- 17 Nisan 2019
- 2.133
- 2.155
- 63
Gönlümden geçen cinsiyet yok ki çok istedim bu bebişi bizim ilk zaten allahın izni ile hiç farketmezAllah sağlıklı ve hayırlı evlat versin.hiç önemli değil kızmı erkekmi.evlat öyle bişeyki tarifi yok duyguların.benim her ikisinden de var şükür.ikisinede bakı hergün şükür ediyorum.çok zor günlerim oldu üstüste doğurmuştum bebelerimi.biri 5 biri 6 yaşında.ikiz gibilerdi.Allahın yardmıyla büyüttüm.Rabbim herkesin gönlüne göre versin inş
Benimde göbeğim çıkmaya başladı ya ikinci üçüncü geneliklerde daha erken büyüme oluyor diyolar ama benim ilk hiç anlamadım 9 ayda füze olcazAynen ya çevrem hepsi bu ne hal emin misin iki aylık olduğuna diyor. Öyle gaz şikayetim falan da kalmadı
Aynen benimde ilk gebeliğim şuna gezeriz artık s bedene elveda gelsin xxxl bedenlerrBenimde göbeğim çıkmaya başladı ya ikinci üçüncü geneliklerde daha erken büyüme oluyor diyolar ama benim ilk hiç anlamadım 9 ayda füze olcaz
evet iki doğumumda sezerynla oldu.sıkıntı sezeryan olmam değildi.kızım çok küçüktü ikinciye hamile kalıca.bilerek hamile kalmaamıştım ama Allah verdiysede başüstüne dedim.kızım 1 yaşındayken oğlumu doğurdum.ikiside bebek.bakımlarında tektim.baba destekmi ama ağırlık bendeydi o yüzden çok zorlandımGönlümden geçen cinsiyet yok ki çok istedim bu bebişi bizim ilk zaten allahın izni ile hiç farketmezAma ultrasona bakınca tipi erkek diyorum doğumlarınız sezeryan mıydı üst üste sorun oldu mu
benimde sizin gibi hem faktör5 hem faktör2 war. heterozigot. bana da hareket etmek zorundasın hayat boyu dedı hareketsizlik seni öldürür dedi. bi de doğum kontrol hapı-ertesi gün hapı gibi şeyler kullanamıyoruz biliyosunuz dimiBenim mthfr667 heterezigot
Faktor2 heterezigot çıktı genetik doktoru çok uyardı beni 2 saaten fazla harektsiz kalma diye
Ben tabiki kısmetse hafta çarşamba duyucazKalp atışı görüp duymayan kaldı mı benim gibi?
a.s dr gittinizmi pekiSelamm sata gore 31 temmuzda bende bebeğimi kucağıma alicam henüz daha kese görmedik
yok daha minnacık dedi vajinal baktı canım benimkinide 6 haftalıktım ozaman.Dedi illaki sesi vardırda biz duyamıyoruz dedi en iyisi her hafta gelmeyin 2 hafta sonra gelin 9. hafta içinde olmuş olur hemde aylık kontrol gibi olur dedi ozaman duyarız dedi bizde tama dedik inşallah sıkıntı yoktur.ama kalp atışı ritimleri gösterdi bak dalgalanmalara maşallah güzel atıyor dediCanım kalp atışını görüp duymamak nasıl oluyor? Doktor mu dinletmedi henüz yoksa duyulmadı mı? Bende geçen hafta Cuma günü gittiğimde karından göremedi. Vajinal baktı ve o zaman ancak çok hafif pıt pıt sesi duyduk. Yani güm güm değildi henüz. Senin de öyle miydi? Anlayamadım
Geçen cuma kan sulandiricimi yazdırmaya gittim. Henüz çok erken gözükmez ama gel yinede bakalım dedi bakti için bulut gibi gaz doluydu anlamadım niye. Neyse gözükmedi tabi dr bu cumaya randevu verdi sata gore 6 olcak cuma günü kese gözükürde acaba kalp atiso duyulurmu diye kafama takıyorum. Çünkü 12 eylülde kalp atisi yok diye ikizlerim kürtajla alindia.s dr gittinizmi peki
ay hadi inşallahh öle olur bende bugün çok iyiyim.Zaten doktor 12. haftada geçicek bir bulantı yaşıyorsun en yoğun zamanın 7. ve 8. haftan dedi sonrasında geçicek inşallah dediCanım bende hafiflemeye başladı 9 dayım şuan arada ilaç kullanıyorum ama iyiym eskiye nazaran inşallah seninde öyle olur
Allah yardım ediyor bir şekilde demekkievet iki doğumumda sezerynla oldu.sıkıntı sezeryan olmam değildi.kızım çok küçüktü ikinciye hamile kalıca.bilerek hamile kalmaamıştım ama Allah verdiysede başüstüne dedim.kızım 1 yaşındayken oğlumu doğurdum.ikiside bebek.bakımlarında tektim.baba destekmi ama ağırlık bendeydi o yüzden çok zorlandım
Katılıyorum 8 in sonunda günde 1 ilaç yeter hale geldi bide biraz kendini tanımış oluyosun önlem alıyosun cam kapı açık nereye gtsem ben.. ama heyet raporum devam ediyor dinlenmeninde iyi geldiği kesin canım az kaldı inşallah geçcek bugünlerdeay hadi inşallahh öle olur bende bugün çok iyiyim.Zaten doktor 12. haftada geçicek bir bulantı yaşıyorsun en yoğun zamanın 7. ve 8. haftan dedi sonrasında geçicek inşallah dedi
12 eylülde bende kürtaja oldum ikizlerimi kaybettik kalp atışı alınmadı. Üzülme herşey nasip bak yine hamileyim. Rabbim en kısa zamanda sana sağlıklı bir evlat nasip etsin. Kendini iyi hissedince bizi haberdar et durumndanArkadaşlar aranızdan ayrılıyorum birazdan kürtaja alacaklar, kese kanala kadar inmiş ve beta yarı yarıya geri düşmüş. Vücut atmaya çalışıyor dedi doktor, kese sağlıklı olsa yine de onu tutmaya çalışırdık ama kese de gelişmemiş dedi. Çok üzgünüm.
anladım.inş bi daha olmaz olumsuzlukları kafamızdan atalım lütfen.Geçen cuma kan sulandiricimi yazdırmaya gittim. Henüz çok erken gözükmez ama gel yinede bakalım dedi bakti için bulut gibi gaz doluydu anlamadım niye. Neyse gözükmedi tabi dr bu cumaya randevu verdi sata gore 6 olcak cuma günü kese gözükürde acaba kalp atiso duyulurmu diye kafama takıyorum. Çünkü 12 eylülde kalp atisi yok diye ikizlerim kürtajla alindi
Benim komsum7 aylık hamile tek bir kez bulantı kusması olmamış kız çocuğu olacakBulantı olunca mı erkek oluyomuş
Allah tez vakitte yeni sağlıklı bi gebelik nasip eder inş. hiç sıkma canını bende yaşadım bu yaz 10 haftalık kalbi durdu bebemin bak yine gebeyimArkadaşlar aranızdan ayrılıyorum birazdan kürtaja alacaklar, kese kanala kadar inmiş ve beta yarı yarıya geri düşmüş. Vücut atmaya çalışıyor dedi doktor, kese sağlıklı olsa yine de onu tutmaya çalışırdık ama kese de gelişmemiş dedi. Çok üzgünüm.
benimde son 27 gün iş yerimde belki evde olsam uyurum yatarım rahat geçer şirkette daha zor oluyor.Sonra temellli emekli olcam kısmetse :) Bende öle arabadan iniyorum havayı kokluyorumya tabi yemek kokusu sigara kokusu yoksa havadada ohh be diyorum azcık şurda bekleyelim nolur diyorum...:)Katılıyorum 8 in sonunda günde 1 ilaç yeter hale geldi bide biraz kendini tanımış oluyosun önlem alıyosun cam kapı açık nereye gtsem ben.. ama heyet raporum devam ediyor dinlenmeninde iyi geldiği kesin canım az kaldı inşallah geçcek bugünlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?