2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Merhaba kızlar uzun zaman oldu yazmadım kızım 66 günlük oldu şuan verem aşısı flan yapıldı dün ateş oldu biraz calpol verdim
Bende ilk adeti oldum ama çok av geldi iki gün az az normalde 6 gün sürer sizinde öyle oldu mu
Birde bebek emerken diyet yapılırmış sizce kilo almaya başladım ben de

Bnm kızda 2 aylık yumruğu hep ağzında

Selam bizim de bebegimiz 2 aylıkken aynı sorun vardi.Ne tarafa yatirirsam yaptırayım aynı yöne dönerdi.. doktor boyun kaslarını çalıştırması gerektiğini diğer yönlerde dönmesi gerektiğini söyledi.. Bizde ilgisini cekecek şeyleri hep kafasını çevirmek istemediği yöne koyduk Biz çevirince çok ağlıyordu çünkü Kendisi çevirmeye başladı Kafası da duzelmeye başladı Sizde mutlaka yapın Kafası tek yöne yatırmayın..

Benim doktorum çok gaz problemi var diye alerji olabilir mi dedik, hep mukuslu kaka varmı diye sordu sanırım ilk belirti.. süt ve süt ürünleri kullanmayı bıraktık ilk etapta Bizde bişey değişmedi..Yeniden kullanmaya başladık aynı diye.. Siz deneyin bakalım değişecek mi?

Bizim yatak odası karanlığa çok yakın , yatak odasına bakan odanın ışığını acik bırakıyorum onun bulunduğu bölüm hafif aydınlık oluyor gorebilmemi sağlıyor onun dışında odada başka ışık yakmiyoruz, bebe de derin uyuyor böyle olunca

60 tan bir gub önce olmaz ama sonra olabilir demişti doktorumuz, randevuyu bir iki gün önceye almaya çalışırken öğrendim

Pozitif e yakın demişsiniz nasıl oluyor anlayamadim

Canim cocuklar tasiyici oluyomus eger herhangi bir hastalik belirtisi olmuyosa yetersiz molekul oldugu icin disariya atmiyomus
Disariya bulasmuyormus
Mesela pozitife yakinda ama kendi kendine iyilesti gecti gitti eger belirtileri olsaydi bulasiyormus

Ben kullanmıcam hap hormonlarımla oynamak istemiyorum eşim koruncak mecbur☺
Bizdeki katır inadı . Ama hasta olmazsam ohh ona inatçı keçi . Sırf bundan istemiyor bile banane ya napım yani sinirimi bozuyor ! Sonra hamile kalacam bu bebeği bile tamam diyen kişi şimdi olursa olur diyor

Bizdeki katır inadı . Ama hasta olmazsam ohh ona inatçı keçi . Sırf bundan istemiyor bile banane ya napım yani sinirimi bozuyor ! Sonra hamile kalacam bu bebeği bile tamam diyen kişi şimdi olursa olur diyor
Eşin hiç mi korunmak istemiyor yani bebeğin daha küçük sonuçta her anlamda sana yardımcı olması lazım yapıcak bişey yok

Hadi ya iyiki öyleymiş Sizi ve bebeğinizi hasta edebilirmis Allah korusun, annesi belki abisi hasta bu kizce de hasta olmasın diye göndermiş olabilir mi.. Aksi çok çok büyük zalimlik yoksa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…