2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Arkadaşlar, sizler tecrübelisiniz sonuçta. Cinsiyetle ilgili çeşitli teoriler var. Bunları size de sormak istedim.Memeler ilk zamandan itibaren çok büyürse ve sol meme hep daha büyük olursa kızmış. 7+ lı haftalarda kalp atım hızı 140 ve altı erkekmiş. Yolk kesesi katın ultrasonunda bebeğin solunda kalıyorsa kızmış gibi. Sizce doğru mu yoksa hurafe mi? Çok teşekkür ederim şimdiden.
Ilk defa duyuyorum canim bu saydiklarini. Benim icime doğmuştu ne olacağı. Oğlum cok hareketli olduğundan 5 aylikken ancak gorebilmistik cinsiyetini.

Arkadaşlar, sizler tecrübelisiniz sonuçta. Cinsiyetle ilgili çeşitli teoriler var. Bunları size de sormak istedim.Memeler ilk zamandan itibaren çok büyürse ve sol meme hep daha büyük olursa kızmış. 7+ lı haftalarda kalp atım hızı 140 ve altı erkekmiş. Yolk kesesi katın ultrasonunda bebeğin solunda kalıyorsa kızmış gibi. Sizce doğru mu yoksa hurafe mi? Çok teşekkür ederim şimdiden.

Canim kalp atımı doğru değil bence tutmayan çok var çünkü,

Yolk kesesi bilimsel bı çalışma zaten ama şu an dedikleri kadar sagdaysa erkek soldaysa kız gibi basit değil,

Renkli ultrason ile plesenta nin yeri tespit edilip onun elektrik yükü ile sağ ya da solda kumelenmesi ile ilgili bı calisma

Diğerlerini duymadım hiç, bence anneler hisseder teorisi doğru sadece:)

Sizin ilk çocuk mu, inşallah sağlıkla kucağıniza alırsıniz

Canim kalp atımı doğru değil bence tutmayan çok var çünkü,

Yolk kesesi bilimsel bı çalışma zaten ama şu an dedikleri kadar sagdaysa erkek soldaysa kız gibi basit değil,

Renkli ultrason ile plesenta nin yeri tespit edilip onun elektrik yükü ile sağ ya da solda olması ile ilgili bı calisma

Diğerlerini duymadım hiç, bence anneler hisseder teorisi doğru sadece:)

Sizin ilk çocuk mu, inşallah sağlıkla kucağıniza alırsıniz
Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. Allah razı olsun. Ben bunlar hurafe mi diye çok merak ediyorum sadece. O kadar çok söylence var ki ortalıkta. Sanırım pek gçerliliği yok.

Kizlar yakinda çevremde insan kalmayacak. Avrupada yaşıyorum ve korona aldı başını gidiyor. Bende bebek ziyaretlerini simdilik kabul etmiyorum ve bu yüzden bana kusenler oldu. Bazen diyorum anlayışsız lar kuserlerse küssünler diye ama zorumada gidiyor. Neden anlayış göstermiyorlar. Nasıl bu kadar bencil olurki insan. Hadi beni bebeğimi düşünmüyorsun kendi aileni düşün demi. Cok sinirlerim bozuldu ve bende yazi paylaştım sosyal medya hesabimdan. Sizce abartıyormuyum? Ben kendimde çıkıp gezmiyorumki bi anneme gittim aylar sonra.

Bugün cesaret edip huysuz oglumla anneme gittim cok sükür arabada aglamadi ama aglicak diye diken ustundeydim krize girdimi artik nefes almayida bırakıyor. Annemlerde durnadi yarım saat uyudu ve agladi hep. Dönüş yolunda yine uyudu. Stresli gecmesine ragmen mutluyum bir aydir gitmiyordum annemlere. Hergun olmasaada iki güne bir cikacam artik. Bebegim aliskin olmadığı icin agliyor sanirim. Kendi evimize girince tekrar gülmeye oynamaya başladı. Sizde nasıl durumlar kızlar.
Bu aralar birde geceleri cok uyanmaya başladı.. Emmek için değil, uyanıp oynamak istiyor. Agliyor geri uyumuyor. Dun gece 3 defa uyandi 1er saat ayakdaydi en az. Yinemi atak dönemi yoksa. 14 haftalik
Ben çıkaramıyorum dışarı virüs var iyice coğaldı riske giremiyorum malesef ama keşke çıkarabilsem.. benimkide 3 ay 17 günlük öyle bir sıkıntı yok suanlık uykusunu dağıtmamak için yataktan almayın isterseniz ısıkları falan açmayın

Valla hurafemi bilmem ama sonucta eninde sonunda öğreniceksin bırak o heyecanı sırasıyla yaşa bende hep merak ederdim ama sonra saldım sağlıklı olsun en önemlisi o sonucta hissiyatta önemli ben hep hissederdim belki sizinde vardır bir hissiniz☺️

Kizlar yakinda çevremde insan kalmayacak. Avrupada yaşıyorum ve korona aldı başını gidiyor. Bende bebek ziyaretlerini simdilik kabul etmiyorum ve bu yüzden bana kusenler oldu. Bazen diyorum anlayışsız lar kuserlerse küssünler diye ama zorumada gidiyor. Neden anlayış göstermiyorlar. Nasıl bu kadar bencil olurki insan. Hadi beni bebeğimi düşünmüyorsun kendi aileni düşün demi. Cok sinirlerim bozuldu ve bende yazi paylaştım sosyal medya hesabimdan. Sizce abartıyormuyum? Ben kendimde çıkıp gezmiyorumki bi anneme gittim aylar sonra.
Abartmıyorsunuz kesinlikle haklısınız kimse kimseyi bu dönemde evine almak zorunda değil birde bebek varken ben kesinlikle evime almıyorum zaten kendini bilen de gelmez. Küser de küssün açıkcası benim ve bebeğimin sağlığı onların getireceği hediyeden daha önemli kafaya takmayın bence sizi gerçekten düşünen zaten bunu sorun yapmaz 🙏

Valla hurafemi bilmem ama sonucta eninde sonunda öğreniceksin bırak o heyecanı sırasıyla yaşa bende hep merak ederdim ama sonra saldım sağlıklı olsun en önemlisi o sonucta hissiyatta önemli ben hep hissederdim belki sizinde vardır bir hissiniz☺️
[/Q
Cevap için çok teşekkür ederim. Haklısınız gerçekten.

Çok çok haklısın tabiki ben bırak misafiri aynı mahallede yaşadığım kardeşimle bile yüzyüze gorusemiyorum, çünkü o çalışıyor ve taşıyıcı olabilir . Pandemi bu sonuçta basit bişey değil, haklısın sen hic takilma

Ben çıkaramıyorum dışarı virüs var iyice coğaldı riske giremiyorum malesef ama keşke çıkarabilsem.. benimkide 3 ay 17 günlük öyle bir sıkıntı yok suanlık uykusunu dağıtmamak için yataktan almayın isterseniz ısıkları falan açmayın

Canım ben de insanlarla biraya hiç gelmiyorum, kapalı alana da tabii gitmiyorum ama bebeğimi dışarı çıkarıyorum.

Kimsenin olmadığı ara sokaklarda tur atıp dönüyoruz, D vitamini alsın temiz hava alsın diye

Canım ben de insanlarla biraya hiç gelmiyorum, kapalı alana da tabii gitmiyorum ama bebeğimi dışarı çıkarıyorum.

Kimsenin olmadığı ara sokaklarda tur atıp dönüyoruz, D vitamini alsın temiz hava alsın diye
Aynen o sıkıntı olmaz ama ben tek basıma indirip çıkaramıyorum o yuzden gözüm pek kesmiyor ☺️ Bu zamanda doğan bebekler şanssız inşallah seneye baharın tadını çıkarırlar rahatca parkta☺️

Kizlar bugun akupunktur icin ikinci seansa girdim. Ve bebegin kafasi dahada gelmis dogum kanalina. Henuz kanalda degil ama baskisi artmis cunku nst de 60lara cikti sancim ama hissetmiyordum dr hafta sonu dogurursun dedi 😊 hayirlisi ile insallah 😍
Merhaba, akupunktur için nereye ya da kime gittiğinizi öğrenebilir miyim?

Kizlar 2 ay 26 gunluk olduk yaklaşık bir haftadır meme reddi var.çok yıprandım hiç bir şekilde uyanıkken emmiyor.uykuya daldığında veriyorum emiyor.psikolojim bozuldu resmen tüm gün emmesi için iyi bir anını kolluyorum.kabul etmiyor.emzik kullanıyoruz uykuya geçerken acaba o mu sebep oldu.ya da 10 gün önce adet oldum o mu etkiledi kafayı yemek üzereyim.
Başına böyle bişey gelen varsa yardımcı olabilir mi lütfen

Kizlar 2 ay 26 gunluk olduk yaklaşık bir haftadır meme reddi var.çok yıprandım hiç bir şekilde uyanıkken emmiyor.uykuya daldığında veriyorum emiyor.psikolojim bozuldu resmen tüm gün emmesi için iyi bir anını kolluyorum.kabul etmiyor.emzik kullanıyoruz uykuya geçerken acaba o mu sebep oldu.ya da 10 gün önce adet oldum o mu etkiledi kafayı yemek üzereyim.
Yaşamadım canım bazı zamanlarda oluyor galiba bebeklerde sakin ol aç olursa emer mutlaka oyunlastırarak dene istersen ayakta falan emzirmeye çalış

Sabret geçiyor sakinleşiyor kulaklarına ve burnuna baktır bi istersen

Bizim oğlan da çok zayıf ya 3 ay 10 günlük oldu ama 5,5 kilo😢

Aynen o sıkıntı olmaz ama ben tek basıma indirip çıkaramıyorum o yuzden gözüm pek kesmiyor ☺️ Bu zamanda doğan bebekler şanssız inşallah seneye baharın tadını çıkarırlar rahatca parkta☺️
Canım sen daha iyi bilirsin tabii ama kanguru ile de çıkabilirsiniz hatta bence daha kolay arabayı itmekten, hem de koyun koyuna yürüyoruz coook güzel

Hava yağışlı olmadığı sürece çıkaracağım ben galiba

Bizde de var burada birçok arkadaş da yazdı bu ay oluyor sanırım.

Ben de tam çözemedim ama eğer redderderse alıp başka bı odaya götürüyorum daha sessiz bı odaya perdeleri de kapatıyorum o zaman emiyor bazen, bı de iyice acıkınca veriyorum eskiden saat başı verirdim, şimdi çok acikirsa emiyor

Sabret canım tüm zorluklar geçecek, yolun sonu bahar bahçe

Atak dönemi olabilir kizlar meme reddi olabiliyormus. Benimki bi ara biberonlada veriyordum. O zaman memeyi almamaya başladı. Biberonu kestim 3 gün sürdü ama artik şükür red etmiyor.

X