- 11 Kasım 2007
- 159
- 135
hayır karından ultrasonla gördük.vajinal mi gördünüz? zeynep_ela
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır karından ultrasonla gördük.vajinal mi gördünüz? zeynep_ela
çok şükür çok sevindimŞükür Rabbime ki duydum sesini
çok şükür çok sevindimŞükür Rabbime ki duydum sesini
bebekler için kalp atışı sesini duymaları çok iyi değil diyorlar ondan çok bekletmiyor hiçbiri tahminimce :) bende de aynısı oldu çünküÇok teşekkürler icim rahatladı ama hayalimde o anı videoya almak vardı kalp atışını duyunca kaldım birden doktorda hemen aaa iyi tamam kalp atımı iyi dedi kapattı
o ne demek ya? ^^
İlk defa duydum belki de ondandırbebekler için kalp atışı sesini duymaları çok iyi değil diyorlar ondan çok bekletmiyor hiçbiri tahminimce :) bende de aynısı oldu çünkü
stres yapmayın ben hiç bakmamıştım ilk gidişimde 15000 değerini gördüm :) Bu olayın en sıkıntılı yanı stres o yüzden sakin huzurlu geçirmek çok önemli bu dönemi :) inşallah sağlıklı haberlerini duyarsınGözün aydın canım sağlıkla ilerler insAllah
MaşAllah güzel artmış değerin insAllah benim de artar sağlıkla biraz endişe ediyorum yükselmezse diye
bende de aynı durum söz konusu bu işi nasıl çözeceğiz bilmembulantı konusu herkeste farklı oluyor bende baslamadı insallah hiç baslamaz karnım davul gibi şiş bol kıyafetler rahat pantolonlar giymek zorunda kalıyorum ilk zaman olmasına rağmen
bende aynı durumdayım ara ara da vuruyor ağrılarBen de dün gece yatamadım doğru düzgün ya sağa dönüyorum sağım, sola dönüyorum solum batıyor size de oldu mu hiç?
ben 6+6 da duydum.Kızlar merhaba nasıl gidiyor benim TSH yüksek olduğu için dün kan verdim 4.5 , çıktı hemen ilaca başladık dahiliyeye görümcem en yakın zamanda. Bu arada artık ciddi ciddi belirtileri yaşamaya başladım sabah bulantıları gelmeye başladı göğüslerime dokunamiyorm bile. Dün gittiğimde doktora yine ultrasona yine baktık bu kadar kısa sürede kendini 3-4 katına çıkarmışti resmen yolk kesesi çember şeklinde etrafındaydi yani aşırı hızlı gelişiyolar. İnşallah bu cmtesi de kalp atışını duyarız ❤ kalp atışını genelde duyanlar kaçta duydu acaba
Bende var.Arkadaşlar sümüksü veya yapışkan akıntısı olan var mı ?
Valla ben simdiden hamile pantolonu aldım lastiği ayarlanabilir aşırı rahatmis kotlarim sıkıyor ise giderken kullanamadmm hatta klasik pantolonlarda bile vardı hoşuma gitti nasıl olsa alicam şimdiden alayım belini ayarlarım dedim biraz da bol aldimbende de aynı durum söz konusu bu işi nasıl çözeceğiz bilmem
Bende öyleyim..allahım sağlık versin yeterkiya pantalonlarm ne kadar sıkıyor anlatamam daha 4 haftalıksın kendine gel diyorum ama şişlik var sanırım ödem gibiBende var.
Karnımın alt kısmı şiş. Ben çok toparlak olucam galiba. Bir de çok sık idrara çıkıyorum.
Şuanda rahim bu kadar büyümüş olamaz yani :))))Bende öyleyim..allahım sağlık versin yeterkiya pantalonlarm ne kadar sıkıyor anlatamam daha 4 haftalıksın kendine gel diyorum ama şişlik var sanırım ödem gibi
Günaydın canım hadi hayırlısyla duyarsnz insAllah benim daha değer arttı ki kese görünecek ki asamam var kalp atışına gecemedik ,
Vala o bende hep var da iste kasıklarda kramp gibi oluyor gerinince de korkuyorum o yüzden gerinmeye
eşim dalga geçiyor artık yatağını tuvalete sar sen diyo gece kaç kez kalkıyorum sayamadımBende var.
Karnımın alt kısmı şiş. Ben çok toparlak olucam galiba. Bir de çok sık idrara çıkıyorum.
Var varArkadaşlar sümüksü veya yapışkan akıntısı olan var mı ?
Kendimizi kasıyoruz ya bikini bölgesinde ondan bir sorun olmaz değil mi?
Gunaydin kızlar nasılsınız pek ugrayamadim buralara
Haftaya çarşamba kalp sesi icin randevu aldım inşallah duysakda rahatlasak.
Kızlar geceleri bacaklari bi germe isteği oluyormu sizdede? Cok olmaya başladı bu bende