2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

İnşallah saolun yarın tekrarlayacagım bugun ıdrar testım koyulastı ınsallah kam degerımde yukselmısdır

Eklentiler

• 76DF0B7E-2BD2-4388-AC3C-CCBE5A23E891.jpeg
    75,1 KB · Görüntüleme: 43
6+3günlükken gördü kalp atısını ama dınletmedı canım devlete gıttım onla alakalı galiba özelde dınletıyolar hemen kalp atısını gorunce
Evet canım muhtemelen.Onlarin cihazlar eski oluyormuş benim keseyi bile zor görmüştü ilk gebeligimde

Ben canim ilk gebeligimde 5+1 yasa 3fldi kese görülmüştü tek.Ek tahliller istedi kan sayımı,troidler vs.
2hafta sonrada kalp atışı için çağırmıştı ama duyulmamişti maalesef.
Bende erken olarak dusunmustum Kalp atislari icin. :) saglik olsun bidahakine duyarim insallah.
Hamilelik belirtilerin neydi peki?
Ben koala gibi uyuyorum
Isten gelince direk uyuyorum ya

Bende erken olarak dusunmustum Kalp atislari icin. :) saglik olsun bidahakine duyarim insallah.
Hamilelik belirtilerin neydi peki?
Ben koala gibi uyuyorum
Isten gelince direk uyuyorum ya
İlkinde ki belirtiler daha siddetliydi.Asiri göğüs hassasiyeti ve ağrısı,kasık ağrısı,bel ağrısı,rahime bıçak saplanir tarzda ağrılar.
Sürekli uyuma istegi,yataktan kalkamama,mide kazinmalari.
Ellerim sıcaklaşmıştı.
Şimdiki gebeligimde özellikle diz ve bacaklarım sızlıyor ağrıyor.Gobek deliğinden kasığa kahverengi çizgi oluştu.Normalde gebeliğin ilerleyen zamanlarında olurmuş ama kimilerine hormonlardan başlardada oluyor sanırım.Baş ağrısı,arada kasık ağrıları ve acıkma

Günaydın kızlar Gripten ve en çok burun tıkanıklığından ölüyorum, nefes alamaz hale geldim uyku desen yok. Var mı etkili bir önerisi olan? Hamileliğimi öğrendiğimden beri kurtulamadım bu gripten ne yaptıysam bana mısın demedi keşke midem bulansaydı da nefes alabilseydim diyorum kendinize dikkat edin valla

Günaydın.Ne yazık ki aynı durumdayım.Üstüne sinüzit ve geniz akıntısı var öksürükte yapıyor geceleri.kendim geçiremeyince doktora gittim antibiyotik verdi.kanda enfeksiyon çok artmış dedi.

Günaydın.Ne yazık ki aynı durumdayım.Üstüne sinüzit ve geniz akıntısı var öksürükte yapıyor geceleri.kendim geçiremeyince doktora gittim antibiyotik verdi.kanda enfeksiyon çok artmış dedi.
Antibiyotik mi? Doktor bana burun spreyi bile kullanma dedi ya. Kadın doğuma mı gittin bunun için canım?

Antibiyotik mi? Doktor bana burun spreyi bile kullanma dedi ya. Kadın doğuma mı gittin bunun için canım?
Evet kadın doğumcum onayladı ona sormadan içmedim daha dün gittim ilacı gösterdim sakınca görmedi.Kanda beyaz küre değeri yüksek dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…