2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Evet zaten iyi değilmiş engellemek gerekiyor benim oğluma hamileykende cok fazla oluyordu böyle ama süreklide geriniyorm :KK51:
ben de yapmiyorm kramp gibi olunca korkuyorum belim sirtim ağrıyor vala
Kızlar sizdedemi böyle ben hic kendimi hamile gibi hissetmiyorum hic bir belirtide yok... Sadece bazen hafifden bi midem bulaniyor o kadar o_O cokmu erken acaba ya
Kesinlikle aynı durumdayiz cnm bende de pek belirti yok

Selam kızlar dün doktoruma omega 3 u sordum. Bu konuda çok farklı görüşler var. Haftada 2 gün balık ye mutlaka. Ama içeriğine güvendiğin omega 3 varsa bence kullan dedi. Bu arada tsh 4 küsür çıkmış. O yüzen 25 mg lık tiroid ilacı başladık 😊 endişeliyim ama çok iyi şeyler olacağını hissediyorum. 2 yıl önce kanserdim.bir ton tedavi gördüm. Mucizem oldu bebeğim ❤️😍🙏

Bu cuma doktora gittiğimde spor yapabilir miyim onu sormak istiyorum. Önceden yoga yapıyordum. Öğrendiğimden beri bıraktım doktora sormadan yapmak istemiyorum birsey. Ama kesinlikle hareketli olmamız lazım kizlar

Selam kızlar dün doktoruma omega 3 u sordum. Bu konuda çok farklı görüşler var. Haftada 2 gün balık ye mutlaka. Ama içeriğine güvendiğin omega 3 varsa bence kullan dedi. Bu arada tsh 4 küsür çıkmış. O yüzen 25 mg lık tiroid ilacı başladık 😊 endişeliyim ama çok iyi şeyler olacağını hissediyorum. 2 yıl önce kanserdim.bir ton tedavi gördüm. Mucizem oldu bebeğim ❤️😍🙏
Ay çok geçmiş Olsun canım. Rabbim. O günleri bi daha yaşatmasın.

Merhaba gerinme isteği bende de oluyor gerinince de kasınlarıma bıçak saplanır gibi oluyor. Birde acayip uykum geliyor. Dün akşam 9 da yattım ve 7 ye kadar deliksiz uyudum

Aynenn kasiklarimi gerinmekden fena agrittim bende

Selam kızlar dün doktoruma omega 3 u sordum. Bu konuda çok farklı görüşler var. Haftada 2 gün balık ye mutlaka. Ama içeriğine güvendiğin omega 3 varsa bence kullan dedi. Bu arada tsh 4 küsür çıkmış. O yüzen 25 mg lık tiroid ilacı başladık 😊 endişeliyim ama çok iyi şeyler olacağını hissediyorum. 2 yıl önce kanserdim.bir ton tedavi gördüm. Mucizem oldu bebeğim ❤😍🙏

Cok cok geçmiş olsun Allah birdaha yasatmasin inşallah bebeğinide sağ salim kucağına alırsın canm

Selam kızlar dün doktoruma omega 3 u sordum. Bu konuda çok farklı görüşler var. Haftada 2 gün balık ye mutlaka. Ama içeriğine güvendiğin omega 3 varsa bence kullan dedi. Bu arada tsh 4 küsür çıkmış. O yüzen 25 mg lık tiroid ilacı başladık 😊 endişeliyim ama çok iyi şeyler olacağını hissediyorum. 2 yıl önce kanserdim.bir ton tedavi gördüm. Mucizem oldu bebeğim ❤😍🙏
Maşallah,Allah sağsalim kucağınıza alacağınız günleri de göstersin inşallah 😀

Merhaba arkadaşlar bende araniza yeni katildim🥰Allah sagsalim kucaklarımıza almayı nasip etsin insallah🙏 ben biraz erken ogrendim hamileligimi icime dogdu sanirim adete 4 gun kala ogrendim gunler gecmek bilmiyor. Adeti 3 gun gecti dun hcg 680 cikti nasipse haftaya keseyi gOrmeye gideceğiz 🥰❣ ben klomenle gebe kaldim o yuzden baya korkuyorum. Doktor 10 gün rapor verdi evde yatıyorum bi de karnimda sivi birikmesi vardi o yüzden agrım oluyor karnimda sislikte var 😞

Merhaba arkadaşlar bende araniza yeni katildim🥰Allah sagsalim kucaklarımıza almayı nasip etsin insallah🙏 ben biraz erken ogrendim hamileligimi icime dogdu sanirim adete 4 gun kala ogrendim gunler gecmek bilmiyor. Adeti 3 gun gecti dun hcg 680 cikti nasipse haftaya keseyi gOrmeye gideceğiz 🥰❣ ben klomenle gebe kaldim o yuzden baya korkuyorum. Doktor 10 gün rapor verdi evde yatıyorum bi de karnimda sivi birikmesi vardi o yüzden agrım oluyor karnimda sislikte var 😞
hayırlı olsun hoşgeldiniz aramıza :KK200: inşallah sağlıkla ilerler gebeliğiniz :nazar:

Gözün aydın canım, hoşgeldin aramıza :)

Çok geçmiş olsun. Allah birdaha yaşatmasın inşallah. Bebişte sağlıkla gelsin sağlık getirsin.

Geçmiş olsun. Hoşgeldin aramıza. Sağ salim gelir bebeğin inşallah.
bugün karnıma ara ara şiddetli ağrılar giriyor inşallah her şey yolundadır :KK17:
Normal ağrılar bunlar. Bebiş büyüyor.

X