2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

İnşallah hislerinde Haklısındır canımcım. Bence bi idrar testi yapıp bi görseydin :)

Amin hepimizin hakkinda hayirlisi insallah
Beni hicbir kuvvet normal doguma ikna edemez walla

Canım ben de ilk oğlumda 2.ay hamile kaldım. Fakat bu ikinci beni çok zorladı. 10 ay sonunda Allaha şükür geldi :))

Benimde kızım 6 ay içinde oldu. Bu yaz başında kontrole gittim başka bir doktora. Sende çikolata kisti var bebek olması güç. 6 ay içinde olmazsa gel direk tüp bebek tedavisine başlarız dedi benim psikolojiyi alt üst etti. 4 ay korunmadık nasip etti Allah.

Bazen bazı doktorlar hastalarına iyi gelmiyorlar, herşey Allahın elinde hiçbişey güç değildir o ol derse olur,

Günaydın arkadaşlar :)
Hagid adet ağrısı gibi bi ağrı yaşıyorum 1 haftadır. Sizde de var mı? Oğlumda yaşamış mıydım hatırlamıyorum çünkü...

Hafif ağrı ve alt karında doluluk hissi bendede var. Günlük yaşamını etkilemiyorsa normal sanırım bu dönemlerde. Rahmimiz hergün bilmem kaç katı oranında büyüyor

Merhaba benimde ilki normal doğum ( epidural yok) doğururken ve sonrasında uzun bir süre ASLA normal doğum yapmam birdaha deyip dolanıyordum. Şimdi de normal olsun hemen ayaklanayım istiyorum. O anlarımı tebesümle anıyorum şimdi(12 saat sancı çekmiştim halbuki)anlam veremediğim ruh hallerinden biri sadece. Ama Takibimi yapan doktora güvenim sonsuz. Sezaryan ve normala eşit mesafede bir doktor. İlk hamilelikte hiç konuşmamıştık mesela doğum şeklini. Doğumdan sonra teşekküre gittiğimde sormuştum o kadar gözünüzün içine baktım sezeryan yapmak istermisin diye sormadınız dedim o da senin isteğinle olmuyor dediseviyorum kendisini

İnşallah hislerinde Haklısındır canımcım. Bence bi idrar testi yapıp bi görseydin :)
Hayırlısıyla inşallah :) sizce de bunlar belirti değil mi :) eşime söylemeden yapmak istiyorum kayınvalidemlerdeyiz şimdi ilk fırsatta alıp bakıcam :))

Hayırlısıyla inşallah :) sizce de bunlar belirti değil mi :) eşime söylemeden yapmak istiyorum kayınvalidemlerdeyiz şimdi ilk fırsatta alıp bakıcam :))
Hiç belli olmuyor ki. En iyisi test ile bakmak. Bence soru işaretlerinden kurtulmak için bi an önce yapmalısın

Aslında suda doğum biraz cazip geliyor bana ama onu da her hastane yapmıyor..

O kremler bende hiçbir işe yaramadı. Tam 50 gün sonra düzeldi durumum :)) bez stoklıcam ben, özellikle 2 ve 3 numara :))
Tecrübeli anneler stoklarınızdan, ilk alacaklarınız şeylerden bize de haber verin lütfen amaaan bunu da biliyorlardır herhalde demeden her şeyi yazın bilgiye açım. Ne zaman ne almalı, en çok neye ihtiyaç olur, hangi bez, hangi biberon hangi hamile kıyafeti 0 bilgi

Benimkide 136 çıktı,hamilelik uygulaması indirdim bende bugğn 4 hafta 2 günlükbende bu hafta gidicem doktora güzel sonuçlar alalım inş

Zamanla elbette aldıklarımızı, yapacaklarımızı ve asla yapmayacaklarımızı paylaşırız sizlerle :) şimdilik aklımda azca yenidoğan bezi, çokça da 2 ve 3 numara bez almak var. Çok çabuk büyüdükleri için yenidoğan bez hemen küçülüveriyor. O yüzden onu az alın. Bebek temizleme pamuklarından çokça alın. Suyla ıslatıp popocuklarını silicez, ıslak mendiller çok kimyasallı, özellikle ilk zamanlar uzak tutalım onlardan. Bez olarak hep sleepy aldım çok memnun kaldım. Yine aynı devam edicem. Emzik aldım bi heves ama benimki almamıştı. Her çocuk almıyor, haberiniz olsun.
Hamile kıyafeti olarak lastikli pantolonlarınız yoksa mecbur almak zorundasınız arkadaşlar. İyice karın büyüdükten sonra hamile pantolonları çok rahat oluyor malum lastikleri göğsümüzde durduğu için. Doğuma yakın zamanlarda yine tecrübelerimi yazarım :)

Hafif ağrı ve alt karında doluluk hissi bendede var. Günlük yaşamını etkilemiyorsa normal sanırım bu dönemlerde. Rahmimiz hergün bilmem kaç katı oranında büyüyor
Bende öyleyim,daha 4+2 fakat arada 5 sn lik kramplar gelip gidiyo sanki regli olcakmısım gibi

İyi akşamlar kızlar nasipse bende temmuz annesi olacak gibiyim henüz kan vermedim evde test yaptım dün ve bugün pozitif çıktı Rabbim e şükürler olsun yarın kan vericem Allah izin verir de kanda da değerim güzel çıkarsa kadın doğuma ne zmn gitmeliyim ki sizler ne zmn gittiniz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…