2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Emzigini agzina veril koluma yatiyorum ayakta 15-20 dk geziniyor bi yandn da salliyorum ninni soyluyorum bazen..bastan direniyor ama sonra teslim oluo uyuyor..

Slm tatlim ben de bir ogretmen olarak gecen sene ayni seyleri merak ediyordum..temmuzda dogum yaptim cok sukur darisi basina temmuzda dogum yapmak kesinlikle cok guzel bi kere bebis cok kucuk usumemesi cok onemli bu aylarda o yuzden avantaj..4-4.5 aylik olana kadar havalarserinlemeye basliyor o zamana kadar da bebisin ele avuca gelmeye basliyor.sen ona o sana iyice alismis ilk acemiligi atmis oluyorsun..hamilelik acisindan evet sicakta zorlanicaksin biraz ama bebis konusunda cok iyi olucak emin ol..izin konusunda da coronadan dolayi izinlerin suresi degisti diye biliyorum ama normalde dogumdan 8 hafta once izne cikiyorsun sonrasinda da 8 haftan var..ama kendini iyi hissedersen calisabilir raporu alip son 3 hafta kalana kadar caisabiliyorsun ordan kalan 5 haftayi da dogum sonrasina aktarabiliyorsun ki ben boyle yaptim..kilayliklar hayirli dogumla simdiden tatlim

Arkadaşlar az emen bebekleriniz için gezerek emzirmeyi deneyim baha faydalı oluyor etrafı gördüğü için daha hevesli emiyor denedim
Aynen ben de bikaç gündür öyle yapıyodum Sonra öyle de emmemeye başladı:/ Oturarak emzirmeye geri döndüm. Ama bu sefer emzirmeyi bırakıp yüzüme baktığında kendini geri atıp huysuzlanmaya başladığında coşkuyla ve hunharca tiz sesle övmeye başladım çocuğumu Başta bi hoşuna gitti baya çok güldü. Şu an övgülerimi dinleyip dinleyip ara vererek de olsa emmeye devam ediyor. Bunu da deneyebilirsiniz

Çok teşekkürler canım inşallah Rabbim o günleri de gösterir bebisin Allah analı babalı büyütsun inşallah

Benimkide bi emiyo bi birakiyor sütüm akıp gidiyor ama takmıyorum acıkınca elbet emecek. Her saat veriyorum bende keyifi olursa emiyor yoksa istemiyo bende zorlamiyorum

Haklisiniz sanırım bende önden biraz sagip verince olmuyor fark ettim. Son zamanlarda gece emzik niyetine beni emmeye başladı oda Süt üretimini cogaltti sanirim. Teşekkür ederim

aynen onlar emdikçe süt baya çoğalıyor bir de her emzirmeden sonra koca bir bardak su içince baya iyi geliyor:)

Amin inşallah sağlıkla gelsinler, ama bu günlerinizin de kıymetini bilip bol bol uyuyun :) sonra deliksiz bir uyku uyuyamayacaksınız :)
Evet doktorum da aynısını dedi. Hadi bakalım aldık başımıza belayı inşallah bebiş gelsin de hiç önemli değil. Biz iki yıldır bu anı bekliyoruz

Aynen canım mantıklı her yolu deniyoruz işte napalım bu aylarda çekicez bu durumu galiba benimki sürekli yapmıyor ama arada istemiyor oda emmek ama kaka falan çok yapıyor çişte doyuyor demekki diyorum

Aynen canım mantıklı her yolu deniyoruz işte napalım bu aylarda çekicez bu durumu galiba benimki sürekli yapmıyor ama arada istemiyor oda emmek ama kaka falan çok yapıyor çişte doyuyor demekki diyorum
Benim de işte gerçekten adet dönemindeydim diye heralde emesi yoktu. Bugün son günü, düzeldi gibi tekrar emmesi. Sağlık ocağında da iyi çıktı neyse kilosu. Bu kadar az emmeye 3-5 günde zayıflayacak diye korktum nerdeyse :))
Bizde ateş olmamıştı hiçbir aşıda ateş yaşamadık biz çok şükür nasıl başlarsa öyle gidiyor galiba
Bizde de 37 olmuştu anca ateşi 2.aydayken.

Bi de bugün bize demir damlası verdi hemşire. Vegaferon. Aşıdan ağlıyodu en son tam dikkatimi veremedim hemen başlamak gerekiyor değil mi? Yoksa 5.ayda mı? 5.ayda sağlık ocağında kontrol yok çünkü.
Hastanedeki dr a başka demir ilacı tavsiye edebilir misiniz dedim bu arada ama o da bişey demedi bu ay sonraki ay falan.

Aç olsalar emiyorlar zaten baya kilosuda iyiyse sıkıntı yoktur canım Aman yükselmesinde ateşi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…