- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
Sat 7 ekimMerhaba kızlar evet liste için son adet tarihi yaş kilo şehir ve tahmini doğum tarihlerinizi alayım
Benim 1. bebek. Kilo 60Ekledim
Hamilelikle alakalı olan da var evet doktorunuza bunu sorun benimki gripten maalesefGrip degilim ama bende nefes alamıyorum yatarken falan çok huzursuzum bu yüzden hamilelikle mi alakalıdır acaba
Sat 2.10.2019Merhaba kızlar evet liste için son adet tarihi yaş kilo şehir ve tahmini doğum tarihlerinizi alayım
Geçmiş olsun umarım bir an önce atlatirsinHamilelikle alakalı olan da var evet doktorunuza bunu sorun benimki gripten maalesef
1.bebekArkadaşlar tablo ilk sayfada bakıp eksik kalan bilgilerinizi yazabilir misiniz
Merhaba, listeye eklenmek isteyen alttaki bilgilerle birlikte bana mesaj atabilir.
Hepimize sağlıklı hamilelikler dilerim
2020 TEMMUZ ANNELERİ
ANNE ADAYI YAŞ SAT T.DOĞUM TARİHi CİNSİYET KAÇINCI BEBEK ŞEHİR/HASTANE BAŞLANGIÇ-BİTİŞ KİLOSU @kucukbikadin 25 26.Eylül 05.07.2019 1 ESKİŞEHİR/ÖZEL ANADOLU HASTANESİ 92- @zeynep_ela 33 28.Eylül 04.07.2020 2 KIRKLARELİ/İSTANBUL 50- @ Karusel 26 26.Eylül 02.07.2020 1 BİTLİS 60- @Cesminaz_z 32 04.Ekim 10.07.2020 SİNOP 93- @ Rosemiracle 27 26.Eylül 02.07.2020 1 İSTANBUL 90- @ H Hkhkhk12 27 25.Eylül 01.07.2020 58- @Zelnes 28 04.Ekim 10.07.2020 AKSARAY 52- @Pnrdgd86 33 03.Ekim 09.07.2020 2 İSTANBUL 62- @bilgilisirine 32 13.Ekim 19.07.2020 1 GEBZE/YÜZYIL HASTANESİ 57- @ mavikelime 37 07.Ekim 13.07.2020 İSTANBUL 67- @ S Shezofren88 31 02.Ekim 08.07.2020 2 KONYA
Samsun
İlk bebek (inşaAllah)
Kilo 59Arkadaşlar tablo ilk sayfada bakıp eksik kalan bilgilerinizi yazabilir misiniz
Ben yemiştim sakıncalı mıymış yaİnşallah ben kalp atışını aldıktan sonra ekleyeceğim bilgilerimi.Bu konuda daha önce vukuatlıyım çünküinşallah bu kez iyi gider.Allah kimsenin konktuğunu başına vermesin.Ben birşey sormak istiyorum.Ananas yemek bu günlerde sakıncalı mıdır acaba Doktora sormayı unuttum.Zaten doktoru görünce soracağım herşeyi unutuyorum.
Onu bilmiyorum ki ama ananas ödem atıcı ya zararı var mıdır acaba dedim.Bu dönemde bol bol avokado yemek lazım onu söylemişti doktor.kabuklu ceviz kefir tüket dedi.Ben yemiştim sakıncalı mıymış ya
Netten biraz araştırdım baya yararlıymış.iyi bari.Kabızlığa falan iyi geliyormuş.Ben yemiştim sakıncalı mıymış ya
Sat:3ekim yaş:26 kilo:50 şehir:ankara tahmini doğum tarihi:08.07.2020 inşallahMerhaba kızlar evet liste için son adet tarihi yaş kilo şehir ve tahmini doğum tarihlerinizi alayım
Anım yenmeyecekler listesinin ilk 5 inde hatta tüp bebek sitelerini gez maydanoz ananas vs hep yasakİnşallah ben kalp atışını aldıktan sonra ekleyeceğim bilgilerimi.Bu konuda daha önce vukuatlıyım çünküinşallah bu kez iyi gider.Allah kimsenin konktuğunu başına vermesin.Ben birşey sormak istiyorum.Ananas yemek bu günlerde sakıncalı mıdır acaba Doktora sormayı unuttum.Zaten doktoru görünce soracağım herşeyi unutuyorum.
Ben de daha önce iki kere tüp bebek yaptırdım ama hiç transfer olamadım kaliteli embriyo oluşmadığı için.rahim kalınlığı açısından yememi istememişti doktor.Çünkü ben çok fazla tüketiyorum.Ama bu kez doğal yoldan hamile kaldım nette de çok faydalı oldugu yazıyor hamileler için.En iyisi az tüketmek sanırım.Anım yenmeyecekler listesinin ilk 5 inde hatta tüp bebek sitelerini gez maydanoz ananas vs hep yasak
Ben iki yuvarlak dilim yemiştim bi sorun olmadı canın istediyse biraz ye ama yine de sor benceOnu bilmiyorum ki ama ananas ödem atıcı ya zararı var mıdır acaba dedim.Bu dönemde bol bol avokado yemek lazım onu söylemişti doktor.kabuklu ceviz kefir tüket dedi.
Ben İnternetten soğuk oda nemlendiricisi aldım canım araştır belki işine yarar tıkanıklığın içinGeçmiş olsun umarım bir an önce atlatirsin