2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

4 aylık ortalama bebek kilosu 6.5 kilo falandı galiba, iyi yani. Bazı bebekler tombiklikten koca sarkmış yanaklı falan oluyorlar üst sınırdalar diye. Aman o kadar olmasa da olur sağlıklı olsun. Ne kadar almış 4.ayda?

Benimle ilgilenmedi ki cuma günü gitiim yasak var diye herkes gelmis gibiydi en son girdim ben soru sorarken aşıyı yapti bebegin aglamasindan dedigi hic bir seyi anlamadim kilosunu net soylemedi 6 bucuk iyi dedi . Gecende de 5 bucuk demisti ben bakmistim hemen 5800 du mesela . Bu sefer bakamadim minnosum agladi .

Bunları kullanıyor musunuz ? Ya da ne kullanıyorsunuz ?

Eklentiler

• 20201122_152944.jpg
    85,4 KB · Görüntüleme: 35
Üstündeki giysilerden hesap edip çıkarıp söylemiştir. Bizim dr 200 gr eksiltiyo mesela. Bu seferkinde de öyle yapmıştır heralde. Her türlü iyi almış yani 4.aydan itibaren kilo alımı yavaşlıyomuş çünkü.
Benim bebek en başından beri pek emme meraklısı değil, bazen istekli, bazen yoğun istek üzerine emmeye devam eder, bazen çok az. Geçende adet oldum daha beter oldu :) Konuşarak, bi o meme bi bu meme tekrar tekrar döndürerek emziriyorum. Reflü de var. Buna rağmen çok tombik olmasa da iyi yine kilo alımı.
İdare etmeye çalışıcaz galiba biraz daha büyüyene kadar ne yapalım

Kilo alması yavaşlıyorsa benim bebiş hiç tombik olamıcak yaa sağlıklı olsunlar insallah . Ben meme reddi yasamaya devam ediyorum tam cadaloz etrafi izleyip duruyor agliyor geri atiyor kendini

d vitaminini ocean 400 ıu demir ilacını da fermix kullanıyorum ben verdikleri bu ilaçları kullanmadım.
Bunların yan etkisi oldumu sizde ? Ben 400 ıu aldım tekrar . Demir ilacı dokrltor tavsiyesiylemi aldınız ? Diğerlerini neden kullanmak istemediniz

Bunların yan etkisi oldumu sizde ? Ben 400 ıu aldım tekrar . Demir ilacı dokrltor tavsiyesiylemi aldınız ? Diğerlerini neden kullanmak istemediniz

Herhangi bir yan etkisi olmadı, vegaferonun içinde paraben mevcut ben acd3 kullanıyordum d vitaminini onun içinde de glikoz şurubu vardı o yüzden tercih etmedim. Bu aldıklarım tamamen doğal içerikli doktor tarafından da onay aldım.

Kizlar ya benim oglanin kafasinin arkasi iyice düz oldu. Uyurken hep sırt üstü yatiyor. Uyanikken elimden geldiğince kucagimda tutuyorum. Karin üstü yatmayı hic sevmiyor. Düzelirmi sürünmeye felan baslayinca. Yan yatiriyorum geri dönüyor sırt üstü

Tamam canim cok saol

Bizim kızın da kafası yamuk biraz doktor ayaga kalkmaya başladıkça düzelecek dedi biraz olsun bakalım bende bekliyorum

Benimkinin de düzleşmeye başlamıştı. Düz kafa yastığı aldım ben. Biraz olsun düzeldi gibi. Ama keşke en başından beri kullansaymışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…