Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bileklik vardi ama ust solunum yollari icin dis cikarma icin kolye onerildi onun icin aldim bendeAynen bende ondan korkuyorum onun bilezik tarzı olanlarıda vardı sanki ya.. benimkininde salya çok
Anladım bilemedimki ya korkuyor insanBileklik vardi ama ust solunum yollari icin dis cikarma icin kolye onerildi onun icin aldim bende
Ben almadım almayıda düşünmüyrm şimdilikAynen ya ben bi kac kez yazdim baktim paylasim fazla olmuyo biraktim bende, simdi bi soruyla geldim ama pek umidim kalmadi topik cok sessiz
Kizlar kehribar kolyesi kullaniyomusunuz bebeginize?
Bizde durumlar şimdilik iyi canım bakalım inşalalh bozulmazKizlar şuan 15 haftaligiz ve 4. Atak dönemine girdik sanirim. Kötü olan uykusu dahada kötü oldu aksamlari hep ağlıyor gece durmadan emmek istiyor gündüz istemiyor. Hep mizmiz sizde durumlar nasıl
Normal benimki 4 5 gün yapmamıstı bir keresinde bazen dönem dönem olurmus bebeklerde. Gazını çıkarıyorsa sorun yok diye biliyorum. Uzun sürenin sonunda yapmıstı kakasını şimdi düzenli tekrardan canımKizlar bebegim 2 gundur kakasini yapmadi normalmi?
Sadece anne sutu aliyor
Normal canim bir haftaya kadarKizlar bebegim 2 gundur kakasini yapmadi normalmi?
Sadece anne sutu aliyor
Valla maşallah Allah bozmasın benimki 4 bucukdan beri uyanık agliyoNormal benimki 4 5 gün yapmamıstı bir keresinde bazen dönem dönem olurmus bebeklerde. Gazını çıkarıyorsa sorun yok diye biliyorum. Uzun sürenin sonunda yapmıstı kakasını şimdi düzenli tekrardan canım
Zor uyumayınca gerçekten bir sıkıntısımı var acabaValla maşallah Allah bozmasın benimki 4 bucukdan beri uyanık agliyo
Ben de kullanmadım ama salya çoook var eller sürekli ağzının içinde son zamanlarda da çok huzursuz. Alsam da rahat etmez sanki kıyafetini bile bazen giymek istemiyor çıplakken gülüyor giydirirken çığlık çığlığayızAynen ya ben bi kac kez yazdim baktim paylasim fazla olmuyo biraktim bende, simdi bi soruyla geldim ama pek umidim kalmadi topik cok sessiz
Kizlar kehribar kolyesi kullaniyomusunuz bebeginize?
Bugun sabah 8de yapti :)Normal canim bir haftaya kadar
Ayni benimkixd oyle yaBen de kullanmadım ama salya çoook var eller sürekli ağzının içinde son zamanlarda da çok huzursuz. Alsam da rahat etmez sanki kıyafetini bile bazen giymek istemiyor çıplakken gülüyor giydirirken çığlık çığlığayız
Aynen benimki de öyleAyni benimkixd oyle ya
Altini acinca cok hosuna gidiyo kapatinca kiziyo bide
Biz de öyle galiba. Oo ne güzel uyuyo düzene girdi galiba derken akşamları kaç saat uğraştırıyo uyumaya direniyo gibi. Ağladığı da yok genelde. Diretince ağlıyo ama. Sanki uyutmaya çalışan pışpışlayan biri yokmuşcasına kendine konuşuyo geveleniyo ya da kucakta gezmek istiyo. 4.ay atağı uzun sürüyomuş bi deKizlar şuan 15 haftaligiz ve 4. Atak dönemine girdik sanirim. Kötü olan uykusu dahada kötü oldu aksamlari hep ağlıyor gece durmadan emmek istiyor gündüz istemiyor. Hep mizmiz sizde durumlar nasıl
Benim bi ara haftada bir yapıyodu nerdeyse. Dr normal diyodu.Kizlar bebegim 2 gundur kakasini yapmadi normalmi?
Sadece anne sutu aliyor
Valla ben aslında yazıyorum ama çoğu kişi yazamıyor sanırım Bende öyle valla yemekti bebişle ilgilen derken cidden günler nasıl geçiyor anlamıyorum. Maşallah canım bizde 1 hafta sonra 4 aylığız inşallah. Yarın sünnet olucaz onun heyecanı stresi var bende birazda inşallah iyi geçer haftayada aşılar var bakalım kaç kilo aldı merak ediyorum en son 60 cmdiBu topikteki annelerin bebeleri çok yaramaz herhalde hiçbirimizin hali kalmıyor buraya mesaj yazmaya Ben gün nasıl geçiyor anlamıyorum evde işler hiç bitmiyor yemek temizlik çamaşır çocuk derken yatağa zor atıyorum kendimi valla pertim kızlar. Bebemde de tam düzene oturdu dediğim uyku düzeni yine bozuldu geceleri uyanıyor uykusunu almış gözlerle bana bakıp oyun istiyor ama hiç halim yok bir de dişler fena sarstı çocuğu son günlerde çok huzursuz. Bu arada 4 aylık oldu teyzeleri, boyu en son 63 cm kilosu da 7.150ydi sizde durumlar nasıl anlatın biraz