2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bana da verdiler canım ben başladım 4.ay itibariyle başlanıyor. Bende aslında kullanmak istemedim bunu doktoruma sordum kullanabilirsin dedi. Bir denicem bakalım yan etki yapıcak mı sende başla bir dene istersen

vegaferonu veriyorlar genelde hemen de başlamak lazım ama bu demir ilacının içinde paraben var bilginiz olsun. Bana da bunu verdiler ben bunu kullanmadım fermix aldım onun yerine..

vegaferonu veriyorlar genelde hemen de başlamak lazım ama bu demir ilacının içinde paraben var bilginiz olsun. Bana da bunu verdiler ben bunu kullanmadım fermix aldım onun yerine..
Aslında bende kullanmak istemedim doktoruma sordum kullanabilirsin deyince devam ettim doktor kontrolünde olmadı başka birşey isteyeyim

Aslında bende kullanmak istemedim doktoruma sordum kullanabilirsin deyince devam ettim doktor kontrolünde olmadı başka birşey isteyeyim
Ya bunları kullanmak şart mı bana da verdiler ama pek kullanasım yok neticede ilaç bunların hepsi yararı olduğu kadar zararı da olmaz mı ne bileyim

Ya bunları kullanmak şart mı bana da verdiler ama pek kullanasım yok neticede ilaç bunların hepsi yararı olduğu kadar zararı da olmaz mı ne bileyim

bu sefer de bebeğin alması gereken demir ihtiyacını sağlamamış olacaksınız, içeriği temiz ürünler kullanıldığı sürece bir problem olacağını düşünmüyorum. Aynı şekilde d vitamini de kullanıyoruz sonuçta

Haklısın canım ama benim bebeğime D vitamini iyi gelmedi bıngıldağı erken kapandı kestiler o yüzden bu ilaçlardan korkuyorum artık . Şu an beyin gelişimini takip ettiriyorum Allah bütün yavrularımızı korusun sağlıklı olsunlar

2. Ayda yapılan aşının yeri bizde de böyle oldu ama normal sanırım haftaya cuma 4. Ay aşısına gideceğim eğer geçmezse soracağım ebeye burdan bilgilendiririm sizi de bu arada maşallah pek tatlı bakıyor

2. Ayda yapılan aşının yeri bizde de böyle oldu ama normal sanırım haftaya cuma 4. Ay aşısına gideceğim eğer geçmezse soracağım ebeye burdan bilgilendiririm sizi de bu arada maşallah pek tatlı bakıyor

Ben de dr a telefonla sordum. O da başka bi ilaç ismi önerdi başka bi damla kullanabilir miyim deyince.
Bana da verdiler canım ben başladım 4.ay itibariyle başlanıyor. Bende aslında kullanmak istemedim bunu doktoruma sordum kullanabilirsin dedi. Bir denicem bakalım yan etki yapıcak mı sende başla bir dene istersen
Ya yan etki olarak çok şeyi varmış yorumlarda hep yazıyo. Direkt kutu üzerine de paraben yazmışlar içindekiler kısmına.
Zaten kız da huysuz bu ara iyice huysuzlanır diye korkuyorum :/ Dr a sordum. Başka bi demir ilacı kullanabilir miyim diye. Önerdiğiniz var mı dedim. Başka bi damla ismi söyledi. Daha almadık gerçi. Eşim dün burdaki eczaneye baktı yokmuş. Bugün kullanmaya başlıycaz aldığında ancak.

İçeriğinin temiz olduğundan emin olun derim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…