Uykularım yarım kalıyor :)))))eşim dalga geçiyor artık yatağını tuvalete sar sen diyo gece kaç kez kalkıyorum sayamadım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uykularım yarım kalıyor :)))))eşim dalga geçiyor artık yatağını tuvalete sar sen diyo gece kaç kez kalkıyorum sayamadım![]()
ben de yapmiyorm kramp gibi olunca korkuyorum belim sirtim ağrıyor valaEvet zaten iyi değilmiş engellemek gerekiyor benim oğluma hamileykende cok fazla oluyordu böyle ama süreklide geriniyorm![]()
Kesinlikle aynı durumdayiz cnm bende de pek belirti yokKızlar sizdedemi böyle ben hic kendimi hamile gibi hissetmiyorum hic bir belirtide yok... Sadece bazen hafifden bi midem bulaniyor o kadarcokmu erken acaba ya
Ay çok geçmiş Olsun canım. Rabbim. O günleri bi daha yaşatmasın.Selam kızlar dün doktoruma omega 3 u sordum. Bu konuda çok farklı görüşler var. Haftada 2 gün balık ye mutlaka. Ama içeriğine güvendiğin omega 3 varsa bence kullan dedi. Bu arada tsh 4 küsür çıkmış. O yüzen 25 mg lık tiroid ilacı başladıkendişeliyim ama çok iyi şeyler olacağını hissediyorum. 2 yıl önce kanserdim.bir ton tedavi gördüm. Mucizem oldu bebeğim
![]()
Merhaba gerinme isteği bende de oluyor gerinince de kasınlarıma bıçak saplanır gibi oluyor. Birde acayip uykum geliyor. Dün akşam 9 da yattım ve 7 ye kadar deliksiz uyudum
Selam kızlar dün doktoruma omega 3 u sordum. Bu konuda çok farklı görüşler var. Haftada 2 gün balık ye mutlaka. Ama içeriğine güvendiğin omega 3 varsa bence kullan dedi. Bu arada tsh 4 küsür çıkmış. O yüzen 25 mg lık tiroid ilacı başladıkendişeliyim ama çok iyi şeyler olacağını hissediyorum. 2 yıl önce kanserdim.bir ton tedavi gördüm. Mucizem oldu bebeğim ❤
![]()
Maşallah,Allah sağsalim kucağınıza alacağınız günleri de göstersin inşallahSelam kızlar dün doktoruma omega 3 u sordum. Bu konuda çok farklı görüşler var. Haftada 2 gün balık ye mutlaka. Ama içeriğine güvendiğin omega 3 varsa bence kullan dedi. Bu arada tsh 4 küsür çıkmış. O yüzen 25 mg lık tiroid ilacı başladıkendişeliyim ama çok iyi şeyler olacağını hissediyorum. 2 yıl önce kanserdim.bir ton tedavi gördüm. Mucizem oldu bebeğim ❤
![]()
hayırlı olsun hoşgeldiniz aramızaMerhaba arkadaşlar bende araniza yeni katildimAllah sagsalim kucaklarımıza almayı nasip etsin insallah
ben biraz erken ogrendim hamileligimi icime dogdu sanirim adete 4 gun kala ogrendim gunler gecmek bilmiyor. Adeti 3 gun gecti dun hcg 680 cikti nasipse haftaya keseyi gOrmeye gideceğiz
❣ ben klomenle gebe kaldim o yuzden baya korkuyorum. Doktor 10 gün rapor verdi evde yatıyorum bi de karnimda sivi birikmesi vardi o yüzden agrım oluyor karnimda sislikte var
![]()
Gözün aydın canım, hoşgeldin aramıza :)Merhaba arkadaşlar bende araniza yeni katildimAllah sagsalim kucaklarımıza almayı nasip etsin insallah
ben biraz erken ogrendim hamileligimi icime dogdu sanirim adete 4 gun kala ogrendim gunler gecmek bilmiyor. Adeti 3 gun gecti dun hcg 680 cikti nasipse haftaya keseyi gOrmeye gideceğiz
❣ ben klomenle gebe kaldim o yuzden baya korkuyorum. Doktor 10 gün rapor verdi evde yatıyorum bi de karnimda sivi birikmesi vardi o yüzden agrım oluyor karnimda sislikte var
![]()
Normaldir hiç korkma hiç kesilmeden devam eder Allah korusun kanama olursa doktora gitbugün karnıma ara ara şiddetli ağrılar giriyor inşallah her şey yolundadır![]()
Yolundadır canım, aklına kötü şeyler getirme. Çok da kafana takacaksan bi ultrasona girersin. Allahın izniyle sıkıntı yoktur.bugün karnıma ara ara şiddetli ağrılar giriyor inşallah her şey yolundadır![]()
Bende de oluyor ara ara dr. normal dedi.bugün karnıma ara ara şiddetli ağrılar giriyor inşallah her şey yolundadır![]()
yaaa ne güzel ozamannnn hamile olabilirim. öyle tuhaf hissediyorumki düşününce çok mutlu oluyorum inşallah yanılmamselam,bende de cok var ama çok normalmiş,yerleşiyormuş mercimek![]()
ay bir gün arayla :) kankam ilan ediyorum seniSelam arkadaşlar benimde hamilegimı öğreneli bir hafta oluyor şuan 5 haftalıyız ALLAH hepimizi sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi![]()
Selam kızlar dün doktoruma omega 3 u sordum. Bu konuda çok farklı görüşler var. Haftada 2 gün balık ye mutlaka. Ama içeriğine güvendiğin omega 3 varsa bence kullan dedi. Bu arada tsh 4 küsür çıkmış. O yüzen 25 mg lık tiroid ilacı başladıkendişeliyim ama çok iyi şeyler olacağını hissediyorum. 2 yıl önce kanserdim.bir ton tedavi gördüm. Mucizem oldu bebeğim ❤
![]()
Merhaba arkadaşlar bende araniza yeni katildimAllah sagsalim kucaklarımıza almayı nasip etsin insallah
![]()
Normal ağrılar bunlar. Bebiş büyüyor.bugün karnıma ara ara şiddetli ağrılar giriyor inşallah her şey yolundadır![]()