- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #20.201
İnşAllah canım da daha çok panik olmaya başladım
Çok normal canım panik yapman ama artik sayılı haftalar kaldi. Böyle gitgel yapicaz artik doktora.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşAllah canım da daha çok panik olmaya başladım
Geçmiş olsun. Doktoru dinle bence hava çok sıcak bizde alışverişe çıktık nefes alamadım. Arabanın içinde boğuluyorum gibi geldi. Dikkat etkendineCok sukur ciktim durumum ayni ama cok sikildim hastanede durmaktan eve gonderdin diye yalvardim resmen sukur gonderdiler ama busuru igne yazdilar kan sulancidirici yataktan kalkmama izin yok ama ben bugun biraz mecburiyetten oraya buraya gittim .
Ama arabada cok midem bulanmaya basladi ve karin agrisi geldi aceleyle eve geldim ishal oldum o da yetmezmis gibi adedersin istifrada ettim şuan halsiz hisediyorum baya neden boyle oldum acaba
Kızlar bebisi ters duran var mı
Benim 4 haftadır kafa yukarıda duruyor doktorumuz düzelmeye niyeti yok gibi diyor
Tam makat oturusunda nasıl düzelecek hiç bilmiorum
Cok tesekkur ederim bende gaz sancisi cekiyorum.. ondan olabilecegini bilmiyordum.. zaten gecti cok şükür.. tesekkur ederimMerhaba ben yaşamıştım 4. Ayımda tam idrar ve kültür verdim hiçbirşey çıkmamıştı sonra ultrasonla bakıldı aşırı gazdan baskı oluşmuş böbreğe masaj yapın bol bol dediler sonrasında 2 gün içinde geçti çok geçmiş olsun
Sorma ben de aynı dertten muzdaribim... Ama benim ufaklık sağ böbreğime doğru baskı yapıyor o yüzden ağrım var... Yanlışlıkla sağa doğru yatsam o gün böbrek ağrısı mahvediyor beni... Hele bazen sabahı zor ediyorum...
Sekeri olmayanda seker cikmis diyorsunuz ama benim etrafimda benle hamile kalan 3 arkadasim daha var ve 3 u de yaptirdi bir tek bende cikti...yani seker hastaligi riski olmasaydi bende de cikmazdi veya onlarda da cikardi...tabiki bu bir tercih saygi da duyarim ama dedigim gibi ben de yaptirmasaydim ve Allah korusun eski duzenime devam etseydim ve bebege bisey olsaydi o hesabi kendime veremezdim...hem de cok basit bitlr test icin ...ama bazi doktorlarimizda suc cikiyorlar kafalarina gore yok yaptirmayin gerek yok diyorlar....yillardir yemekten kac saat sonra cay icilmesi gerektigi tartismasina dondu...yuklenen seker 3 dilim baklavadaki sekerden daha az halbuki...neyse dedigim gibi saglikla gelsin bebeklerimiz insallah
Benımde oyle canım 6haftadır aynı pozısyonda kafa yukardaKızlar bebisi ters duran var mı
Benim 4 haftadır kafa yukarıda duruyor doktorumuz düzelmeye niyeti yok gibi diyor
Tam makat oturusunda nasıl düzelecek hiç bilmiorum
Gittim... Maalesef böbrek büyümesi çıktı... Şuan 2. Dereceymiş... Yapılacak çok birşey yok. 3. Derece olursa kateter takıyorlar... Ama bu haftalarda sabitlenip ilerlemeyebilirmiş. Nasip artık ...Doktora gittiniz mi.. gitmediyseniz gidin.. benim doktorum hamilelikte böbrek buyumesi olabileceğini söylemisti.. bende birsey cikmadi ama hala ara ara vuruyor sabaha kadar uyuyamiyorum..
Bir yorumda arkadas gaz sancisindan olabilecegini de yazmis.. belki öyle bisey de olabilir.. fazla kacirdiginizda mi oluyor ona dikkar edin..
Ben sabah bir iki yere gittim geldim bittim resmen geldigimden beri yatıyorum çok şükür evde bana bakacak annem var yoksa bende yatamazdim ama en azindan 32 haftaya girsem rahatlayacagım cnm sende elinden geldigi kadar yatmaya çalış dün sabah normalde bakmalari lazimdi eve gondermek icin ama doktor amelyata girdi aksam 4 te cikisimi yapti inanirmisin nasil agladim dun cikmak istiyorum diye okadar gun dayandim dun cikacagim diye o piskolojiye girdim doktor yok diye sabah agladim cok sukur ciktik ama insallah kotu yapmamistirim sende cok cok dikatt ettBende imza atip çıktım dün hastaneden bi degisiklik yok ayni sızıntı var su idare eder deyip yatiriyorlardi bende evde takilacagim bakalim ama asla yatilmiyor evde
Valla geldigimden beri yatiyorum cok sukur simdi iyim insallah su onumde ki en az 2 haftayi da atlatirizGeçmiş olsun. Doktoru dinle bence hava çok sıcak bizde alışverişe çıktık nefes alamadım. Arabanın içinde boğuluyorum gibi geldi. Dikkat etkendine
Evt cnm ama 18 gun icinde 3 kg indiridm simdi daha zayif duruyorumCnm senin göbüşte ayını gösteriyor
Canım yediğin birşey alerji yapmış olabilir. Ben ilk 5 ay sürekli kaşındım ve sürekli hergün bir küçük tabak kuruyemiş yiyordum meğerse badem yapıyormuş bademi kestim ve kaşıntıdan kurtuldum kolestaz için test yapıldı çıkmadı. Normalde bademe alerjim yoktu ama gebelikte olabiliyor böyle şeylerUyuz belirtilerine baktım uyuz değil ve bu akşam başladı uyuyamadım bile sanırım strese yaptım.
Bugun kızartma yedim birde cips yedim acaba onla ilgisi olabilir mi ya?
cok cok sevindim canım senin daha 7-8 haftalıktan biliyorumKızlar ilginiz ve cevaplarınız için teşekkür ederim. Gittim acile enfeksiyon kaynaklı oldunuğunu söyledi doktor idrar yolları enfeksiyonu problemim var malesef ki bitmiyor gitmiyor. Birde dün uzun yol yolculuğundan gelmiştim. Açılmam falan yok yoktu rahim boyunu ölçtü normal dedi herşey. Şuan da ağrım yok. Ama sizlerin de söylediği gibi devam eden ağrı olursa doktor gelmem gerektiğini gelmekle iyi yaptığı mı söyledi sizlerde aynı durum olursa ki inşallah olmaz gidersiniz
Canım geçmiş olsun senin mi yoksa oğluşun mu böbrek büyümesi ben tam olarak anlayamadım sen sakin ol bak o kadar şeye rağmen oğluşun sağ salim yerinde büyüyor kilosu artıyor çok şükürGittim... Maalesef böbrek büyümesi çıktı... Şuan 2. Dereceymiş... Yapılacak çok birşey yok. 3. Derece olursa kateter takıyorlar... Ama bu haftalarda sabitlenip ilerlemeyebilirmiş. Nasip artık ...
Aman çıkma yat dinlen evde canım hic evdeyim diye çıkmaya kalkmaya çalışma nolurBen sabah bir iki yere gittim geldim bittim resmen geldigimden beri yatıyorum çok şükür evde bana bakacak annem var yoksa bende yatamazdim ama en azindan 32 haftaya girsem rahatlayacagım cnm sende elinden geldigi kadar yatmaya çalış dün sabah normalde bakmalari lazimdi eve gondermek icin ama doktor amelyata girdi aksam 4 te cikisimi yapti inanirmisin nasil agladim dun cikmak istiyorum diye okadar gun dayandim dun cikacagim diye o piskolojiye girdim doktor yok diye sabah agladim cok sukur ciktik ama insallah kotu yapmamistirim sende cok cok dikatt ett
kan sulandırıcıyı neden verdiler canım?Cok sukur ciktim durumum ayni ama cok sikildim hastanede durmaktan eve gonderdin diye yalvardim resmen sukur gonderdiler ama busuru igne yazdilar kan sulancidirici yataktan kalkmama izin yok ama ben bugun biraz mecburiyetten oraya buraya gittim .
Ama arabada cok midem bulanmaya basladi ve karin agrisi geldi aceleyle eve geldim ishal oldum o da yetmezmis gibi adedersin istifrada ettim şuan halsiz hisediyorum baya neden boyle oldum acaba
Mecbur olmasam cikmam cnm da benim evin tadilatı dun bitti bugunden evi aldim mecbur cikmam lzimdiAman çıkma yat dinlen evde canım hic evdeyim diye çıkmaya kalkmaya çalışma nolur
Yatmam gerektigi için hiç yataktan kalmamam lazım normalde bir tek wc için kalkıyorum bir de akşamlari düş için yemegimide yatakta yiyorum 0.3mm rahim agzi kisaligim doktor ayak durmama bile izin vermiyor bebek gelecek diyekan sulandırıcıyı neden verdiler canım?