2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Yaşamadım canım bazı zamanlarda oluyor galiba bebeklerde sakin ol aç olursa emer mutlaka oyunlastırarak dene istersen ayakta falan emzirmeye çalış
Canım kucağımda yatırdığım an direk ağlamaya başlıyor.kafasını geriye itiyor ağzına memeyi zorla koysamda geri tükürüyor resmen.

Sabret geçiyor sakinleşiyor kulaklarına ve burnuna baktır bi istersen

Bizim oğlan da çok zayıf ya 3 ay 10 günlük oldu ama 5,5 kilo😢
Yaşadığım yerde sağlık sistemi çok kötü.bir kere çok kusuyor diye hastaneye götürdün çocuğun ayağını 4 kere deldiler yine de kan alamadan gönderdiler.korkuyorum gitmeye covidden dolayı birde.ama devam ederse artık mecbur gideceğim

Bizde de var burada birçok arkadaş da yazdı bu ay oluyor sanırım.

Ben de tam çözemedim ama eğer redderderse alıp başka bı odaya götürüyorum daha sessiz bı odaya perdeleri de kapatıyorum o zaman emiyor bazen, bı de iyice acıkınca veriyorum eskiden saat başı verirdim, şimdi çok acikirsa emiyor

Sabret canım tüm zorluklar geçecek, yolun sonu bahar bahçe
İnşallah geçecek canım.hiç böyle bişeyi düşünmemiştim memeyi geri ittirmedi görünce kafayı çevirmesi psikolojik olarak beni çok etkiledi.
Ben memeyi bırakmasına hazır değilim.
En azından uyku arasında emiyor diye kendimi teselli ediyorum artık

Canım kucağımda yatırdığım an direk ağlamaya başlıyor.kafasını geriye itiyor ağzına memeyi zorla koysamda geri tükürüyor resmen.
Canim benim oglumda bir süre sonra kucakda emmek istemedi dedigin gibi kafasını geriye itip agliyordu ki hala öyle. Ben yatiriyorum koltuga yada yataga yaninada ben uzanıyorum öyle emiyor. Kucakda emmeyi istemiyor. Bizde birden oldu bilmiyorum niye. Baska emzirme pozisyonlarini dene.

Canim benim oglumda bir süre sonra kucakda emmek istemedi dedigin gibi kafasını geriye itip agliyordu ki hala öyle. Ben yatiriyorum koltuga yada yataga yaninada ben uzanıyorum öyle emiyor. Kucakda emmeyi istemiyor. Bizde birden oldu bilmiyorum niye. Baska emzirme pozisyonlarini dene.
Bende doğduğundan Beri yatarak emziriyordum ağladığında kucakta emzirmeyi denediğimde alıyordu şimdi ikisini de almıyor.
Bugün küvette su doldurdum ikimiz birlikte girdik biraz oynadı uykusu geldi orada biraz emdi biraz olsun sevindirdi beni inşallah geçici bişeydir

Mrblar kızlar 🤗 Bayadir yazmamıştım nasılsınız ara ara meme reddi bizde de oluyor bı gece hiç uyuyamadık genzinde balgam var çıkaramıyor var mı bı öneriniz kilo alımı bu ay yavaş gidecek sanırım sağlık olsun da

Bende doğduğundan Beri yatarak emziriyordum ağladığında kucakta emzirmeyi denediğimde alıyordu şimdi ikisini de almıyor.
Bugün küvette su doldurdum ikimiz birlikte girdik biraz oynadı uykusu geldi orada biraz emdi biraz olsun sevindirdi beni inşallah geçici bişeydir
Kızım şu an 2 yaşında, birkaç aylıkken bir anda senin söylediklerini yapmıştı cok korkmuştum emmeyi bırakacak dşye..hatta gezerek emmişti en son care, tekrar memeye alışana kadar öyle devam ettim, yavaş yavaş oturdum, sonra normale döndü şükür. Genzi tıkalı da olabilir, grip oldugumuzda da yapmıştı aynısını. Geçer inşallah..

Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. Allah razı olsun. Ben bunlar hurafe mi diye çok merak ediyorum sadece. O kadar çok söylence var ki ortalıkta. Sanırım pek gçerliliği yok.
Bilimseller bir kenara, tatlısı tuzlusunu da geç onun da alakası yok bizzat gördüm.. ama karnın sivriliyorsa erkek, yanlara doğru büyüyorsa kız😜 kızda basenler falan alıp başını gidiyor..

Canım sen daha iyi bilirsin tabii ama kanguru ile de çıkabilirsiniz hatta bence daha kolay arabayı itmekten, hem de koyun koyuna yürüyoruz coook güzel

Hava yağışlı olmadığı sürece çıkaracağım ben galiba
Kanguru almadım valla açıkçası bel sorunum var bide o kadar uzun tasıyamam bide hasta olur diye korkuyorum havalar değişken ☺️

Kızım şu an 2 yaşında, birkaç aylıkken bir anda senin söylediklerini yapmıştı cok korkmuştum emmeyi bırakacak dşye..hatta gezerek emmişti en son care, tekrar memeye alışana kadar öyle devam ettim, yavaş yavaş oturdum, sonra normale döndü şükür. Genzi tıkalı da olabilir, grip oldugumuzda da yapmıştı aynısını. Geçer inşallah..
Bugun biraz daha iyiyiz cok şükür kı en azından gunduzlerı 3 -4 dk emiyor.zamanla düzelir inşallah

Aynen ya ben bi kac kez yazdim baktim paylasim fazla olmuyo biraktim bende, simdi bi soruyla geldim ama pek umidim kalmadi topik cok sessiz

Kizlar kehribar kolyesi kullaniyomusunuz bebeginize?
Ben kullanmıyorum ama diş döneminde iyi oluyor diyorlar bilemedim bide benim ki erkek ve o tarz sıkan seyleri sevmiyor nasıl takarsam artık😭

Ben kullanmıyorum ama diş döneminde iyi oluyor diyorlar bilemedim bide benim ki erkek ve o tarz sıkan seyleri sevmiyor nasıl takarsam artık😭
Ben aldim ama cesaret edemiyorum takmaya
Esim boynunu skar bogar diye korkuttu beni
Suan coook salyasi akiyo belki iyi gelirdi

X