duygusal anlamda nasılsınız ben herşeye ağlar alınır oldum
kabullenme kısmını geçersem duygusal kısma bakacağız :)
(daha önce 2 kayıp olmuştu ve 2 yıldır bekliyordum)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
duygusal anlamda nasılsınız ben herşeye ağlar alınır oldum
Bende aynı şekildeyim cok heyecanlıyım birde kalp atısını duyana kadar hamileyim bile demeyin diyorlar daha çok geriliyorumgeçmedi bu hafta bana günler uzadıkça uzuyor sanki
benimde bir düşüğüm var bu sefer hamile kalana kadar sanki kalmışım ve içimdeymiş gibi hayal ettim buda beni mutlu etti ve başardım. mutluluk hormonu çok önemli hemen kabullenme aşamasını atlatman lazım sen onu kabullenmezsen o bunu hisseder . Hoşgeldin de ve bir sorun yaşamayacağına inandır kendini :)kabullenme kısmını geçersem duygusal kısma bakacağız :)
(daha önce 2 kayıp olmuştu ve 2 yıldır bekliyordum)
Bende asiri bir sinir durumu var herseye farkinda olmadan kizip sinirleniyorum sonrada „ne diye okadar sinirlendimki’diye kendi kendime hayiflaniyorum cabuk gecse de bu sacma duygu degisimleri evdekiler azicik rahatlasaduygusal anlamda nasılsınız ben herşeye ağlar alınır oldum
Hayır daha regl ayın 23 de erken değilmi test için. belli olmaz die düşündüm ben, senin günün geçincemi test yaptın.Test yaptırmadın mı? Kan testi yani
Günaydıııınnnn kızlaaaaar
Kahvaltılar yapılsınnnnn, bebişler doysunnn
Artık erkenden gözüm açılıyor benim. En geç 8 buçukta ayakta oluyorum.
Hoşgeldiniiiz. Gözünüz aydın. Sağlıkla gelsin.merhaba hanımlar bizde dün öğrendik kan testinde, bugün doktora gideceğiz, inşallah herşey yolunda gider :)
Hayır daha regl ayın 23 de erken değilmi test için. belli olmaz die düşündüm ben, senin günün geçincemi test yaptın.
Gözünüz aydın darısı kalp atışınaBende bugün keseyi gördüm şükür :)
Bende bugün keseyi gördüm şükür :)
Gözünüz aydın darısı kalp atışına
Aminn inşallahYaaa ne güzeeeel darısı bizlere olsun
Tabiki canım gel hoşgeldin kızlar buarada ben aydın da yaşıyorum ya sizlerBeni de alın benim de 21 Temmuz görünüyor ❤❤
Ben regli günüme 6 gün varken erken testlerden yaptım hatta o gin uyduruk testlerden bile yalınca silikre olsa çıkmıştı..fakat şuan 4+5 im ben önümüzdeki hafta giidcem doktora çünkü çevremdeki doğum yapan ark hep 5. Haftadan sonda git dedilerHayır daha regl ayın 23 de erken değilmi test için. belli olmaz die düşündüm ben, senin günün geçincemi test yaptın.
evet kese 5 haftadan önce görülmez geneldeBen regli günüme 6 gün varken erken testlerden yaptım hatta o gin uyduruk testlerden bile yalınca silikre olsa çıkmıştı..fakat şuan 4+5 im ben önümüzdeki hafta giidcem doktora çünkü çevremdeki doğum yapan ark hep 5. Haftadan sonda git dediler
Hpşbulduk canım sen de hoşgeldin. Yakınız ben İzmirliyim ama görev olarak Manisa’da yaşıyoruzTabiki canım gel hoşgeldin kızlar buarada ben aydın da yaşıyorum ya sizler
Evet onu bekliyorum ama beklerkende heycandan artık napcağımı bilmiyorum:)evet kese 5 haftadan önce görülmez genelde
Ayyy ne güzel yaa rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bende bi an önce öğrenmek için sabırsızlanıyorum ozaman bende 6 gün kala yapayım pazartesi yaparım testi inşallah olumlu çıkar.Ben regli günüme 6 gün varken erken testlerden yaptım hatta o gin uyduruk testlerden bile yalınca silikre olsa çıkmıştı..fakat şuan 4+5 im ben önümüzdeki hafta giidcem doktora çünkü çevremdeki doğum yapan ark hep 5. Haftadan sonda git dediler
Günaydınnn sizinde gözünüz aydın bebiş olsunda yataktan zorla kalkıverelim o heyecanı mutlulugu yaşamak istiyorum. Evett ya daha çok var sanki bu 10 gün hiç geçmeyecek gibi :) ovülasyon geçti ama çalışmalara devam etsekte bi işe yaramaz sanırım. birde eşimle aramız bozuktu ovulasyon haftasında ve sadece 1 kez birlikte olduk daha dün barıştık.Günaydın, ben normalde hemen uyanırım. Bu ara resmen yatağa yapışıyorum, kendimi kazıyorum resmen yataktan
Hoşgeldiniiiz. Gözünüz aydın. Sağlıkla gelsin.
Ama daha çok var. Sen çalışmalara devam et. Şimdi kanda da belli olmaz. Allah gönlünüze göre versin. İnşallah gelir benmişin.
İzmirliyim ama Konyada yaşıyorum :)Tabiki canım gel hoşgeldin kızlar buarada ben aydın da yaşıyorum ya sizler
ikinci olmasının rahatlığı :) benim elimde olsa o ultrason cihazını eve alacağımKızlar ben hiç merak etmiyorum kalp atışı kese falan ben de mi gariplik var. 7-8 haftada giderim diyorum çok geç mi olur. Hiç gidesim yok hastanelere :) hastane fobim oluştu oğlumda çok gidiyorduk