2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Buranın da bunda etkisi olduğunu düşünüyorum maalesef eski kötü tecrübelerini pat diye yazanlar oluyor insan ister istemez bende de mi olur düşüncesine giriyor en azından bende öyle oluyor keşke yazmasalar
Aslında evet, 10 aydır bebek çalışması yaparken konuları okuduğumda çok kötü şeylere denk geldim ve bunlar bende tedirginlik oluşturdu.

Bende de bu durum var.Dışarda okulda özel eğitim gören çocukları görünce aklıma geliyor acaba benim çocuğum olursa sağlıklı mı olacak diye.Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin.Tabi allahtan gelene yapacak birşey yok.
Amiin... Benim de kastım tam buydu. Özel eğitim gören öğrenci yoktu çalıştığım kurumda, 3 senedir onlar gözümün önünde. Elbette Rabbim ne takdir ederse ona boynum kıldan ince... Rabbim kimseye kaldırabileceğinden fazlasını yüklemez...

Kızlar ilk keseyi gördüğünüzde kaçıncı haftadaydınız ve kaç mm olarak gördünüz acaba? Kafam takıldı benim ☹️ 4+5te 4mm idi. Çok mu küçük yoksa normal mi sizce

Buranın da bunda etkisi olduğunu düşünüyorum maalesef eski kötü tecrübelerini pat diye yazanlar oluyor insan ister istemez bende de mi olur düşüncesine giriyor en azından bende öyle oluyor keşke yazmasalar
İyi kötü deneyimlerini paylaşıyor insanlar. Bence etkileniyorsanız hiç İnternete bakmayın. Hep kötü örnek bulursunuz. Ayrıca kötü deneyim dediğinizi bugün bizde yaşarsak paylaşmayalım mı? Ozamanda buranın ne anlamı varki. Yazıyoruz birbirimize rahatlatıyoruz. Her an doktora soramıyoruz. Yada doktora gittiğimizde soracağımız çoğu şeyi unutuyoruz. Buradaki deneyimlerden faydalanmak o yüzden iyi oluyor.

Son adet tarihim 30 eylül
Ama doktor kaç haftalik falan hiçbirşey demedi..indirdigim gebelik programlarına gore 7 haftalik

Canım sekizinci haftada kalp atışını duydum diyenleri okudum ben kk da. Kalbini ferah tut. İçin rahat etmiyorsa başka bi doktora daha görün. Bu sefer belki duyarsınız. Bir gün farkla bile çok şey oluyor çünkü

Canım sekizinci haftada kalp atışını duydum diyenleri okudum ben kk da. Kalbini ferah tut. İçin rahat etmiyorsa başka bi doktora daha görün. Bu sefer belki duyarsınız. Bir gün farkla bile çok şey oluyor çünkü
Inşallah öyledir çok moralim bozuldu ,Umarım benimde öyle olur ..Başka doktor yok ilçedeyim. Şehir merkezinde bir araştırayım umarım yüzümü güldüren bir doktor vardir

Inşallah öyledir çok moralim bozuldu ,Umarım benimde öyle olur ..Başka doktor yok ilçedeyim. Şehir merkezinde bir araştırayım umarım yüzümü güldüren bir doktor vardir

Canım ilk ölçümde betahcg kaçtı senin? Gecikmiş miydin yoksa erken mi farkettin

Slm kızlar iyi akşamlar nasılsınız bişey sorucam bende hiç bir belirti yok henüz ya ne öyle aman aman bı bulantı ne başka bir şey arada adet ağrısı gibi ağrım oluyor bı de ıslaklık hissi oluyor sanki adet olmusum gibi WC ye koşuyorum
Canım bunlar gayet normal. Bende de altta bütün olarak ağrı oluyordu, bugün sadece solda pıt pıt çekkinde ağrım oldu. Islaklık, akıntı olabiliyor, bende de var...
Benim doktorum ilk randevuda idrar tahlili istemedi.Kan istedi sadece.Normal mi bu?Ya enfeksiyon falan varsa?Bir de boy kilo ölçülüyor mu?Bana sordu direkt bilgisayarına not etti.Özel bir de.
Aile hekimim idrar tahlili yaptı bana. Sen de istemelisin, bi bakılsın zararı olmaz :)
Kızlar acil yardım çok üzgünüm bugün doktora gittim,kese var ama bebek yok dedi geç döllenme olmuştur dedi bir hafta sonra tekrar kontrole gel dedi, kalp atisi için...normal mi bu ..
Canım daha 7.haftadayız, dur bakalım inşallah bir dahakinde görülür. Belki doktor tecrübeli değildi, sen başka bir doktora daha görün.

Canım ilk ölçümde betahcg kaçtı senin? Gecikmiş miydin yoksa erken mi farkettin
Korunmuyorduk ,beklenen adet tarihimden 5 gün sonra idrar testi yaptım. Pozitif cıktı kadindoguma randevu aldım bugün için verdiler yani adet gecikmemden 19 gün sonra oluyor..doktor kan sonucunu bana vermedi beta hcg 1400 lerde dedi ..ilk kez bugün kan verdim ..ılçede tek kadın doğum doktoru geç randevu veriyorlar ..bende sevinmiştim bari kalp atisida duyarız diye ..hevesim kursağımda kaldı..

Belirtilere takılmayın. Herkeste her belirti olmuyor. Aynı kişinin farklı gebeliklerinde bile aynı belirtiler olmuyor. Hem bakın ağrı ve akıntı belirtiniz varmış. Bunlarda herkeste olmuyor mesela. Sağlıkla gelsinler inşallah. Stres yapmayın bunları.
Öyle tabiki biliyorum cnm da insan endişe ediyor bazen daha kadın doğuma da gitmedim kese gözüküyor mu bilmiorum hayrlisi

Canım bunlar gayet normal. Bende de altta bütün olarak ağrı oluyordu, bugün sadece solda pıt pıt çekkinde ağrım oldu. Islaklık, akıntı olabiliyor, bende de var...

Aile hekimim idrar tahlili yaptı bana. Sen de istemelisin, bi bakılsın zararı olmaz :)

Canım daha 7.haftadayız, dur bakalım inşallah bir dahakinde görülür. Belki doktor tecrübeli değildi, sen başka bir doktora daha görün.
Sağlıkla ilerler insAllah vala perşembe kadın doğuma gidicem bklm insAllah kese görünür

Korunmuyorduk ,beklenen adet tarihimden 5 gün sonra idrar testi yaptım. Pozitif cıktı kadindoguma randevu aldım bugün için verdiler yani adet gecikmemden 19 gün sonra oluyor..doktor kan sonucunu bana vermedi beta hcg 1400 lerde dedi ..ilk kez bugün kan verdim ..ılçede tek kadın doğum doktoru geç randevu veriyorlar ..bende sevinmiştim bari kalp atisida duyarız diye ..hevesim kursağımda kaldı..
19 gün gecikme ve değer 1400 se büyük ihtimal geç döllenme. Merak etme sen güzel haberi alacaksın. İyi düşün. Bu değerde kese ancak görünüyor çoğu zaman. Ben 6+0 ım henüz doktora gitmedim. İki hafta sonra gitmeyi düşünüyorum. Gereksiz stres olmak istemiyorum.

X