Merhaba güzel anneler. Zaman su gibi akıp gitti ne ara doğurduk da ne ara yemek yemeye başladı bu minnaklar hiç anlayamadım
Bizim günlerimiz de güzel geçiyor 5 ay 20 günlük oldu, tadımlara başladım bile sadece anne sütüyle besleniyordu çok istekliydi doktor başlattı ben yoğurtla başladım 3 gün kuralına uyarak, evde ufak ufak mayaladım. Sonrasında havuç patates balkabağı brokoli ve peynir denedim. Sırada ıspanak var. Hepsinden ilk gün bir çay kaşığı ikinci gün bir tatlı kaşığı üçüncü gün ise bir yemek kaşığı verdim. Alerji yapmadı çok şükür şimdilik böyle. Peynir dediğime bakmayın sütü kaynatıp yoğurtla kestirdim üste çıkanı süzüp tuzsuz yağsız peynir yaptım minicik minicik tattırıyorum peyniraltı sularını balkabağı çorbasına kattım. Kilosu boyu iyi gidiyor. Gündüz 2 uyku uyuyor toplam 2-3 saat bazen 1
Onun dışında gündüz çoğunlukla oyun oynuyoruz aynaya bakmayı çok seviyor yüzüstü sürünmeye başladı kitap okuyorum ona, müzik dinliyoruz. İki üç oyuncağı var bazen kendi haline bırakıyorum oynuyor ama yokluğumu farkedince fena ağlıyor
Göz teması kurup sohbet ediyorum farklı sesler çıkarmaya başladı bir de baya çığlık atıyor kimse tavsiye etmese de yürüteç aldım ben yemek yerken koyuyorum en fazla 15 dk . Dişler henüz yok ama salyası çok arttı ne zaman çıkar bilemiyorum. Bir de ceee-e oynuyoruz bu aylarda faydalıymış.