2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ben o kolyelerden çok korkuyorum bilekliklerde öyle kullanamam ya nolur ne olmaz ancak ayak bileğine takılanı varsa takarım yoksa tüm kötü senaryolar gözümde canlanıyor

Kizlar şuan 15 haftaligiz ve 4. Atak dönemine girdik sanirim. Kötü olan uykusu dahada kötü oldu aksamlari hep ağlıyor gece durmadan emmek istiyor gündüz istemiyor. Hep mizmiz sizde durumlar nasıl

Normal benimki 4 5 gün yapmamıstı bir keresinde bazen dönem dönem olurmus bebeklerde. Gazını çıkarıyorsa sorun yok diye biliyorum. Uzun sürenin sonunda yapmıstı kakasını şimdi düzenli tekrardan canım
Valla maşallah Allah bozmasın benimki 4 bucukdan beri uyanık agliyo

Aynen ya ben bi kac kez yazdim baktim paylasim fazla olmuyo biraktim bende, simdi bi soruyla geldim ama pek umidim kalmadi topik cok sessiz

Kizlar kehribar kolyesi kullaniyomusunuz bebeginize?
Ben de kullanmadım ama salya çoook var eller sürekli ağzının içinde son zamanlarda da çok huzursuz. Alsam da rahat etmez sanki kıyafetini bile bazen giymek istemiyor çıplakken gülüyor giydirirken çığlık çığlığayız 😁

Bu topikteki annelerin bebeleri çok yaramaz herhalde hiçbirimizin hali kalmıyor buraya mesaj yazmaya 😁 Ben gün nasıl geçiyor anlamıyorum evde işler hiç bitmiyor yemek temizlik çamaşır çocuk derken yatağa zor atıyorum kendimi valla pertim kızlar. Bebemde de tam düzene oturdu dediğim uyku düzeni yine bozuldu geceleri uyanıyor uykusunu almış gözlerle bana bakıp oyun istiyor ama hiç halim yok 😅 bir de dişler fena sarstı çocuğu son günlerde çok huzursuz. Bu arada 4 aylık oldu teyzeleri, boyu en son 63 cm kilosu da 7.150ydi sizde durumlar nasıl anlatın biraz

Ben de kullanmadım ama salya çoook var eller sürekli ağzının içinde son zamanlarda da çok huzursuz. Alsam da rahat etmez sanki kıyafetini bile bazen giymek istemiyor çıplakken gülüyor giydirirken çığlık çığlığayız 😁
Ayni benimkixd oyle ya
Altini acinca cok hosuna gidiyo kapatinca kiziyo bide 😂

Kizlar aranizda ek gidaya gecen varmi?
Biliyorum daha erken ama benim kiz sanki boyle yeni tatlara acik gibi
Her aksam d vitamini ve bagisiklik sistemini guclendirmek icin damla veriyorum. Zevkle iciyo, agzini sapirdatiyo, damlayi yaklastirirken agzini aciyo.
3bucuk ayliyik bebegim (16hafta).
Sizler ne durumdasiniz

Kizlar şuan 15 haftaligiz ve 4. Atak dönemine girdik sanirim. Kötü olan uykusu dahada kötü oldu aksamlari hep ağlıyor gece durmadan emmek istiyor gündüz istemiyor. Hep mizmiz sizde durumlar nasıl
Biz de öyle galiba. Oo ne güzel uyuyo düzene girdi galiba derken akşamları kaç saat uğraştırıyo uyumaya direniyo gibi. Ağladığı da yok genelde. Diretince ağlıyo ama. Sanki uyutmaya çalışan pışpışlayan biri yokmuşcasına kendine konuşuyo geveleniyo😬 ya da kucakta gezmek istiyo. 4.ay atağı uzun sürüyomuş bi de🤕
Kizlar bebegim 2 gundur kakasini yapmadi normalmi?
Sadece anne sutu aliyor
Benim bi ara haftada bir yapıyodu nerdeyse. Dr normal diyodu.

Bu topikteki annelerin bebeleri çok yaramaz herhalde hiçbirimizin hali kalmıyor buraya mesaj yazmaya 😁 Ben gün nasıl geçiyor anlamıyorum evde işler hiç bitmiyor yemek temizlik çamaşır çocuk derken yatağa zor atıyorum kendimi valla pertim kızlar. Bebemde de tam düzene oturdu dediğim uyku düzeni yine bozuldu geceleri uyanıyor uykusunu almış gözlerle bana bakıp oyun istiyor ama hiç halim yok 😅 bir de dişler fena sarstı çocuğu son günlerde çok huzursuz. Bu arada 4 aylık oldu teyzeleri, boyu en son 63 cm kilosu da 7.150ydi sizde durumlar nasıl anlatın biraz
Valla ben aslında yazıyorum ama çoğu kişi yazamıyor sanırım☺️ Bende öyle valla yemekti bebişle ilgilen derken cidden günler nasıl geçiyor anlamıyorum. Maşallah canım bizde 1 hafta sonra 4 aylığız inşallah. Yarın sünnet olucaz onun heyecanı stresi var bende birazda inşallah iyi geçer haftayada aşılar var bakalım kaç kilo aldı merak ediyorum en son 60 cmdi🥰🥰

X