İnşallahBenimde 4+2 haftaya gidicem inş kese görürüz
Hadi güzel haberler inşallah :))Merhabaa. Benim sat 6 Ekim. Yarın kese görmeye gideceğim çok heyecanlıyım
Ya çok sitiyorum ama daha önce Haziran ayında kimyasal yaşadım herkese de söylemiştik 2 gün sonra hüsranla yine herkese söyledik de umda adetin geçsin bekle dedi ama bakalım bekleyebilir miyimben 4 gün kala öğrenmiştim silik çizgiyle
İlk oğlumda 9 ay bulantı nedir bilmedim. Herkeste bulantı olmuyor :)Ya benim hiç midem bulanmıyor halahormon düzenli artmıyor mu acaba kafamda deli sorular
Bende de bulantı yok insallah böyle giderİlk oğlumda 9 ay bulantı nedir bilmedim. Herkeste bulantı olmuyor :)
İnşallahhh. O çok zormuş :/Bende de bulantı yok insallah böyle gider
Yok ben varım 8 haftadan önce gitmeyi düşünmüyorumKızlar benim eşim acele etme, 2 hafta sonra gideriz keseyi görmeye diyor. Ben hepinizden geç görücem bu durumda :)) aynı zamanda kalbini de duyarız inşallah :)
Ben Allah korusun dış gebelik falan olursa yol yakınken görünsün diyorum. Cuma gününe devlet hastanesine randevum var. Bi gidicem baksınlar.Yok ben varım 8 haftadan önce gitmeyi düşünmüyorum
eşin bir kaç ay sonra bu dediğine pişman olabilirKizlar eşlerinizle ilişki durumunuz nedir , benim esim bebege bisey olur kan gelir vs. Diye cok korkuyor bende oyle korku var ama doktorumda iliskide sorun yok demisti yinede nolur nolmaz diyoruz
Canım Allah korusun ters bir durum olsa dış gebelik gibi dayanılmayacak ağrı ve kanama ile belli ediyormusBen Allah korusun dış gebelik falan olursa yol yakınken görünsün diyorum. Cuma gününe devlet hastanesine randevum var. Bi gidicem baksınlar.
Öyleyse iyi canım ya ben belli etmez diye düşündüm. Allah korusun tüplerde büyüyormuş, tüp patlayabiliyormuş. Rabbim kimseye yaşatmasın Amin.Canım Allah korusun ters bir durum olsa dış gebelik gibi dayanılmayacak ağrı ve kanama ile belli ediyormus
Ne kadar şanslısınYa benim hiç midem bulanmıyor halahormon düzenli artmıyor mu acaba kafamda deli sorular
1 gün kala 217 idi. Gözün aydın buarada. Sağlıkla gelsin inşallah.Kızlaaar adetime 4 gün varken öğrendim bende2 gün önce test yaptım çıktı. Dünde doktora gittik betahcg 137 çıktı. Daha çoook minik kuzum benim 3 hafta 6 günlük henüz. Herkesin sağlıkla ilerler gebeliği inşallah Sizler ilk kaç betahcg ile öğrendiniz acaba
Dış gebelikte zaten aşırı ağrı oluyor. Allah korusun ama o aşamaya gelirsek zaten ağrıdan dolayı gidilir doktora. Ben kötü düşünmekte istemiyorum. Kalp atışı ile birlikte görürüz bebişi dedim. Sana şimdi gün geçmez. Cuma gelmez.Ben Allah korusun dış gebelik falan olursa yol yakınken görünsün diyorum. Cuma gününe devlet hastanesine randevum var. Bi gidicem baksınlar.
bende dış gebelik korkusunu atlattım ama boş gebelik düşüncesinden kendimi alamıyorumÖyleyse iyi canım ya ben belli etmez diye düşündüm. Allah korusun tüplerde büyüyormuş, tüp patlayabiliyormuş. Rabbim kimseye yaşatmasın Amin.
Boş gebelikte hcg düzgün artar mı ki.bende dış gebelik korkusunu atlattım ama boş gebelik düşüncesinden kendimi alamıyorum
Cumaya kadar belki kese görünür ama kalp atışını da görmek derdinde olduğum için beklicem o günü :)Dış gebelikte zaten aşırı ağrı oluyor. Allah korusun ama o aşamaya gelirsek zaten ağrıdan dolayı gidilir doktora. Ben kötü düşünmekte istemiyorum. Kalp atışı ile birlikte görürüz bebişi dedim. Sana şimdi gün geçmez. Cuma gelmez.
Daha 8 ay var sen şimdiden strese başlamışsın. Sakin ol. Herşey çok güzel olacak. İyi şeyler düşün. Boşver bunları. Tadını çıkar bak sonra az daha içimde kalsaydı diyorsun doğuncabende dış gebelik korkusunu atlattım ama boş gebelik düşüncesinden kendimi alamıyorum
Tabi olmaz inşallah çok da istediğim bir şey değil de hep şu diziler filmler yüzündenİlk oğlumda 9 ay bulantı nedir bilmedim. Herkeste bulantı olmuyor :)
Sen git için rahatlasın. İlk bebek galibaCumaya kadar belki kese görünür ama kalp atışını da görmek derdinde olduğum için beklicem o günü :)