2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Geçmiş olsun ne kadarlik oldu sizin?

Kızlar nasılsınız bulantidan kafamı kaldiramiyorum ama beslenmeyi elden bırakmamaya çalışıyorum. Günlük rutine aldığınız yediğiniz şeyler var mı ? Ben iyi haşlanmış yumurta, çiğ kuruyemiş, 1 meyve ve süt muhakkak alıyorum. Ama bulantılar iyice geriye attı kuruyemisten tiksinmeye baslaidm. Siz neler yiyiyosunuz.

valla yumurta yiyebiliyosan maşallah canım görmeye tahammülüm yok

hoşbuldumm teşekkür ederim:)

Merhaba anneler. Yeni öğrenenler ve aramıza katılanlar hoşgeldiniz sefalar getirdiniz. Yürürken nefes nefese kalan var mı aranızda? Sanki 8 aylık karnı burnunda gibi iki adım atınca nefessiz kalıyorum. Çok erken daha ama belim kalınlaştı etek pantolon belleri acayip sıkıyor
İlkinde hiç böyle değildim at gibi heryere koşardım
Yemeklerime dikkat etmiyorum. İlk 4 ay hiç etkilemiyor bebeği. Öyleli balığı sevmem ilaç verin dediğimde doktora gerek yok ilk aylar için demişti önceki hamileliğimde. Kafein içerikli içeçekleri günlük 1-2 fincana düşürmek bol su içmek dikkat ettiğim. Yumurta hiiç sevmem ve yemem bu arada. İlk aylar kasmayın o yüzden. Ama üşüme halsizlik falan olursa tahlil yaptırın. Doktor takviye ilaç verir. Zaten bir süre sonra hamilelerin kutsal ilacı elevit verecekler onu doğuma kadar kullanıcaz.
Ayrıca dilediğiniz gibi yatın son aylarda çok özleyeceksiniz öyle yatmaları
Bu arada o kadar arıp tuttum dr a 8. Haftada gidicem diye ama bu ctesi gidiyorum 6+ 2 olucam ozaman. Hamilelik psikolojisi isteöpüyorum hepinizi

nefes konusunu bende size soracaktım biraz kilolu olmama bağlıyordum ben ama sizlerde de oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…