• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

benimde sizin gibi hem faktör5 hem faktör2 war. heterozigot. bana da hareket etmek zorundasın hayat boyu dedı hareketsizlik seni öldürür dedi. bi de doğum kontrol hapı-ertesi gün hapı gibi şeyler kullanamıyoruz biliyosunuz dimi :((. mesela uçak yolculuğu uzun süreli araba weya otobüs yolculuğuna çıkarken de kan sulandırıcı wurulmamız gerekiyo. benim dr um istanbulda burdan gidişim yaklaşık 2 saat sürüyo. bana gelirken varis çorabı giyip gel demişti ilk gebeliğimin ilerleyen zamanlarında

Evt canım genetik doktoru anlattı bunları bana kiloda almamalıyız Rabbim sağlık versin

Benim komsum7 aylık hamile tek bir kez bulantı kusması olmamış kız çocuğu olacak
Gorumcemde bulantidan kusmadan mahvolmus hastanede bile yatmis kac kez.onunda oğlu var 4 yasında .hiç belli olmuyor sanki🙄
Evet bir sürü değişik örnekler var bekleyip görcez sağlıklı olsunlarda inşallah☺️

benimde son 27 gün iş yerimde belki evde olsam uyurum yatarım rahat geçer şirkette daha zor oluyor.Sonra temellli emekli olcam kısmetse :) Bende öle arabadan iniyorum havayı kokluyorumya tabi yemek kokusu sigara kokusu yoksa havadada ohh be diyorum azcık şurda bekleyelim nolur diyorum...:)
Özel sektördeydin sen doğru canım evde baya baya toparlanırsın inşallah🙏🏻 Arabanın kokusu rahatsız ediyor benide biner binmez kötü oluyorum :(

Özel sektördeydin sen doğru canım evde baya baya toparlanırsın inşallah🙏🏻 Arabanın kokusu rahatsız ediyor benide biner binmez kötü oluyorum :KK43:
valla öle inşallah kendimi şuan mecburiyetlerden dolayı kafeste gibi hissediyom.İnşallah en kısa zamanda rahata kavuşurum.Belki mide bulantım olsa bile psikolojim bozulmaz :)

valla öle inşallah kendimi şuan mecburiyetlerden dolayı kafeste gibi hissediyom.İnşallah en kısa zamanda rahata kavuşurum.Belki mide bulantım olsa bile psikolojim bozulmaz :)
Biraz insanın enerjisi düşük oluyor filmlerde ki gibi herkesin rahat geçiyo sanıyo insan hamile kalmadan öncede sonra şok etkisi oluyo🙈 evde kendince önlemler alıyosun en kötü uyuyosun o yönden baya iyi. Demekki ben işe başlycam sen bırakcaksın:)

Arkadaşlar aranızdan ayrılıyorum birazdan kürtaja alacaklar, kese kanala kadar inmiş ve beta yarı yarıya geri düşmüş. Vücut atmaya çalışıyor dedi doktor, kese sağlıklı olsa yine de onu tutmaya çalışırdık ama kese de gelişmemiş dedi. Çok üzgünüm.
Geçmiş olsun canım üzülme desem de ne hissettiğini iyi biliyorum aynısını ağustosta yaşadım.Çok şükür yine hamileyim sen de iki üç aya kadar tekrar hamiş olursun umudunu kaybetme.

Arkadaşlar aranızdan ayrılıyorum birazdan kürtaja alacaklar, kese kanala kadar inmiş ve beta yarı yarıya geri düşmüş. Vücut atmaya çalışıyor dedi doktor, kese sağlıklı olsa yine de onu tutmaya çalışırdık ama kese de gelişmemiş dedi. Çok üzgünüm.

Allah yardımcın olsun.Üzülme diyemiyorum ayni şeyleri bende geçen sene yaşadım inşallah tekrar sağlıklı bir hamilelik geçirirsin arkadaşım...

Allah tez vakitte sağlıkla kavuştursun geçmiş olsun 🙏

Arkadaşlar kadık ağrılarınız ne alemde devam ediyormu.Birde kabızlık sorununuz varmı varsa gidermek için neler yapıyorsunuz.

Arkadaşlar kadık ağrılarınız ne alemde devam ediyormu.Birde kabızlık sorununuz varmı varsa gidermek için neler yapıyorsunuz.
Son gunlerde kasık ağrılarım artmaya başladı benim ama bulantımın az olduğu günler daha çok oluyor onu fark ediyorum

ayaga ani kalkınca yada yatakta ani dönmelerde sol kasığımda sertleşme ağrı oluyor.kabuzlık için mutlaka kuru kaysı ye çok iyi geliyo.ben akşamları çayın yanına fındık ve kuru kayısı yiyorum

merhaba kızlar.hepinizin gebeliği hayırlı uğurlu olsun.sağlıklı olur inşallah. ben haziran 2020 annesi olacaktım.maalesef kimyasalmış.kendiliğinden düştü. sat 8 ekim.bekliyorum heyecanla. sizlern belirtisi nelerdi göze çarpan belirtiler.yazabilirseniz sevinirim

Geçmiş olsun canım Rabbim kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah. Benimde yarın belli olacak :(

Back
X