2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Emzirenler aynı zamanda normal yemek verenler. Gece uyutmadan önce özel birşey hazırlıyor musunuz veya hazır mama? Gece uyandığında sadece emziriyor musunuz? Bana gece maması verebilirsin diyen oldu da. Bu ara sık sık meme istiyor. Gece en iyi ihtimalle 2-3 kere uyanıyor. Uyku sorunumuz var yani.

Emzirenler aynı zamanda normal yemek verenler. Gece uyutmadan önce özel birşey hazırlıyor musunuz veya hazır mama? Gece uyandığında sadece emziriyor musunuz? Bana gece maması verebilirsin diyen oldu da. Bu ara sık sık meme istiyor. Gece en iyi ihtimalle 2-3 kere uyanıyor. Uyku sorunumuz var yani.
Uyku sorunumuz bizim de var canım maalesef bı ara süt denedim yatmadan içireyim emmesi azalsın diye akşam yemeği yer bizimle her öğün az da olsa zaten ama yine de uyanıyor emmek için bazen 2 sefer bazen 4 sefer bazen sürekli göğsümü ağzında tutuyor vala bı düzen oluşturamadim tam düzelecek gibi olurken diş sıkıntısı oluyor yine tepetaklak oluyoruz

Uyku sorunumuz bizim de var canım maalesef bı ara süt denedim yatmadan içireyim emmesi azalsın diye akşam yemeği yer bizimle her öğün az da olsa zaten ama yine de uyanıyor emmek için bazen 2 sefer bazen 4 sefer bazen sürekli göğsümü ağzında tutuyor vala bı düzen oluşturamadim tam düzelecek gibi olurken diş sıkıntısı oluyor yine tepetaklak oluyor
Sabaha kadar uyusa ne güzel olurdu. Uyku eğitimi verenler, hani ağlatmadan olanı, o da 1 yaşından sonra zor oluyormuş ya bilmiyorum nasıl toparlıycaz bu uykuları.

Sabaha kadar uyusa ne güzel olurdu. Uyku eğitimi verenler, hani ağlatmadan olanı, o da 1 yaşından sonra zor oluyormuş ya bilmiyorum nasıl toparlıycaz bu uykuları.
Aynen 1 yaş öncesi olması gerekirmiş hayırlısı ya emzirme dönemi bitince düzene gireceğini varsayarak sabrediyorum kızım emmemisti gece uykusu sıkıntımız 2-2.5yasina kadar çok yoktu sonradan oldu onda da

Temmuz anneleri nasıl gidiyor bebeklerle hayat? Hala buraya bakan varsa:KK54:Neler yapıyorsunuz?
2 gun sonra 16 ayimiz dolacak
Nasil gidiyo
Iyi cok sukur
2 gundur hasta, dun surup sisesine baktimda 200 ml surup yariya gelmis 16 ay bi surec icin iyi diye dusundum yani cok hasta olmadigini gosteriyo diyorum esime
Su azi disi cikaranlae varmi sanki suan azi disini cikariyo gibi
Hala emiyor, gece emmeyi birakmisti 1 haftadir ama hasta olunca sivi destegi olsun antikor olsun diye yeniden basladim
Ama iyilessin tekrar geceyi birakip yavas yavas gündüz birakmaya gitmek istiyorum
Nasil olacaksa bilmiyorum
Sende nasil gidiyo

Ben pirinc unu veriyorum
125 ml suyla kaynatiyorum boyle kati oluyo puding gibi onu yediriyorum
Gecenlerde 1 hafta boyunca gece emmeyi biraktirdim
Valla gece kalkti gittik oyun oynadik falan oyaladim 2 gun 4 saat sonrasi kalkti sonraki gunler giderek uzadi, en uzun 8saat 40 dkya gelmistik
Ben 8 saat hedeflemistim.
Gunluk yaptim
Oyle oyle alismisti

Mrblar kızlar bizde işdare ediyoruz çok hareketli azı dişlerden bı tane çıktı bizimde 9-10 dışı oldu toplam gece emmeye devam gün içinde 2-3 kez anca biri zaten öğle uykusundan önce oluyor bı kaç güne 16 aylık olucak

Merhaba hanimlar, benim oğlan 3 tane azı birden cikariyor. Halimi düşünebiliyorsunuzdur, sadece memede geçiyor günümüz. Nasil biraktiracagim hic bilmiyorum gecede emiyor gündüzde. Yemekle arasi pek yok. Bizde 4 gün sonra 16 aylik olacagiz insallah 🥰 bizde hastalandik, ilk hastalığımız ama baya öksürük nezle oldu, bunuda atlatacaz inşallah. Bu arada hala yürümüyoruz, elimden tutup yürüyor ama kendi başına yürümüyor. Surunmeyide tam anlamiyla 3 hafta önce yapmaya başladı. Doktoru normal zamani gelince yapar dedi bende bıraktım o yüzden.

2 gun sonra 16 ayimiz dolacak
Nasil gidiyo
Iyi cok sukur
2 gundur hasta, dun surup sisesine baktimda 200 ml surup yariya gelmis 16 ay bi surec icin iyi diye dusundum yani cok hasta olmadigini gosteriyo diyorum esime
Su azi disi cikaranlae varmi sanki suan azi disini cikariyo gibi
Hala emiyor, gece emmeyi birakmisti 1 haftadir ama hasta olunca sivi destegi olsun antikor olsun diye yeniden basladim
Ama iyilessin tekrar geceyi birakip yavas yavas gündüz birakmaya gitmek istiyorum
Nasil olacaksa bilmiyorum
Sende nasil gidiyo
Biz de iyiyiz şükür ama gün içinde hep beraberiz ilgisiz bırakmayayım zaten fazla insan da görmüyor derken biraz mızmız bi bebek olmasına sebep oldum galiba. Bu aralar onu düzeltmeye çalışıyorum. İnşallah 1.5 yaşını geçmeden toparlarım.
Bizim 4. azı dişi yeni patladı. Çıkana kadar ne elletiyor ne ağzını açıyor biraz iştahlar kaçıyor idare etmeye çalışıyoruz:)
Ben heralde 2 yaşına kadar devam ederim ya😊 Gece emmesini biraz uğraşarak bıraktırdım. Sadece 1 sefer 12de uyandırmadan alıp emzirip yatırıyorum. Dr öyle demişti.

Ben pirinc unu veriyorum
125 ml suyla kaynatiyorum boyle kati oluyo puding gibi onu yediriyorum
Gecenlerde 1 hafta boyunca gece emmeyi biraktirdim
Valla gece kalkti gittik oyun oynadik falan oyaladim 2 gun 4 saat sonrasi kalkti sonraki gunler giderek uzadi, en uzun 8saat 40 dkya gelmistik
Ben 8 saat hedeflemistim.
Gunluk yaptim
Oyle oyle alismisti
Ben de gece maması aldım😁. Yine uyandı ağladı etti bikaç hafta. Kalktı geri yatırdım. Çok ağladı kucağıma aldım yatırdım. Konuştum meme yok falan. İşte biraz zar zor bıraktık. Gece 1 kere 12de uyandırmadan alıp emzirip yatırıyorum sadece. Başka saatte uyanırsa pış pış pat pat yapıp geri uyutuyorum.

Mrblar kızlar bizde işdare ediyoruz çok hareketli azı dişlerden bı tane çıktı bizimde 9-10 dışı oldu toplam gece emmeye devam gün içinde 2-3 kez anca biri zaten öğle uykusundan önce oluyor bı kaç güne 16 aylık olucak
Biz de 1 hafta sonra 16 aylık olcaz. Gece emmesini öyle böyle bıraktırdım ama gündüz bazen yemeğin ortasında meme diyor. Israr edince dayanamayıp veriyorum onu bakalım ne zaman düzeltebilcem.

Merhaba hanimlar, benim oğlan 3 tane azı birden cikariyor. Halimi düşünebiliyorsunuzdur, sadece memede geçiyor günümüz. Nasil biraktiracagim hic bilmiyorum gecede emiyor gündüzde. Yemekle arasi pek yok. Bizde 4 gün sonra 16 aylik olacagiz insallah 🥰 bizde hastalandik, ilk hastalığımız ama baya öksürük nezle oldu, bunuda atlatacaz inşallah. Bu arada hala yürümüyoruz, elimden tutup yürüyor ama kendi başına yürümüyor. Surunmeyide tam anlamiyla 3 hafta önce yapmaya başladı. Doktoru normal zamani gelince yapar dedi bende bıraktım o yüzden.
Bizim de dudağında uçuk çıktı baya etkiledi ağzına az bile olsa çiğnemesi gerekecek bişey almak istemedi bikaç gün. Daha bugün yeni yedi bişeyler😬
Elinden tutunca yürüyorsa yürür yakında diyorlar. Eğer cesaretsizliktense yürürken ara ara çaktırmadan elini bırakın. Bizimki öyleydi de. İlk yürüdüğü gün 6 adım atmıştı😁

Biz de iyiyiz şükür ama gün içinde hep beraberiz ilgisiz bırakmayayım zaten fazla insan da görmüyor derken biraz mızmız bi bebek olmasına sebep oldum galiba. Bu aralar onu düzeltmeye çalışıyorum. İnşallah 1.5 yaşını geçmeden toparlarım.
Bizim 4. azı dişi yeni patladı. Çıkana kadar ne elletiyor ne ağzını açıyor biraz iştahlar kaçıyor idare etmeye çalışıyoruz:)
Ben heralde 2 yaşına kadar devam ederim ya😊 Gece emmesini biraz uğraşarak bıraktırdım. Sadece 1 sefer 12de uyandırmadan alıp emzirip yatırıyorum. Dr öyle demişti.
Bende 2yasa kadar dusunuyodum buyuk kizi 22 ay emzirdim ama bu biraz ac gozlu yani memeyi cok seviyo geceyi biraktirinca bi rahatlama gelmisti aslinda
Ben salona oyun cadiri kurdum bi kenarda duruyo oyuncaklar onun icinde istediginde girip oynamaya basladi
Tabiki hala onla oynamami istiyo ama bi bakiyorum kaybolmus, cadirina cekilmis 🤭
Kac aylik seninki suan
Acaba bizimdemi suan azi disimiz cikiyo bilemedimki

Bende 2yasa kadar dusunuyodum buyuk kizi 22 ay emzirdim ama bu biraz ac gozlu yani memeyi cok seviyo geceyi biraktirinca bi rahatlama gelmisti aslinda
Ben salona oyun cadiri kurdum bi kenarda duruyo oyuncaklar onun icinde istediginde girip oynamaya basladi
Tabiki hala onla oynamami istiyo ama bi bakiyorum kaybolmus, cadirina cekilmis 🤭
Kac aylik seninki suan
Acaba bizimdemi suan azi disimiz cikiyo bilemedimki
1 hafta sonra tam 16 aylık olacak. Aslında bizim kız da tam çadırlık ama indirime falan girerse alırım. Her şeyin içine girmeye çalışıyor küçük sepet tepsi vs. İki ayağım girdiyse tamam artık içine oturmaya çalışabilirim diyor😁
Olabilir kabarık kabarık biraz da kırmızı bi görüntüsü varsa diş etlerinin.

1 hafta sonra tam 16 aylık olacak. Aslında bizim kız da tam çadırlık ama indirime falan girerse alırım. Her şeyin içine girmeye çalışıyor küçük sepet tepsi vs. İki ayağım girdiyse tamam artık içine oturmaya çalışabilirim diyor😁
Olabilir kabarık kabarık biraz da kırmızı bi görüntüsü varsa diş etlerinin.
Bizdd yarin 16 aylik oluyoruz insallah
Bizede sagolsun hediye almislar esimin patronu. Belkide benim aklima pek yatmayan bi urun olurdu biraz tuzlu. Yaaa ayni benimkide tepsiye oturuyo oyuncak kutusuna oturuyo 🤭
Arkalari goremiyorumki elletmiyoda

merhaba kızlar

bizim de 3. azımız patladı kenarlardan ama tamamıyla çıkmadı :KK43: mızmız biraz bu aralar.. dişlerini çıkartana kdr yemek yemedi.. Şimdi yiyior çok şükür.

Her çocuğun gelişimi farklı elbette ki ama bizim ki bu aralar sürekli kucakta.. 8 ay olacak yürümeye başlayalı ama sürekli kucakta gezmek istiyor.. Bebek arabası ya da araba koltuğuna oturturken resmen eziyet ediyor.

istediği olmadığında da tırmalıyor , vuruyor , çimdikliyor nasıl vazgeçiririz bilen var mı acaba ???

merhaba kızlar

bizim de 3. azımız patladı kenarlardan ama tamamıyla çıkmadı :KK43: mızmız biraz bu aralar.. dişlerini çıkartana kdr yemek yemedi.. Şimdi yiyior çok şükür.

Her çocuğun gelişimi farklı elbette ki ama bizim ki bu aralar sürekli kucakta.. 8 ay olacak yürümeye başlayalı ama sürekli kucakta gezmek istiyor.. Bebek arabası ya da araba koltuğuna oturturken resmen eziyet ediyor.

istediği olmadığında da tırmalıyor , vuruyor , çimdikliyor nasıl vazgeçiririz bilen var mı acaba ???
Bizde de ısırma huyu var istedgi olmadığında aksine hiç yapmamaya çalışıyorum istediğini vurup isirinca yapılacağını sanmasın diye MaşAllah erken yürümüş senin kı sıkıldı mi acaba kucak değilde bebek arabasında değil de sürekli yürüyüp istediği yere gitmek istiyor bizimki de sürekli değişiyor huyları ya sağlık olsun idare ediyoruz

Biz de 1 hafta sonra 16 aylık olcaz. Gece emmesini öyle böyle bıraktırdım ama gündüz bazen yemeğin ortasında meme diyor. Israr edince dayanamayıp veriyorum onu bakalım ne zaman düzeltebilcem.
Yaa gece emmesini nasıl bıraktınız MaşAllah bizim diş döneminde sürekli emmek istiyor sabaha kadar ama normalde gece 1 ya da 2 kez uyanıyor emip uyuyor geri biraktiramadim belki cabalasam olacaktı ama kendimde o gücü bulamadım snrm

X