2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Suan 4. Atak dönemine girmiş olabilir. Internetten araştırın saydiklarinizin hepsi 4. Atak dönemini anlatiyor. Cok zor bir dönem ve uzun süren bir dönem ama elbet geçecek

Suan 4. Atak dönemine girmiş olabilir. Internetten araştırın saydiklarinizin hepsi 4. Atak dönemini anlatiyor. Cok zor bir dönem ve uzun süren bir dönem ama elbet geçecek
Heeseyi arastirip yapiyorum atak donemindedir belki ama 4. Ayina dahayeni girdi . Dahada ki uzayacak yani . Cunku 2 aylik asisindannberi boyle oldu

Heeseyi arastirip yapiyorum atak donemindedir belki ama 4. Ayina dahayeni girdi . Dahada ki uzayacak yani . Cunku 2 aylik asisindannberi boyle oldu
Canim ya allah yardimcin olsun emzirme pozisyonunu değiştir bi, bi ara benim Oglumda emerken agliyordu kendini geriye atıyordu, Süt karnina gittigi an başlıyordu yaygara, bende o dönemler biberona sarmıştım ama sonra mememi hic almamaya başladı ve geri biraktirdim. Simdi koltuga yatiriyorum öyle emziriyorum kolumda yatarak kesinlikle emmek istemiyor bu bugün hala öyle. Birde ben uyurken emziriyordum cok ağladığı dönemlerde. O zaman uyku araligi emiyor karnini doyuruyordu.

Bi iki gündür benimki de emmiyo. 2 çekip atıyo kendini geri. Ben adet oldum ama. Galiba adet döneminde anne sütünün tadı tuzlu gibi oluyomuş. Ayakta emzirmeye başladım ben de.

Hepsini yaptim ya olmuyor . Yine devam ediyorum

Bi iki gündür benimki de emmiyo. 2 çekip atıyo kendini geri. Ben adet oldum ama. Galiba adet döneminde anne sütünün tadı tuzlu gibi oluyomuş. Ayakta emzirmeye başladım ben de.
Ben daha yrn8 adet oldum 1 aydire herseyi deniyorum

anneler 40 gün çocuk üşür muhabbeti yaparak kat kat çocuğu giydirmeye çalışıp isilik moduna getirebiliyorlar ben 40 günü beklemeden çocuğumu yarım kollu badiler ile dolaştırmaya başlamıştım. :)sıcak en büyük sıkıntı onun haricinde yaz ayında doğum yapmak çok iyi :)

bizde de durum aynı bi yerde kalmadık ama düzen bozuldu

sütünüz fışkırarak geliyordur bebekte ondan bir anda nefes alamıyordur. bende birkaç kez yaşadım aynı şeyi sırtımı baya bi geriye atıp öyle emziriyorum ya da ellerimle süt gelme durumunu kontrollü yapıyorum, ya da biraz sağıp öyle veriyorum.

insAllah canım

Yaaa Allah yardımcın olsun canım ya çok zor kızımda meme reddi yaşamıştım ama bı çare bulamamıştım maalesef ondan yardımcı olamycam

instagramda emzirme_danismanligi (semra abbasoğlu) diye kullanıcısı olan bir hemşire var takip edin isterseniz baya faydalı bilgiler paylaşıyor meme reddi konusunda

Şimdiden heyecanlanıyorum rabbim sağlıkla ilerletsin o günleri göstersin

Haklisiniz sanırım bende önden biraz sagip verince olmuyor fark ettim. Son zamanlarda gece emzik niyetine beni emmeye başladı oda Süt üretimini cogaltti sanirim. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…