Ben sabah uyandıktan sonraki iki saat ne yersem ne içersem geri çıkarıyorumAy güzel o zaMan sağlıklı olsunda bebisler ❤❤❤ Ama çok kötü yaa cikartmiyorumda sadece bulantı
Bende de oluyor canım gebelik sürecinde oluyormuş bu durum normal yani.Kızlar akıntınız var mı ? Benim kontrolüm cuma günü o yuzden doktoruma henuz soramadim ama bi 10 gune yakindir akintim var bu durum normal mi aşırı çok değil ama açık sari rengi gibi camasirimi batiriyor korkulacak birsey mi acaba bu durumdan muzdarip olan ya da doktoruna soran var mı ?
Elma iyi geliyormus öyle duydum bi dene istersenBen sabah uyandıktan sonraki iki saat ne yersem ne içersem geri çıkarıyorum ☹ Neydek buda böyle gitcek demekki
7 buçukta kalkıyorum ama anca bu saatte bişeyler atıştırabiliyorum güya zayıflamaya niyetliyim ama yatmaktan kilo da verilmiyorElma iyi geliyormus öyle duydum bi dene istersenbende denicem birazdan
Zencefilli çay flnda iyi geliuooElma iyi geliyormus öyle duydum bi dene istersenbende denicem birazdan
Ay evet bende uyanıyorum yatakta donup duruyorum geçsin biraz diye ama yok geçmiyor7 buçukta kalkıyorum ama anca bu saatte bişeyler atıştırabiliyorum güya zayıflamaya niyetliyim ama yatmaktan kilo da verilmiyor
Geçmiş olsn canım gen olarak tam bılmıorum ama FXIII HOMOZİGOT çıktı benım
9+4 oldum bu gün çok kilo alacam diye korkuyorum bu iştahlaBöyle duyunca çok mutlu oluyorumne güzel işte bulantı olmaması.benimde elim ayağım titriyor yemek yemeyince.Kaç haftalıksınız.
İşte ben öyle atıştırmalılar duramıyorum bildiğin porsiyon yemek yiyorum bir de ekmeğe düşkünlüğüm varamaaan bayılmak değilde benimde midem kazınıyo açıkınca tatlı tuzlu ne olsa yerim
Canım benden iki hafta öndesin maşallah ama bende 6.aylık gibiyim pantolonlar kapanmıyor ki.9+4 oldum bu gün çok kilo alacam diye korkuyorum bu iştahlaboyuma göre kilom idealinaltındaydı doktor normal Yemen diyor ama benim göbeğim çıktı şimdiden
9+4 oldum bu gün çok kilo alacam diye korkuyorum bu iştahlaboyuma göre kilom idealinaltındaydı doktor normal Yemen diyor ama benim göbeğim çıktı şimdiden
Bulantı olunca mı erkek oluyomuşBende de bulantı yok bakalım tutacak mı
Aynı şeyleri bana da söyledi hatta ömür boyu coraspin içeceksin dedi.Benim mthfr667 heterezigot
Faktor2 heterezigot çıktı genetik doktoru çok uyardı beni 2 saaten fazla harektsiz kalma diye
bende tam tersini bilirim.keza kızımda ve 3cü gebelğimde perttim ilkgünden.oğlumda geç başlamıştı.bundada hala bişey yok bilemiyorumBulantı olunca mı erkek oluyomuş
Canım bende hafiflemeye başladı 9 dayım şuan arada ilaç kullanıyorum ama iyiym eskiye nazaran inşallah seninde öyle olurMerhaba arkadaşlar bende yeni tecrübesiz gebelerdenim. Benide kabul edermisiniz aranıza.Uzun zamandır yorumlarınızı okuyorum.Bu mide bulantıları 1,5 haftadır beni de perişan etti. Tiksinmelerim arttı.Hayat enerjimi aldı götürdü resmen. Siz ne yaptınız bu durumda birde ne kadar sürüyor acaba kimi 9 ay diyo kimi 3 ay korkuyorum valla.Hayır anne olmayıda çok istiyorum ama böyle şükürsüz gibide görünmek istemiyorum çok karışık bir psikolojik duruma soktu bu olay beni...
Aynen ya çevrem hepsi bu ne hal emin misin iki aylık olduğuna diyor. Öyle gaz şikayetim falan da kalmadıCanım benden iki hafta öndesin maşallah ama bende 6.aylık gibiyim pantolonlar kapanmıyor ki.
Acaba genetik mi annem hem erkek hem kızda midem bulandı diyor benimde baya bulantılarım var ilaç kullanıyorum ama erkek hissediyorum Sankibende tam tersini bilirim.keza kızımda ve 3cü gebelğimde perttim ilkgünden.oğlumda geç başlamıştı.bundada hala bişey yok bilemiyorum
Aynı şeyleri bana da söyledi hatta ömür boyu coraspin içeceksin dedi.
Allah sağlıklı ve hayırlı evlat versin.hiç önemli değil kızmı erkekmi.evlat öyle bişeyki tarifi yok duyguların.benim her ikisinden de var şükür.ikisinede bakı hergün şükür ediyorum.çok zor günlerim oldu üstüste doğurmuştum bebelerimi.biri 5 biri 6 yaşında.ikiz gibilerdi.Allahın yardmıyla büyüttüm.Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşAcaba genetik mi annem hem erkek hem kızda midem bulandı diyor benimde baya bulantılarım var ilaç kullanıyorum ama erkek hissediyorum Sanki
Benim iki teyzeme de pıhtı attı biri rahmetli oldu biri felç geçirdi yani ailede var.Ablamda da var.ben daha gebelik düşünmeden önce yaptırmıştım pıhtılaşma testini ailede olduğu için hemen çıktı.zaten coraspin kullanıyordum ama şimdi iki iğne ve coraspin kullanıyorumCanım ben genetik proplemi öğrenmeden önce az daha felç olucaktım aşılama tedavisinde kullanılan iğneler bana yan etki yaptı pıhtılaşmayı artırdı bende belim tutuldu sandım meger kan pıhtılaşıyormuş öyle doktorum kan sulandırıcı verdi düzeldim çok dikkat edilmeli ya,inşAllah sağlıkla kucagımıza alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?