2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bacaklarımı yukarı kaldırmamıştım hiç onu da deneyeyim bari. Zaten çok aşağıda duruyor bebekler

valla cirkin esyaya cirkin derimayrica zar zor gebe kalanlardan biri de benim...yillarca bebek istedik 3 kuretajim var...tup bebek tedavisi esnasinda gebe kaldimama her esyayi da begenmeyim yahuher insan aldigi esya gozune guzel gelir...rahat birakiverin beni canim surekli bir baski surekli bir dayatmatecrit altindayim resmen.....herkes aldigi esyayi saglikla kullansin insallahama park yataklar guzel degil

Hanımlar bem dogum yaprım 28+4 920 gr alsilar bebegimi bugun nst si bozuldu diye dua edin olur mu meyra bebegime hepinize zamanında 4saglikli dogumlar dilerim
Ah kuzuum sağlıkla kavusmussunuz yine şükür ikiniz de iyisiniz biraz büyüsün kucağına da alıp evinize gideceksiniz inşallah
Vaktiyle sağlıcakla gelsin minnoslar inşallah
Cok cok zorlu bir süreç atlatmıssin canım Rabbim sağlıcakla bebisini kucağına almayi nasip etsin inşallah

Ben beğenin demedim zaten “çirkin” kelimesinin güzel olmadığını anlatmaya çalıştım . Anladık siz park yatağı beğenmiyorsunuz :) bu zaten çok normal herkes herşeyi beğenmez ama belkide ben normal hayatımda o kelimeyi sizin kadar sık kullanmadığım için bana tabiriniz “çirkin” gelmiş olabilir :) Neyse ben uzatmayayım bari. sağlıcakla kalın

Benimde aklima gelen ilk yer Antalya olmustu Gercekten cok bunaldik,benimde gebeligin basindan beri riskli oldugindan memlekete bile gidemedim. Dedigin gibi saglikla kucagimiza alalim da

Yok kesin sicak olur bencede hatta ekimde bile. Ben bebek acisindan tereddut ermistim acaba cok kucuk olur dayanabilir mi diye Bir de seninle haftalarimiz ayni sezeryan olacagim diyorsun agustos 18den once olmaz mi. Benim tam 40. haftam 16 agustos

Oglumda ebe bavuldan kendi seçti. İc zıbın ,alt üst zıbın ,ellik ,şapka,1 tane bez ve battaniye aldı.
Ben de hepsinden koyucam valize. Bu arada dogilum yaklastikca insan daha da bilincleniyor. Ebe cok onemli ya hele ilk gebelikse, doktoru secebiliyoruz da ebede oyle bi şansimiz yok Sezeryan icinde anestezi ekibi cok onemli. Allah im sen sonumuzu hayreyle

Ben tam olarak anlayamadım doğumdan sonra hemşireye verilecekleri. Benim de takım altı üstü ayrı . İçine kısa kollu zıbın vermek gerekiyor mu acaba
ya ben şoyle anladim buradaki arkadaslarin yardimlari sayesinde Alt ust ya da tek parca tulum farketmiyor(alt ust daha kullanisli olabiliuomus tabiki) Ama ben hem alt ust hem tek parca tulum da koyucam valize. Zaten tek takimjn kesinlikle yetmiceni soyluyolar. Hemşireye versigin takim hemen kirleniuomus kusuyomus falan Kısa kollu zibin valize koyarim ama hemsireye vermeye gerek yok heralde yaz bebegi olacagi icin

Hımm anladım teşekkür ederim. Doğru ağustos ayında çok da kat kata gerek yok doğuma kadar çözücem bu işi

Ben tam olarak anlayamadım doğumdan sonra hemşireye verilecekleri. Benim de takım altı üstü ayrı . İçine kısa kollu zıbın vermek gerekiyor mu acaba
Canim ben hastaneyle gorusup sormustum ne koymam gerekiyo diye, ic çıtçıtlı atlet ve alt ust dediler, tulum da olur dediler. Ama ben surekli alt degistirme ihtimali olacagindan alt ust seklinde alicam cogunu yanima. 3takim alirim yedek alt ve atlet alirim diye dusunuyorum

Gebelik hormonlari sebebiyle insanlarin size yonelik dogrudan olmamasina ragmen kullandiklari kelimelere takildiginiz bir donem diye dusunerek ben de uzatmiyorum.aksi takdirde benim tabirimden cok , sizin tavrinizin " cirkin" oldugunu belirtirdim ah hormonlar herkeste farkli etkiler birakiyor demekki ...saglikla alin yavrunuzu kollariniza...esen kalin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…