- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 30
Günaydın canım hadi hayırlısyla duyarsnz insAllah benim daha değer arttı ki kese görünecek ki asamam var kalp atışına gecemedik ,Gunaydin kızlar nasılsınız pek ugrayamadim buralara
Haftaya çarşamba kalp sesi icin randevu aldım inşallah duysakda rahatlasak.
Kızlar geceleri bacaklari bi germe isteği oluyormu sizdede? Cok olmaya başladı bu bende
bulantı konusu herkeste farklı oluyor bende baslamadı insallah hiç baslamazGünaydın
Kızlar mide bulantısı için erken mi ki daha ya benim bugün sabah baya midem bulanıyor gibi çıkaracak dereecede değil tabi ama siskinlikte var
Bende öyle cnm büyük ihtimal adet olmadgmz için de bu şişlik bencede insAllah başlamaz cnmbulantı konusu herkeste farklı oluyor bende baslamadı insallah hiç baslamazkarnım davul gibi şiş bol kıyafetler rahat pantolonlar giymek zorunda kalıyorum ilk zaman olmasına rağmen
amin insallah bazen adet ağrısı giriyor aklım çıkıyor neyseki sadece ağrı o da normalmisBende öyle cnm büyük ihtimal adet olmadgmz için de bu şişlik bencede insAllah başlamaz cnm
Kızımda üç ay olmustu benimde sadece bulantı kusma bklm bunda ne olacak
Gözünüz aydın. Sağlıkla gelsin inşallah.Herkese iyi geceler, ben de hamileyim, bugün bat günü beta hcg 393 cıktı, iki gün önce 90 çıkmıştı, 10 ay sonra ben de hamileyim elhamdülillahhepimizin sağlıklı mutlu huzurlu gebelikleri olsun inşAllah
aynen bende öyleyimBen de dün gece yatamadım doğru düzgün ya sağa dönüyorum sağım, sola dönüyorum solum batıyor size de oldu mu hiç?
Bunu sorayım doktoraaynen bende öyleyim
sor bakalım kuzum normal miymis yaz bize deBunu sorayım doktora
o ne demek ya? ^^dr erkek alttan bakmıyo^^Doktorum erkek o yüzden alttan bakmiyo bende istemedim açıkçası yoksa daha erken bile duyulurmus bide idrara sıkışık gitmeliymisiz aklınızda olsun kizlar
Tamam canım yarın soracağımsor bakalım kuzum normal miymis yaz bize de
bence hiç panik yapma. geç döllenme olabilir. cuma inş güzel haberlerini yazarsın bizeSelam kizlar doktordan geldim şimdi. 5+3 deyiz. Vajinal yoldan baktı kesem henüz net gözükmüyor. Biyer işaretledim 3.4 mm burası olabilir ama net değil içime sinmiyor dedi. Kan verdim hcg 1700 çıkmış. Değerin güzel dedi. Cuma sabahtan tekrar gidicez. Kesin görmemiz lazım dedi. Sizde de geç gözüken var mı cokk tedirgin oldum
öle bişi yok kese şu değerde gözükür diye. ben 1430ken değerim göründü mesela1700 le görünmez ki kese 3000 lerde olmalı
benim de sat 28 eylül ne zmn gittiniz dr a. benım cuma sabahı randewum??Kaç haftalıksınız şuan? Benim sat 28 eylül doktora gittiğimde tam 6+0 görünüyordu kalp atışını duyamadık
öle bişi yok kese şu değerde gözükür diye. ben 1430ken değerim göründü mesela
[/QUOTE
e ben 1430 değerle gördüm canım demekki her bilgi doğru değil
Şimdilik hiç akıntı yok bende. Arada sadece şeffaf çok az bi akıntım oluyor.Arkadaşlar sümüksü veya yapışkan akıntısı olan var mı ?