- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #2.041
Canım ben cidden göğüslerden çok ağrı çektim ama şuan hafifledi 2 gündürcanm ğöğüslerde hassasiyet var mı benim bazen oluyor bazen hassas olmuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben cidden göğüslerden çok ağrı çektim ama şuan hafifledi 2 gündürcanm ğöğüslerde hassasiyet var mı benim bazen oluyor bazen hassas olmuyor
O hafta mı görmüstün yani canım. Benimde iste gecikmenin 2.günü 124.9 cktı haftaya salı m o gitsem diyorumCanım ben adetten 2 gün önce 15,9 çıktı adet günü yani 2 gün sonra 138 çıktı bi hafta filan sonra 1000den büyük oldu
yaa bende de öyle canım hafifledi benimde hasssasiyet normal herhalde o zaman çoğu kişi de aynı oluyor sanıırmCanım ben cidden göğüslerden çok ağrı çektim ama şuan hafifledi 2 gündür
doktorun da iyiymiş canım . kac yasındasın ? bülent hoca 2 tane koymuş sana da riskli olur muyuz acaba?Ilk iki kontrolde yolk kesesi görünmedi. Geçen hafta büyük olanın kalbini duyduk küçük olanda yolk kesesi gördük. 21.gün oluyor sanırım. Bülent Tıraş'la tedavi oldum canım ben.
Senin 14.günün o zaman aslında bu hafta gitsen kese görünür ben 14.gün net görmüştüm ama yolk falan yoktu tabi.
Bir kaç zaman gitmeyi düşünmüyorum canımHayirli olsunn oyle gibi ama tam degerini doktor soyler ultrasn ile bakinca
Hayır canım salı 138 çıktı ben bi hafta sonraki cuma gittimO hafta mı görmüstün yani canım. Benimde iste gecikmenin 2.günü 124.9 cktı haftaya salı m o gitsem diyorum
Mide durumun nasılyaa bende de öyle canım hafifledi benimde hasssasiyet normal herhalde o zaman çoğu kişi de aynı oluyor sanıırm
O hafta mı görmüstün yani canım. Benimde iste gecikmenin 2.günü 124.9 cktı haftaya salı m o gitsem diyorum
Yaş 29 benim. Ikiz gebelik riskli gebelik zaten ama inşallah iyi olacak her sey. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahdoktorun da iyiymiş canım . kac yasındasın ? bülent hoca 2 tane koymuş sana da riskli olur muyuz acaba?
yani böyle kusma falan yok canım arada bir arka planda bulanıyor birşeyler yiyip bastıtınca geçiyor ya senin ?Mide durumun nasıl
Hayırlı sekılde gecelım artık şu haftaları doya doya guzel hamılelıgımızı yasayılım ınsallahÜzgünüm canım benimde öyle elden bşey gelmiyor
Amin İnşAllah canımHayırlı sekılde gecelım artık şu haftaları doya doya guzel hamılelıgımızı yasayılım ınsallah
Merhabalar benimde beta hcg 1595 çıktı ama dr henüz yeni dedi ve kese görülmedi inş dış gebelik değildir 2 günsonra tekrar gel dedi çarşamba gidicem dua edin nolur
35 civarıKaçtı prolaktinin
Amin canım inşallahhMaşallah yükseliş gayet güzel canım sağlıkla ilerlesin inşallah
3 haftalık olabilir dedi Rabbim inşallah herkese göstersin sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin inşallahsen kaçıncı haftadasın canım? ALLAH ın izniyle bir dahakine görürsün, daha çok yeni. o dış gebelik hepimizin korkusu ama inşallah hepimizin sağlıklı bebekleri olur.
Elhamdulillah yok şuanyani böyle kusma falan yok canım arada bir arka planda bulanıyor birşeyler yiyip bastıtınca geçiyor ya senin ?