm yapılıyormuş kilosunu söylemedi
Benim 27+6 da 1200 gram karın çevresi de geçen ay 2 gün ileri cikarken bu sefer 2 gün geri çıktı. Aslında 4 gün geri düsmüs oldu yani ama doktor birşey demedi. Sanirim bu haftalarda herkes ayni seyleri yasadi. Gelisim tarzı değişiyor, buyuyup sıkıştığı için pozisyonu degisiyor anlık ölçümler sonucta.Kızlar günaydın
Hiç göbek çevresi 1 hafta geriden gelen var mı?
28i bitiriyoruz bugün doktor öyle söyledi. Ama önemli bir şey değil dedi. Yine de insan rahat edemiyor.
Kilomuz 1350 olmuş
Gelişim geriliği mi var dedim. Hayır yok dedi ama başkalarından da duymam lazım sanırım