2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kafaya taksak inan herkesin hayatında ne stres kaynakları var, şu an hayatımın en özel donemi ve hayatta bebegimden önemli hicbisey yok diyip kimseyi hiçbir şeyi kafaya takmıyorum.

Suyu da sabahtan yanıma iki tane 1,5 lt su alıyorum hep gözümün önünde olunca akşama kadar bitiyor, kalkıp içmeyi beklesem hayatta bitmez böyle olunca iciliyor
ne güzel yapıosun canım.Benim huyum kötü illa kafaya takacak bişey buluyorum hele lohusalık dönemim çok kötydü benim büyük kızım konuşsa sinirleniodum okadar sinirliydim şimdi okadar degılım çok şükür.şimdi gülüyorum o halime deli gibi olmuşum resmen diorum.
suyuda aynen bende şişe ayarladım kendime ders çalışırken sürekli yanımda içiyorum o şekilde yoksa dedgn gbi kalkıp içmeyi beklesm günde 2 bardak anca içerim.bazen azalıo sanırım ama iki gündr ıyı gbi çok şükür

Hayırlı olsun. Ben taktırmam hapta kullanmıcam eşim korunucak. İlerde 2.isterim çünkü hormonlarımla oynamak istemiyorum pek
bende 3. isterim ama şimdilik istemıorm.Bende hap kullanmak istemıorum aynı şeklde eşimde istemıo oyuzden bi spral kaldı.sen neden taktrmak istemıosun 2.yi yakın zamanda isterim diemi yoksa zararları falan var diemi?

Candysisters Candysisters senin kaşıntı olayı nasıl oldu bende de başladı bu ara kasıntı ya
travazol krem kullandm çok azalmıştıki adet oldum şimdi geçti çok şükür.korktum gecmeden adet oldm dahada artacak die ama artmadı hastalgm btnce yeniden başlarmı bilemiorum ama şimdilik rahatım çok şükür.

İyi aksamlar kızlar büyük problemim moralim cok bozuk akıl verin yaşayan varmı yada bilen? Oğlum mememi reddediyor emmiyor sütüm azalmıstı bikaç gündür simdi agzına memem deyince basıyo cıglıgı aglaya aglaya bi hal oluyor napıcam ben
Mama veriyormusun biberonla?O an çok zorlama istemedimi al kucagına gazını çıkar sonra yine dene yıne almazsa bırak başka şeylerle vakit gecirt biraz sonra yine dene.Göğsündeyken sen göğsünü sıkarak agzına akıtmaya çalış.Benimkide bazen yapıor ya kafasını çeviriyor ya kendini gerıo hiç yaklaşmıo gögsume ben dedıklerımı yapıorum.bide uyurken emzrmeyide dene .Allah kolaylık versin canım.

bende 3. isterim ama şimdilik istemıorm.Bende hap kullanmak istemıorum aynı şeklde eşimde istemıo oyuzden bi spral kaldı.sen neden taktrmak istemıosun 2.yi yakın zamanda isterim diemi yoksa zararları falan var diemi?
O zaman taktır mecbur eşin niye istemiyorki? Yok yakın zamanda istemiyorum 5 sene sonra falan ağrılı oluyor diyorlar bide çevremde çok duydum onu taktırıp hamile kalan var güvenmiyorum pek. En iyisi yine eşimin korunması

Benim oğlan 3 ay 9 günlük oldu ben hala adet olmadım ama olacakmışım gibi kasıklarım belim ağrıyor ara ara. Sizde durumlar nasıl?
Benimkide 3 ay 4 günlük bende adet olmadım kasıklarım benimde ağrıyo adet olmus gibi ama gelen yok ben 1 sene olmam diye düşünüyorum annemde öyle olmus çünkü

@sabdriyon bizimde 3 gün kaldı 3 aylık olmamıza 😊 şu sıralar mememe asılıp çekiyor ve emmiyor savaş halindeyiz . Koliklik var birazda nedensiz yere aksam saat 7 de baslayip gece 12 kadar ara ara agliyor sanki dayak yemiş gibi 😂 bunalıyorum bu halinden bazen çunku hem uzuluyorum hem sutum gidecek diye stres ediyorum . Bu hafta ici boy kilo olcumu icin saglik ocagina gidecez kac kilo oldu acaba . Emmedigi icin zayifladi diye dusunuyorum bugun 6 saat inat etti emmedi . En son sagip kasikla verdim gidip geliyolar bizimkine 🙂 esim yanimda olmasaydi vay halime . Memem saşırdı artik nasil süt üreteceğini . Sende durumlar nasıl canım 😊
sandriyon sandriyon sana yazdım ama gitmemiş mesajım yanlış yazmısım adını

X