- 6 Aralık 2017
- 998
- 1.155
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #20.241
Şeker bebekte kilo yapıyor canim, 1 hafta ileri ya da geri ölçümleri normal goruyor doktorlar ama daha fazlası iyi değil, iri bebek doğumda sıkıntı, sezaryen bile olsa zor doguruyorlar bir de şeker hastası olma ihtimali artıyor o yüzden demiştir istenmeyen bir durum diye. Sen diyetine uyuduktan sonra bisey olmaz inşallah, 1 hafta ileri olması normal öyle abartılacak birsey değil yani.Kızlar bana yardımcı olabilir misiniz ???
Benim şeker yüklememde açlık değerim 106 çıkmıştı.. Tokluk değerim normaldi... ve beni diyetisyene yönlendirdi doktorumm.. bugün ise devlet hastanesine başka bir doktora gittiğimde bebişimin kilosunun 1700 olduğu ve 1-1buçuk hafta önden gittiğini ve bu durumun şeker değerlerimle ilgili olduğunu ve istenmeyen kontrol altında tutulması gerekn bir durumun olduğunu ifade etti... ama geçen ay kendi doktoruma göre bebek haftasıyla uyumluydu.. ve bebeğin önden gitmesinin istenmeyen bi durum olduğunu yeni öğrendim.... sizin bu konularda bir bilginiz var mı ve şekerim riskli bi duruma mı işaret sizce