2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ben de Ankaradayım Benim Bat a 6 gün var batmalar hissediyorum bilmiyorum burnum kaşınsa acaba belirti mi diyorum zaten

Ben de Ankaradayım Benim Bat a 6 gün var batmalar hissediyorum bilmiyorum burnum kaşınsa acaba belirti mi diyorum zaten

inşallah vardır ne zaman test yapmayı planlıyorsunuz?

Sanırım cumaya kadar bekleyeceğim geçen aylarda bekleyemedim erkenden kan testi idrar testi derken ama bilmiyorum öğreneceksem nolcak ki yaptırayım diyorum bugün erken biraz ama çarşambadan sonra bir ara yaparım
İnşallah güzel hayırlı haberler alırım veririm ..

Benimde öyleydi değişik hissediyordum hala da hissediyorum..ben dayanamayıp erken testlerden yapmıştım:) Hangi hastnye gitceksiniz yada doktor?

ben 4 gün kala öğrenmiştim silik çizgiyle

Benimkide 136 çıktı,hamilelik uygulaması indirdim bende bugğn 4 hafta 2 günlükbende bu hafta gidicem doktora güzel sonuçlar alalım inş

Maşallah canım sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Bugün 4 hafta 1 günlük oldu benimde. Yarın doktora gidecem tekrar bi betahcg bakacaz bakalım. Güzel yukselmiştir inşallah

bildiğim kadarıyla özel sağlık sigortası karşılıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…