• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar akıntınız var mı ? Benim kontrolüm cuma günü o yuzden doktoruma henuz soramadim ama bi 10 gune yakindir akintim var bu durum normal mi aşırı çok değil ama açık sari rengi gibi camasirimi batiriyor korkulacak birsey mi acaba bu durumdan muzdarip olan ya da doktoruna soran var mı ?
Bende de oluyor canım gebelik sürecinde oluyormuş bu durum normal yani.

Böyle duyunca çok mutlu oluyorum 😚 ne güzel işte bulantı olmaması.benimde elim ayağım titriyor yemek yemeyince.Kaç haftalıksınız.
9+4 oldum bu gün çok kilo alacam diye korkuyorum bu iştahla🙈 boyuma göre kilom idealinaltındaydı doktor normal Yemen diyor ama benim göbeğim çıktı şimdiden

9+4 oldum bu gün çok kilo alacam diye korkuyorum bu iştahla🙈 boyuma göre kilom idealinaltındaydı doktor normal Yemen diyor ama benim göbeğim çıktı şimdiden
Canım benden iki hafta öndesin maşallah ama bende 6.aylık gibiyim pantolonlar kapanmıyor ki.

Bende aynı hiç artış yok iştahımda aynıyım ya hiç gebe gibi hissetmiyorum ilk gebelikte herseyi fazla fazla yasamıştım

Merhaba arkadaşlar bende yeni tecrübesiz gebelerdenim. Benide kabul edermisiniz aranıza.Uzun zamandır yorumlarınızı okuyorum.Bu mide bulantıları 1,5 haftadır beni de perişan etti. Tiksinmelerim arttı.Hayat enerjimi aldı götürdü resmen. Siz ne yaptınız bu durumda birde ne kadar sürüyor acaba kimi 9 ay diyo kimi 3 ay korkuyorum valla.Hayır anne olmayıda çok istiyorum ama böyle şükürsüz gibide görünmek istemiyorum çok karışık bir psikolojik duruma soktu bu olay beni...
Canım bende hafiflemeye başladı 9 dayım şuan arada ilaç kullanıyorum ama iyiym eskiye nazaran inşallah seninde öyle olur

bende tam tersini bilirim.keza kızımda ve 3cü gebelğimde perttim ilkgünden.oğlumda geç başlamıştı.bundada hala bişey yok bilemiyorum
Acaba genetik mi annem hem erkek hem kızda midem bulandı diyor benimde baya bulantılarım var ilaç kullanıyorum ama erkek hissediyorum Sanki

Aynı şeyleri bana da söyledi hatta ömür boyu coraspin içeceksin dedi.

Canım ben genetik proplemi öğrenmeden önce az daha felç olucaktım aşılama tedavisinde kullanılan iğneler bana yan etki yaptı pıhtılaşmayı artırdı bende belim tutuldu sandım meger kan pıhtılaşıyormuş öyle doktorum kan sulandırıcı verdi düzeldim çok dikkat edilmeli ya, 😑 inşAllah sağlıkla kucagımıza alırız

Acaba genetik mi annem hem erkek hem kızda midem bulandı diyor benimde baya bulantılarım var ilaç kullanıyorum ama erkek hissediyorum Sanki
Allah sağlıklı ve hayırlı evlat versin.hiç önemli değil kızmı erkekmi.evlat öyle bişeyki tarifi yok duyguların.benim her ikisinden de var şükür.ikisinede bakı hergün şükür ediyorum.çok zor günlerim oldu üstüste doğurmuştum bebelerimi.biri 5 biri 6 yaşında.ikiz gibilerdi.Allahın yardmıyla büyüttüm.Rabbim herkesin gönlüne göre versin inş

Canım ben genetik proplemi öğrenmeden önce az daha felç olucaktım aşılama tedavisinde kullanılan iğneler bana yan etki yaptı pıhtılaşmayı artırdı bende belim tutuldu sandım meger kan pıhtılaşıyormuş öyle doktorum kan sulandırıcı verdi düzeldim çok dikkat edilmeli ya, 😑 inşAllah sağlıkla kucagımıza alırız
Benim iki teyzeme de pıhtı attı biri rahmetli oldu biri felç geçirdi yani ailede var.Ablamda da var.ben daha gebelik düşünmeden önce yaptırmıştım pıhtılaşma testini ailede olduğu için hemen çıktı.zaten coraspin kullanıyordum ama şimdi iki iğne ve coraspin kullanıyorum

Back
X