2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

İnşallah ben kalp atışını aldıktan sonra ekleyeceğim bilgilerimi.Bu konuda daha önce vukuatlıyım çünkü 😂 inşallah bu kez iyi gider.Allah kimsenin konktuğunu başına vermesin.Ben birşey sormak istiyorum.Ananas yemek bu günlerde sakıncalı mıdır acaba 🤔Doktora sormayı unuttum.Zaten doktoru görünce soracağım herşeyi unutuyorum.

Merhaba korkularını çok iyi anlıyorum. Çok normal böyle hissetmen ama iyi şeyler düşünmeye çalışki iyi şeyler yaşa. Ananas maydanoz yeşil çay bilmem ne hiç birşeyin zararı yok bebişlere taaki bir porsiyonu geçmesin. Sadece çiğ ete dokunmayın kedi köpek pek sevmeyin onlardaki bakteriler zarar verebiliyor bağışıklık durumunuza göre.

Selam kızlar muayneden geliyorum :KK68:
Cok şükür bebegimin kalp sesini duydum
Büyümüş minigimmm:-)
3 hafta sonra tekrar gel dedi... Cok degilmi ya üç hafta nasıl dayancam ben bilmiyorum
Maşallah size😁 gayet normal bir süre. Gittiğindede yine sadece ultrasonla bakacak tahlil vs istemeyecek zaten.

Selam kızlar muayneden geliyorum :KK68:
Cok şükür bebegimin kalp sesini duydum
Büyümüş minigimmm:-)
3 hafta sonra tekrar gel dedi... Cok degilmi ya üç hafta nasıl dayancam ben bilmiyorum
Gozun aydin canim darisi bizlerin basina.tekrar beta istemedi demi tam olarak kac haftaliksin en son betan kac cikmisti.rutin kontroller ayda 1 oluo genlde

Maşallah size😁 gayet normal bir süre. Gittiğindede yine sadece ultrasonla bakacak tahlil vs istemeyecek zaten.

Istiycekmis canm ya.. Doktorumu degistirdim üç hafta sonra aç gel kan şekerine falan hepsine bir bakalm tekrardan dedi o_O
Bu arada idrara sıkışık gitmistim.. Kesinlikle idrara sıkışık istemiyoruz dedi.. Her doktor farklı şeyler istiyor :ıslık:

Gozun aydin canim darisi bizlerin basina.tekrar beta istemedi demi tam olarak kac haftaliksin en son betan kac cikmisti.rutin kontroller ayda 1 oluo genlde

Sağol canım darısı sizlerin basina.. En son betam 4065 cikmisti.. Bugun sadece ultrasonla bakti.. 6+5 haftalik ölçtü ama tam net haftasini soyleyebilmek için üç hafta sonra bakicaz dedi

Merhaba korkularını çok iyi anlıyorum. Çok normal böyle hissetmen ama iyi şeyler düşünmeye çalışki iyi şeyler yaşa. Ananas maydanoz yeşil çay bilmem ne hiç birşeyin zararı yok bebişlere taaki bir porsiyonu geçmesin. Sadece çiğ ete dokunmayın kedi köpek pek sevmeyin onlardaki bakteriler zarar verebiliyor bağışıklık durumunuza göre.
Teşekkür ederim evde bir kedim var.aşıları tam.Doktora bu durumu söyledim kumunu eşiniz temizlesin onun dışında bir zararı olmaz dedi.Ciğeri eti o da söyledi.Yeşillikleri bol suda bekletip yıka dedi.dışarda salata tarzı şeyler yemeyeye dikkat et dedi.Bi de organik tavuk bulursan ye diğerini tavsiye etmem dedi.

X