Uykularım yarım kalıyor :)))))eşim dalga geçiyor artık yatağını tuvalete sar sen diyo gece kaç kez kalkıyorum sayamadım
ben de yapmiyorm kramp gibi olunca korkuyorum belim sirtim ağrıyor valaEvet zaten iyi değilmiş engellemek gerekiyor benim oğluma hamileykende cok fazla oluyordu böyle ama süreklide geriniyorm
Kesinlikle aynı durumdayiz cnm bende de pek belirti yokKızlar sizdedemi böyle ben hic kendimi hamile gibi hissetmiyorum hic bir belirtide yok... Sadece bazen hafifden bi midem bulaniyor o kadarcokmu erken acaba ya
Ay çok geçmiş Olsun canım. Rabbim. O günleri bi daha yaşatmasın.Selam kızlar dün doktoruma omega 3 u sordum. Bu konuda çok farklı görüşler var. Haftada 2 gün balık ye mutlaka. Ama içeriğine güvendiğin omega 3 varsa bence kullan dedi. Bu arada tsh 4 küsür çıkmış. O yüzen 25 mg lık tiroid ilacı başladıkendişeliyim ama çok iyi şeyler olacağını hissediyorum. 2 yıl önce kanserdim.bir ton tedavi gördüm. Mucizem oldu bebeğim
Merhaba gerinme isteği bende de oluyor gerinince de kasınlarıma bıçak saplanır gibi oluyor. Birde acayip uykum geliyor. Dün akşam 9 da yattım ve 7 ye kadar deliksiz uyudum
Selam kızlar dün doktoruma omega 3 u sordum. Bu konuda çok farklı görüşler var. Haftada 2 gün balık ye mutlaka. Ama içeriğine güvendiğin omega 3 varsa bence kullan dedi. Bu arada tsh 4 küsür çıkmış. O yüzen 25 mg lık tiroid ilacı başladıkendişeliyim ama çok iyi şeyler olacağını hissediyorum. 2 yıl önce kanserdim.bir ton tedavi gördüm. Mucizem oldu bebeğim ❤
Maşallah,Allah sağsalim kucağınıza alacağınız günleri de göstersin inşallahSelam kızlar dün doktoruma omega 3 u sordum. Bu konuda çok farklı görüşler var. Haftada 2 gün balık ye mutlaka. Ama içeriğine güvendiğin omega 3 varsa bence kullan dedi. Bu arada tsh 4 küsür çıkmış. O yüzen 25 mg lık tiroid ilacı başladıkendişeliyim ama çok iyi şeyler olacağını hissediyorum. 2 yıl önce kanserdim.bir ton tedavi gördüm. Mucizem oldu bebeğim ❤
hayırlı olsun hoşgeldiniz aramızaMerhaba arkadaşlar bende araniza yeni katildimAllah sagsalim kucaklarımıza almayı nasip etsin insallah ben biraz erken ogrendim hamileligimi icime dogdu sanirim adete 4 gun kala ogrendim gunler gecmek bilmiyor. Adeti 3 gun gecti dun hcg 680 cikti nasipse haftaya keseyi gOrmeye gideceğiz ❣ ben klomenle gebe kaldim o yuzden baya korkuyorum. Doktor 10 gün rapor verdi evde yatıyorum bi de karnimda sivi birikmesi vardi o yüzden agrım oluyor karnimda sislikte var
Gözün aydın canım, hoşgeldin aramıza :)Merhaba arkadaşlar bende araniza yeni katildimAllah sagsalim kucaklarımıza almayı nasip etsin insallah ben biraz erken ogrendim hamileligimi icime dogdu sanirim adete 4 gun kala ogrendim gunler gecmek bilmiyor. Adeti 3 gun gecti dun hcg 680 cikti nasipse haftaya keseyi gOrmeye gideceğiz ❣ ben klomenle gebe kaldim o yuzden baya korkuyorum. Doktor 10 gün rapor verdi evde yatıyorum bi de karnimda sivi birikmesi vardi o yüzden agrım oluyor karnimda sislikte var
Normaldir hiç korkma hiç kesilmeden devam eder Allah korusun kanama olursa doktora gitbugün karnıma ara ara şiddetli ağrılar giriyor inşallah her şey yolundadır
Yolundadır canım, aklına kötü şeyler getirme. Çok da kafana takacaksan bi ultrasona girersin. Allahın izniyle sıkıntı yoktur.bugün karnıma ara ara şiddetli ağrılar giriyor inşallah her şey yolundadır
Bende de oluyor ara ara dr. normal dedi.bugün karnıma ara ara şiddetli ağrılar giriyor inşallah her şey yolundadır
yaaa ne güzel ozamannnn hamile olabilirim. öyle tuhaf hissediyorumki düşününce çok mutlu oluyorum inşallah yanılmamselam,bende de cok var ama çok normalmiş,yerleşiyormuş mercimek
ay bir gün arayla :) kankam ilan ediyorum seniSelam arkadaşlar benimde hamilegimı öğreneli bir hafta oluyor şuan 5 haftalıyız ALLAH hepimizi sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi
Selam kızlar dün doktoruma omega 3 u sordum. Bu konuda çok farklı görüşler var. Haftada 2 gün balık ye mutlaka. Ama içeriğine güvendiğin omega 3 varsa bence kullan dedi. Bu arada tsh 4 küsür çıkmış. O yüzen 25 mg lık tiroid ilacı başladıkendişeliyim ama çok iyi şeyler olacağını hissediyorum. 2 yıl önce kanserdim.bir ton tedavi gördüm. Mucizem oldu bebeğim ❤
Merhaba arkadaşlar bende araniza yeni katildimAllah sagsalim kucaklarımıza almayı nasip etsin insallah ben biraz erken ogrendim hamileligimi icime dogdu sanirim adete 4 gun kala ogrendim gunler gecmek bilmiyor. Adeti 3 gun gecti dun hcg 680 cikti nasipse haftaya keseyi gOrmeye gideceğiz ❣ ben klomenle gebe kaldim o yuzden baya korkuyorum. Doktor 10 gün rapor verdi evde yatıyorum bi de karnimda sivi birikmesi vardi o yüzden agrım oluyor karnimda sislikte var
Normal ağrılar bunlar. Bebiş büyüyor.bugün karnıma ara ara şiddetli ağrılar giriyor inşallah her şey yolundadır