Geçmiş olsun ne kadarlik oldu sizin?2 gündür buraya bakamicak kadar kötüyüm. Limonlu su kraker ve sadece çorba alıyor midemgeri kalanda artık mide kaslarım ağrıyor bide uyku dün çalışırken masa da içim geçmiş saniyelik kendime gelmem hızlı oldu
6+2 oldu bugunGeçmiş olsun ne kadarlik oldu sizin?
valla yumurta yiyebiliyosan maşallah canım görmeye tahammülüm yokKızlar nasılsınız bulantidan kafamı kaldiramiyorum ama beslenmeyi elden bırakmamaya çalışıyorum. Günlük rutine aldığınız yediğiniz şeyler var mı ? Ben iyi haşlanmış yumurta, çiğ kuruyemiş, 1 meyve ve süt muhakkak alıyorum. Ama bulantılar iyice geriye attı kuruyemisten tiksinmeye baslaidm. Siz neler yiyiyosunuz.
5+6 da yusyuvarlaktı şeklinden cinsiyet tahmin ediyolar ya ondan sordum:)yassı gibi 7 mm idi boyu 5+3 ken. sizin nasıl?
hoşbuldumm teşekkür ederim:)Bende bende öyleyim. 9 u görelim öyle gideriz yaa diyorum.
Allah isteyen herkese versin ama ben isteyerek hamile kalmadım. Gebeliğin düşük döneminde sadece o ayki tek ilişkiyle hemde. Eşim korunur oda çok şaşkın nasıl olur diyor.olacağı varsa oluyor. Allah ne derse o.
ilk zamanlar sorun olmaz. Zaten sonra istesende yatamıyorsun.
Hoşgeldiniz gözünüz aydın
aaa hiç duymamıştım nasıl oluyormus o :)5+6 da yusyuvarlaktı şeklinden cinsiyet tahmin ediyolar ya ondan sordum:)
Hasliyorum sonra dolaba koyuyorum 1-2 saat sonra soyup tuzlu falan bul biberli yiyiyorum. Sıcak sıcak tahammül edemem sanırım bu aralar. Faydalymis elimden geldiğince yemeye çalışıyorumvalla yumurta yiyebiliyosan maşallah canım görmeye tahammülüm yok
iyi yapıyosun canım ben yapamıyorum üzülüyorumda ama elimde değilHasliyorum sonra dolaba koyuyorum 1-2 saat sonra soyup tuzlu falan bul biberli yiyiyorum. Sıcak sıcak tahammül edemem sanırım bu aralar. Faydalymis elimden geldiğince yemeye çalışıyorum
yuvarlaksa kız fasulye gibiyse erkek diyolar canımaaa hiç duymamıştım nasıl oluyormus o :)
Benim henüz 5 şükür pek bulantı yok ama6+2 oldu bugunsenin ne kadar oldu
Bende çok şaşırdım cidden hemde düşük dönemde ve korunarak hayırlısı olsun inşallah canım.döneminde sadece
bakalım tutacak mı çok heyecanlıyuvarlaksa kız fasulye gibiyse erkek diyolar canım
nefes konusunu bende size soracaktım biraz kilolu olmama bağlıyordum ben ama sizlerde de oluyor mu?Merhaba anneler. Yeni öğrenenler ve aramıza katılanlar hoşgeldiniz sefalar getirdiniz. Yürürken nefes nefese kalan var mı aranızda? Sanki 8 aylık karnı burnunda gibi iki adım atınca nefessiz kalıyorum. Çok erken daha ama belim kalınlaştı etek pantolon belleri acayip sıkıyor
İlkinde hiç böyle değildim at gibi heryere koşardım
Yemeklerime dikkat etmiyorum. İlk 4 ay hiç etkilemiyor bebeği. Öyleli balığı sevmem ilaç verin dediğimde doktora gerek yok ilk aylar için demişti önceki hamileliğimde. Kafein içerikli içeçekleri günlük 1-2 fincana düşürmek bol su içmek dikkat ettiğim. Yumurta hiiç sevmem ve yemem bu arada. İlk aylar kasmayın o yüzden. Ama üşüme halsizlik falan olursa tahlil yaptırın. Doktor takviye ilaç verir. Zaten bir süre sonra hamilelerin kutsal ilacı elevit verecekleronu doğuma kadar kullanıcaz.
Ayrıca dilediğiniz gibi yatın son aylarda çok özleyeceksiniz öyle yatmaları
Bu arada o kadar arıp tuttum dr a 8. Haftada gidicem diye ama bu ctesi gidiyorum 6+ 2 olucam ozaman. Hamilelik psikolojisi isteöpüyorum hepinizi
Vallahi oluyor 2 adım zor atıyorumnefes konusunu bende size soracaktım biraz kilolu olmama bağlıyordum ben ama sizlerde de oluyor mu?
Allah allah normal demek kiVallahi oluyor 2 adım zor atıyorum
Normal evet kalp normalden 15 20 kere daha hızlı atıyor diye duymuştum belki o sebepledirAllah allah normal demek ki
Bende olmuyor o Allah tan, sabah evde temizlik yaptım hatta çok salmamaya çalışıyorumnefes konusunu bende size soracaktım biraz kilolu olmama bağlıyordum ben ama sizlerde de oluyor mu?
temizliği eşim aldı benden sağolsun hiçbir iş yaptırtmıyorBende olmuyor o Allah tan, sabah evde temizlik yaptım hatta çok salmamaya çalışıyorum