- 28 Ekim 2019
- 127
- 121
Allahım sağlıkla bu süreci tamamlamamıza yardımcı olsun |
Amin inşallahGünaydın kızlarrrGüzel haberler alacağımız bir hafta olsun
Sizin nasıl geçiyor gebelikGünaydın kızlarrrGüzel haberler alacağımız bir hafta olsun
gayet güzel geçiyor ara sıra kasık sancısı dışında bir sıkıntım yokSizin nasıl geçiyor gebelik
Çok şükür benimde öyle..oda normalmiş inşallah sağlıkla geçergayet güzel geçiyor ara sıra kasık sancısı dışında bir sıkıntım yok
Eskişehir'deyim, siz?Çok şükür benimde öyle..oda normalmiş inşallah sağlıkla geçersiz hangi şehirdesiniz?
AnkaraEskişehir'deyim, siz?
inşallah vardır ne zaman test yapmayı planlıyorsunuz?Ben de AnkaradayımBenim Bat a 6 gün var batmalar hissediyorum bilmiyorum burnum kaşınsa acaba belirti mi diyorum zaten
inşallah vardır ne zaman test yapmayı planlıyorsunuz?
Benimde öyleydi değişik hissediyordum hala da hissediyorum..ben dayanamayıp erken testlerden yapmıştım:) Hangi hastnye gitceksiniz yada doktor?Ben de AnkaradayımBenim Bat a 6 gün var batmalar hissediyorum bilmiyorum burnum kaşınsa acaba belirti mi diyorum zaten
ben 4 gün kala öğrenmiştim silik çizgiyleSanırım cumaya kadar bekleyeceğim geçen aylarda bekleyemedim erkenden kan testi idrar testi derken ama bilmiyorum öğreneceksem nolcak ki yaptırayım diyorum bugün erken biraz ama çarşambadan sonra bir ara yaparım
İnşallah güzel hayırlı haberler alırım veririm ..
Benimkide 136 çıktı,hamilelik uygulaması indirdim bende bugğn 4 hafta 2 günlükbende bu hafta gidicem doktora güzel sonuçlar alalım inş
bildiğim kadarıyla özel sağlık sigortası karşılıyo.Merhaba, bu benim ilk gebeligim. Ailede vs pihtilasma sorunumuz yok, sanirim sadece keyfi olarak önlem amaçlı. Testi burada yaptirirsiniz (ozel muanesi var) diye bi kac kez tekrarladı doktorum (tecimsel bir kaygisi da olabilir) özel saglik sigortam var ama bu testi karsilar mi bilmiyorum. Karsilamiyorsa ve pahali bir testse sirf keyfi goruldugu icin de yaptirmak istemem acikcasi. Bu gittigim doktoru apar topar bulup muane oldum ve de pek memnun kalmadim. Haftaya baska bir doktordan randevu aldim bakalim o da gerekli gorecek mi?
Ya ne güzelMerhabaa. Benim sat 6 Ekim. Yarın kese görmeye gideceğim çok heyecanlıyım ❤
Benimde 4+2 haftaya gidicem inş kese görürüzMaşallah canım sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Bugün 4 hafta 1 günlük oldu benimde. Yarın doktora gidecem tekrar bi betahcg bakacaz bakalım. Güzel yukselmiştir inşallah