- 15 Eylül 2017
- 163
- 111
- 34
Aynen canım bir gün arayla çocuklarımız da kanka olacaklar ne güzel rabbim hapimize kurallarımıza almayı nasip etsin maşallah bizlereay bir gün arayla :) kankam ilan ediyorum seni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım bir gün arayla çocuklarımız da kanka olacaklar ne güzel rabbim hapimize kurallarımıza almayı nasip etsin maşallah bizlereay bir gün arayla :) kankam ilan ediyorum seni
Çok geçmiş olsun. Sağlıkla mutlulukla olsun hep canım.Selam kızlar dün doktoruma omega 3 u sordum. Bu konuda çok farklı görüşler var. Haftada 2 gün balık ye mutlaka. Ama içeriğine güvendiğin omega 3 varsa bence kullan dedi. Bu arada tsh 4 küsür çıkmış. O yüzen 25 mg lık tiroid ilacı başladık endişeliyim ama çok iyi şeyler olacağını hissediyorum. 2 yıl önce kanserdim.bir ton tedavi gördüm. Mucizem oldu bebeğim ❤
Tebrikler Allah Sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhaba arkadaşlar bende araniza yeni katildimAllah sagsalim kucaklarımıza almayı nasip etsin insallah ben biraz erken ogrendim hamileligimi icime dogdu sanirim adete 4 gun kala ogrendim gunler gecmek bilmiyor. Adeti 3 gun gecti dun hcg 680 cikti nasipse haftaya keseyi gOrmeye gideceğiz ❣ ben klomenle gebe kaldim o yuzden baya korkuyorum. Doktor 10 gün rapor verdi evde yatıyorum bi de karnimda sivi birikmesi vardi o yüzden agrım oluyor karnimda sislikte var
Beni de alın benim de 21 Temmuz görünüyorAynen canım bir gün arayla çocuklarımız da kanka olacaklar ne güzel rabbim hapimize kurallarımıza almayı nasip etsin maşallah bizlere
Test yaptırmadın mı? Kan testi yaniyaaa ne güzel ozamannnn hamile olabilirim. öyle tuhaf hissediyorumki düşününce çok mutlu oluyorum inşallah yanılmam
Ben de öğretmenim canım, doğum sonrası izin tamamen gidiyor ama ben bunu bilerek yaptım sorun değil diye düşündüm. Sözleşmeli olduğum için izin kullanamayacağım ben bu konuda şanslısın en azındanKızlar benim gibi öğretmen olan var mı?mayısa kadar çalışacağız gibi görünüyor. Sağlıkla gelsinler Doğumdan sonra 1 yıl ücretsiz izin almayı düşünüyorum minicik Bebişi kime bırakayım :))) şimdiden bunları düşünüyorum hormonlar şimdiden iş başında
Benimde şiddetli oluyır ama max 20 sn sürüyor kronometre açıyorum bakıyorum uzun sürmüyo ama her dk değil tabikide,gün içinde 5 yada 6 kez oluyorYolundadır canım, aklına kötü şeyler getirme. Çok da kafana takacaksan bi ultrasona girersin. Allahın izniyle sıkıntı yoktur.
Bende çok var.Gaz problemi çekiyor musunuz kızlar şişlik var mı?
Gaz problemi çekiyor musunuz kızlar şişlik var mı?
Kabızlıkta var hiç bisey kar etmiyor ah bu değişen hormonlar ama gaz ilk günden bu yana aşırı var ağrısından zor duruluyorsadece gaz olsa kabizlik beni mahvetti
Yarin kontrolum var sorucam doktora neler yapabilirim diye klasik yöntemlerin cogunu denedim banamisin demiyor
Oğlum eylul sonuna denk gelmişti iyiydi bu sürpriz oldu azicik Allah kolaylığını verir canım çok memnun oldumBen de öğretmenim canım, doğum sonrası izin tamamen gidiyor ama ben bunu bilerek yaptım sorun değil diye düşündüm. Sözleşmeli olduğum için izin kullanamayacağım ben bu konuda şanslısın en azından
Öyle tabii, ben deOğlum eylul sonuna denk gelmişti iyiydi bu sürpriz oldu azicik Allah kolaylığını verir canım çok memnun oldum
Kızlar benim gibi öğretmen olan var mı?mayısa kadar çalışacağız gibi görünüyor. Sağlıkla gelsinler Doğumdan sonra 1 yıl ücretsiz izin almayı düşünüyorum minicik Bebişi kime bırakayım :))) şimdiden bunları düşünüyorum hormonlar şimdiden iş başında
Benim de hep oluyor. Normalde reglim çok agrilidir. Onun bir tık daha hafifi. 2 3saatte bir ağrı vuruyo 5 10 saniye içinde geçiyor. Normal bencebugün karnıma ara ara şiddetli ağrılar giriyor inşallah her şey yolundadır
Planlandığı gibi olmuyor canım, kısmet böyleymiş mutlu ve saglikli olsunlar da gerisi boşBen de öğretmenim☺ Genelde herkes doğum iznini hesaplayıp ona göre hamile kalıyor gibi bir inanç var ya,hatta neymiş öğretmen çocukları ya mart ya ekim doğumluymuş ki o dönemleri izinle kapatsınlar diye bizimkiler tam yaz tatiline denk geliyoe,bakalım nasıl yapıcaz izinleri ☺
Evet bu sefer de izin kullanamamamız millete dert oluyor. Ben bile isteye yaptım diyorum yine olmuyor Bence bu mesleği seçtiysek biz de bebeğimiz de alışmalı ayrılığa, ha 2 ay önce ha sonra ben işimi sevdiğim için düşünmüyorum bile. Bebeğimi Allah nasip ederse kolay buldum ama 2 yıl atama bekledim o da kıymetliBen de öğretmenim☺ Genelde herkes doğum iznini hesaplayıp ona göre hamile kalıyor gibi bir inanç var ya,hatta neymiş öğretmen çocukları ya mart ya ekim doğumluymuş ki o dönemleri izinle kapatsınlar diye bizimkiler tam yaz tatiline denk geliyoe,bakalım nasıl yapıcaz izinleri ☺
Sabah da yazdım. Gece uykularım bölünüyor şimdiden :)))Kızlar sizde de oluyor mu yarım bardak su içsem 15 dk sonra tuvaletim geliyor sanki daha fazla yapıyorum idrarımı