2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Gönlümden geçen cinsiyet yok ki çok istedim bu bebişi bizim ilk zaten allahın izni ile hiç farketmez Ama ultrasona bakınca tipi erkek diyorum doğumlarınız sezeryan mıydı üst üste sorun oldu mu

Gönlümden geçen cinsiyet yok ki çok istedim bu bebişi bizim ilk zaten allahın izni ile hiç farketmez Ama ultrasona bakınca tipi erkek diyorum doğumlarınız sezeryan mıydı üst üste sorun oldu mu
evet iki doğumumda sezerynla oldu.sıkıntı sezeryan olmam değildi.kızım çok küçüktü ikinciye hamile kalıca.bilerek hamile kalmaamıştım ama Allah verdiysede başüstüne dedim.kızım 1 yaşındayken oğlumu doğurdum.ikiside bebek.bakımlarında tektim.baba destekmi ama ağırlık bendeydi o yüzden çok zorlandım

Benim mthfr667 heterezigot
Faktor2 heterezigot çıktı genetik doktoru çok uyardı beni 2 saaten fazla harektsiz kalma diye
benimde sizin gibi hem faktör5 hem faktör2 war. heterozigot. bana da hareket etmek zorundasın hayat boyu dedı hareketsizlik seni öldürür dedi. bi de doğum kontrol hapı-ertesi gün hapı gibi şeyler kullanamıyoruz biliyosunuz dimi (. mesela uçak yolculuğu uzun süreli araba weya otobüs yolculuğuna çıkarken de kan sulandırıcı wurulmamız gerekiyo. benim dr um istanbulda burdan gidişim yaklaşık 2 saat sürüyo. bana gelirken varis çorabı giyip gel demişti ilk gebeliğimin ilerleyen zamanlarında

yok daha minnacık dedi vajinal baktı canım benimkinide 6 haftalıktım ozaman.Dedi illaki sesi vardırda biz duyamıyoruz dedi en iyisi her hafta gelmeyin 2 hafta sonra gelin 9. hafta içinde olmuş olur hemde aylık kontrol gibi olur dedi ozaman duyarız dedi bizde tama dedik inşallah sıkıntı yoktur.ama kalp atışı ritimleri gösterdi bak dalgalanmalara maşallah güzel atıyor dedi

a.s dr gittinizmi peki
Geçen cuma kan sulandiricimi yazdırmaya gittim. Henüz çok erken gözükmez ama gel yinede bakalım dedi bakti için bulut gibi gaz doluydu anlamadım niye. Neyse gözükmedi tabi dr bu cumaya randevu verdi sata gore 6 olcak cuma günü kese gözükürde acaba kalp atiso duyulurmu diye kafama takıyorum. Çünkü 12 eylülde kalp atisi yok diye ikizlerim kürtajla alindi

Canım bende hafiflemeye başladı 9 dayım şuan arada ilaç kullanıyorum ama iyiym eskiye nazaran inşallah seninde öyle olur
ay hadi inşallahh öle olur bende bugün çok iyiyim.Zaten doktor 12. haftada geçicek bir bulantı yaşıyorsun en yoğun zamanın 7. ve 8. haftan dedi sonrasında geçicek inşallah dedi

Allah yardım ediyor bir şekilde demekki

Arkadaşlar aranızdan ayrılıyorum birazdan kürtaja alacaklar, kese kanala kadar inmiş ve beta yarı yarıya geri düşmüş. Vücut atmaya çalışıyor dedi doktor, kese sağlıklı olsa yine de onu tutmaya çalışırdık ama kese de gelişmemiş dedi. Çok üzgünüm.

ay hadi inşallahh öle olur bende bugün çok iyiyim.Zaten doktor 12. haftada geçicek bir bulantı yaşıyorsun en yoğun zamanın 7. ve 8. haftan dedi sonrasında geçicek inşallah dedi
Katılıyorum 8 in sonunda günde 1 ilaç yeter hale geldi bide biraz kendini tanımış oluyosun önlem alıyosun cam kapı açık nereye gtsem ben.. ama heyet raporum devam ediyor dinlenmeninde iyi geldiği kesin canım az kaldı inşallah geçcek bugünlerde

12 eylülde bende kürtaja oldum ikizlerimi kaybettik kalp atışı alınmadı. Üzülme herşey nasip bak yine hamileyim. Rabbim en kısa zamanda sana sağlıklı bir evlat nasip etsin. Kendini iyi hissedince bizi haberdar et durumndan

anladım.inş bi daha olmaz olumsuzlukları kafamızdan atalım lütfen.

Allah tez vakitte yeni sağlıklı bi gebelik nasip eder inş. hiç sıkma canını bende yaşadım bu yaz 10 haftalık kalbi durdu bebemin bak yine gebeyim

benimde son 27 gün iş yerimde belki evde olsam uyurum yatarım rahat geçer şirkette daha zor oluyor.Sonra temellli emekli olcam kısmetse :) Bende öle arabadan iniyorum havayı kokluyorumya tabi yemek kokusu sigara kokusu yoksa havadada ohh be diyorum azcık şurda bekleyelim nolur diyorum...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…