2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Doktor erken gebelik riskim var diye tetanos yapmadı, tetanos aşısının doğumdan en az iki hafta önce vurulması gerekiyormuş. Riske atmayalım dedi.
Bir buçuk yıl önce bir doz olmuştum, nisan ayında tekrar biz doz oldum. Bu tetanos aşısı meselesi çok uzadı ya.
Canım yanlış yazdın galiba, ben tetenosla ilgili birsey söylememiştim 😍

Koltuk altina dikkat etmedim ama ozel bolgede evet baya kararma var ki ben beyaz tenliyim🙄oranin bu kadar kararabilecegine inanmazdim🤤🤤sanki benimki degil de siyahi bir arkadasa ait gibi🤤🤤😬😬😬🤣🤣
Evet ya 😲 bende ayni sekilde soylemesi ayip bir suredir tuy almaya ara vermistim geri donunxr kendimden sogudum resmen napicaz boyle bilmiyom ya

Bende de koltuk altı kararması başladı gibi normalde bembeyaz bir de koltuk altında çatlamalar oluşmaya başladi cok kotu gozukuyor genital bolgeyi gobekten goremedigim icin orayı bilmiyorum 🤣🤣🤣
😁😁 ben aynayla tuylerimi aliyom ondan fark ettim daha 2/3 gun once keske fark etmeseydim 🤦🏻‍♀️. inshallah dogumdan sorna gecer ama gecmessede nr yapmaliyiz acaba ya

peki kan sulandiricilari kacinci haftanda biraktiravak dr konustunuzmu hic? Bana ecopirini 36. haftada biraktiricam,igneyi son gune kadar kullancakdin dedi. Bemkm ilk dogum olacagi icin normal mi sezeryanmi belli degil. Bende ondan tedirginim,hani Allah korusun ben hapi yeni birakmis olurum erken dogum olursa bid risk olurmu diye
Ne için kan sulandırıcı verdi doktorunuz?

😁😁 ben aynayla tuylerimi aliyom ondan fark ettim daha 2/3 gun once keske fark etmeseydim 🤦🏻‍♀️. inshallah dogumdan sorna gecer ama gecmessede nr yapmaliyiz acaba ya
Renk acici islemlere girisecez o da olmazsa fondoten sureriz🤣🤣🤣cunku ben de aynayla almaya basladigimdan beri sinirlerim bozuk gormeseydim iyiydi...vucuduma emanet almisim yapistirmisim gibi veya yakmisim da komur olmus gibi🤤🤤🤤🤤🤣🤣🤣🤣saka bi yana saglikla bebitolarimiz gelsin de bu da basimiz uzerine🙏🙏

Kızlar korkutmak istemem ama yazmasamda icim rahat etmez. Benim gecen seferki kanamada vajinaya tüy dökücü kullandiktan 4 5 saat sonra olmustu. Dünde yine bugün randevum var diye kullandim 4 5 saat sonra kanamam oldu. Ebe ilgisi yoktur dedi ama yinede bir daha kullanmicam.

Kızlar korkutmak istemem ama yazmasamda icim rahat etmez. Benim gecen seferki kanamada vajinaya tüy dökücü kullandiktan 4 5 saat sonra olmustu. Dünde yine bugün randevum var diye kullandim 4 5 saat sonra kanamam oldu. Ebe ilgisi yoktur dedi ama yinede bir daha kullanmicam.
cok gecmis olsun inshakkah biseyiniz yoktur bebisle 🙏🏼 ya zaten tuy dokucu krem zararli yaziyor bir cok yerde 🤷🏻‍♀️ ben epilasyon makinesuni kullaniyorum , gorunmeyen yerlerdede epilasyon makinesinin jilet gibi olan kismi

Renk acici islemlere girisecez o da olmazsa fondoten sureriz🤣🤣🤣cunku ben de aynayla almaya basladigimdan beri sinirlerim bozuk gormeseydim iyiydi...vucuduma emanet almisim yapistirmisim gibi veya yakmisim da komur olmus gibi🤤🤤🤤🤤🤣🤣🤣🤣saka bi yana saglikla bebitolarimiz gelsin de bu da basimiz uzerine🙏🙏
evett kesinlikle bebekerimiz saglikl zamaninda gelsin 🙏🏼 bunlar onlarin minik hatiralari olarak kalsin 🙄😁 inshallah dogumdan sorna eski rengimize doneriz 😁

cok gecmis olsun inshakkah biseyiniz yoktur bebisle 🙏🏼 ya zaten tuy dokucu krem zararli yaziyor bir cok yerde 🤷🏻‍♀️ ben epilasyon makinesuni kullaniyorum , gorunmeyen yerlerdede epilasyon makinesinin jilet gibi olan kismi

Çok çok tesekkur ederim canim
Bende kullanmiyordum ama doktor birsey olmaz demisti. Benim plesanta aşagida oyüzden son 1 aydir hiç eğilemiyorum. Belkide alakali degildir ama riske girmeminde anlami yok

Bana suyun normale dönmesi 5 6 haftayı bulur demişti 28.haftada. O zamana kadar sen zaten doğurursun dedi. Benim normale dönmesi gibi bi umudum kalmadı da senin 31 32.haftalar düzelir gibi. Inşallah bir sonraki kontrolde normal der
Inş seninde azalır erken gelmez bebiş 🙏 hepimiz hayırlısıyla atlatsak şu süreci rahatlıcaz

Umutumut82 Umutumut82 cnm günaydın nasılsın Dr gördü mü seni?

Günaydın canım simdi doktor geldi hala kanamam var yatış yaptı. Bebekte şuanda problem yokmuş 2050gr. Haftasiyla uyumlu sadece karın çevresi 1 haftaya yakın ileri o da problem değil dedi. serviks 44 mm dedi sanırım rahim uzunluğu demek istedi. Suyu vs . de iyi. Açıklıkta yok. Neden kanama var anlamadik bir türlü.

Canım benimde haftaya cumartesine denk geliyor 32+0 . Gün kaybı derken, izin için mi ? Yoksa bende 32+2 alayım demiştim
Aaa aramızda tam 7 gün varmış😊 Ben de 32+2 de alıcaktım pzt günü giderim demiştim arkadaşımız doktoruna sormuş iki günlük gecikme olurmuş izne ayrılışta yani 32+2 de gittiğinde ben de niye öyle olsun bir gün bile olsa riske girmek istemedim korona var ve çok ağırlaşıcam diye o yüzden erken gidicem bugün hazırlanıyoruz şimdi hatta doktor gitmek için 🤗 umarım sorunsuz hallolur 🙏🏻

X