2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Benim ikinci gebeliğim ama ilk gibi kızlar. Oğlum 3 yaşında. Herşeyi unutmuşum resmen. Aile sağlığı merkezine ne zaman gidiyorduk kan alıp takip yapıyorlar hepsini unutmuşum. Oğlumda yerleşme kanaması olmuştu adet günümde bunda bişey yok, duphaston verdi doktorum tutunmasını geliştirsin diye. Geç döllenme dedi.

Çok teşekkürler icim rahatladı ama hayalimde o anı videoya almak vardı kalp atışını duyunca kaldım birden doktorda hemen aaa iyi tamam kalp atımı iyi dedi kapattı 😂
bebekler için kalp atışı sesini duymaları çok iyi değil diyorlar ondan çok bekletmiyor hiçbiri tahminimce :) bende de aynısı oldu çünkü

Gözün aydın canım sağlıkla ilerler insAllah 🤗
MaşAllah güzel artmış değerin insAllah benim de artar sağlıkla biraz endişe ediyorum yükselmezse diye
stres yapmayın ben hiç bakmamıştım ilk gidişimde 15000 değerini gördüm :) Bu olayın en sıkıntılı yanı stres o yüzden sakin huzurlu geçirmek çok önemli bu dönemi :) inşallah sağlıklı haberlerini duyarsın

Kızlar merhaba nasıl gidiyor 🤭 benim TSH yüksek olduğu için dün kan verdim 4.5 , çıktı hemen ilaca başladık dahiliyeye görümcem en yakın zamanda. Bu arada artık ciddi ciddi belirtileri yaşamaya başladım sabah bulantıları gelmeye başladı 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ göğüslerime dokunamiyorm bile. Dün gittiğimde doktora yine ultrasona yine baktık bu kadar kısa sürede kendini 3-4 katına çıkarmışti resmen yolk kesesi çember şeklinde etrafındaydi yani aşırı hızlı gelişiyolar. İnşallah bu cmtesi de kalp atışını duyarız ❤ kalp atışını genelde duyanlar kaçta duydu acaba 😍
ben 6+6 da duydum.

bende de aynı durum söz konusu bu işi nasıl çözeceğiz bilmem :KK43:
Valla ben simdiden hamile pantolonu aldım lastiği ayarlanabilir aşırı rahatmis 😂 kotlarim sıkıyor ise giderken kullanamadmm hatta klasik pantolonlarda bile vardı hoşuma gitti nasıl olsa alicam şimdiden alayım belini ayarlarım dedim biraz da bol aldim

Bende var.
Karnımın alt kısmı şiş. Ben çok toparlak olucam galiba. Bir de çok sık idrara çıkıyorum.
Bende öyleyim..allahım sağlık versin yeterki🌸ya pantalonlarm ne kadar sıkıyor anlatamam daha 4 haftalıksın kendine gel diyorum 😂ama şişlik var sanırım ödem gibi

Günaydın canım hadi hayırlısyla duyarsnz insAllah benim daha değer arttı ki kese görünecek ki asamam var kalp atışına gecemedik ,🤗
Vala o bende hep var da iste kasıklarda kramp gibi oluyor gerinince de korkuyorum o yüzden gerinmeye

Evet zaten iyi değilmiş engellemek gerekiyor benim oğluma hamileykende cok fazla oluyordu böyle ama süreklide geriniyorm :KK51:

Kızlar sizdedemi böyle ben hic kendimi hamile gibi hissetmiyorum hic bir belirtide yok... Sadece bazen hafifden bi midem bulaniyor o kadar o_O cokmu erken acaba ya

Gunaydin kızlar nasılsınız pek ugrayamadim buralara :KK68:
Haftaya çarşamba kalp sesi icin randevu aldım inşallah duysakda rahatlasak.

Kızlar geceleri bacaklari bi germe isteği oluyormu sizdede? Cok olmaya başladı bu bende o_O

Merhaba gerinme isteği bende de oluyor gerinince de kasınlarıma bıçak saplanır gibi oluyor. Birde acayip uykum geliyor. Dün akşam 9 da yattım ve 7 ye kadar deliksiz uyudum

X