2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

1 sene kadar olmamak normalmiş 🤗 bende hala olmadım

Kullanmayın Doktorum beni kesin bir dille uyarmıştı
Zaten bu gidişle kullanamayacam gibi :) bende hemen olacam sandım . Doktorun uyarması lazımdı aslında uzun süre olmaya bilirsin diye . Benim internetim olmasa ya da cevreme soramazsam mesela doktorlarda bazen ne iş yaptığını bilmiyolar . Hamile olduğumu bile düşünüp stres olabilirim . Hapı hemen aldım içecem diye 3 ay oldu bide yanlislikla bir tanesini acmistim o hap gitti sıralamasıda bozuldu . Verdigi hap zaten 6 aya kadar kullaniliyormus . Sonra normal dkh geciliyormus .

Kizlar bebeğiniz gece uykusuna kaçta geçiyor ve kaç saat aralıksız uyuyor?Gün içinde uyuyor mu uzun uyuyorsa

kızlar bebekleriniz kaç aylık ve gece kaç saat kesintisiz uyuyorlar?
Kizlar bebeğiniz gece uykusuna kaçta geçiyor ve kaç saat aralıksız uyuyor?Gün içinde uyuyor mu uzun uyuyorsa
3 aylik olduk biz genelde 9 9:30 gibi gece uykusuna dalıyor öncesinde uzun emiyor ama 1 saate yakın belki. Genelde 3e kadar uyuyor bazen 2de uyanıyor. Kısa süre emip tekrar uyuyor sabaha karşı 5:30 6 gibi tekrar emmeye kalkıyor. Sonraki uykusu daha kısa ama 8de en geç uyanmış oluyor. Gün içinde biraz değişken ama bazen kısa süreli birkaç kez uyuyor bazen de uzun 2 uykusu olabiliyor. Onlari düzene oturtmaya calisiyorum ben de simdi

3 aylik olduk biz genelde 9 9:30 gibi gece uykusuna dalıyor öncesinde uzun emiyor ama 1 saate yakın belki. Genelde 3e kadar uyuyor bazen 2de uyanıyor. Kısa süre emip tekrar uyuyor sabaha karşı 5:30 6 gibi tekrar emmeye kalkıyor. Sonraki uykusu daha kısa ama 8de en geç uyanmış oluyor. Gün içinde biraz değişken ama bazen kısa süreli birkaç kez uyuyor bazen de uzun 2 uykusu olabiliyor. Onlari düzene oturtmaya calisiyorum ben de simdi
Ben de istiyorum düzenli uyusun ama benimki gece hala saat başi uyaniyor doktor da reflüsü olduğu için rahatsız olup uyaniyodur diyo benimki bu saatlerde uyuyup 12/1 e kadar genelde uzun uyuyor ben bunu nasil ileriye kaydiricam acaba işe de başlayınca benim uykumla paralel olsun istiyorum

Hadi ya iyiki öyleymiş Sizi ve bebeğinizi hasta edebilirmis Allah korusun, annesi belki abisi hasta bu kizce de hasta olmasın diye göndermiş olabilir mi.. Aksi çok çok büyük zalimlik yoksa..
Bebegimin burnu tikandi zaten doktor oyuzden test yapti sukurki négatif cikti.
Inanki bende seninki gibi dusunmustum ama sonra olaylar farkli gelisince bilerek yaptigini dusundum. Ben evlendigimde koye gitmistim yani kadinin amcasina varana kadar birak amcasini annesi ablasi abisi ruh sagliginin iyi olmadigini soyluyolardi ama bu derece oldugunu tahmin edemedim

Kizlar merhaba oğlum kilo almamaya basladi ve emerken hirslaniyordu gazdandir dedim ama gündüz uyumakta zorlanınca mamayi deneyeyim dedim. Ama çok tecrubrsizim. Her emzirmeden sonra mi vericem ne kadar vericem 75 gunluguz bu arada. Hem emzirip hem de mama veren anneler siz nasıl yapiyorsunuz

Kızlar bizim bebeklerin aylarına yakın annelerle Bi WhatsApp grubumuz var Deneyimlerimizi paylaşıyoruz Katılmak isteyen olursa mesaj atabilir numarasını

Kocam kişisi cocuğun ne altini değiştiriyor ne de giydiriyor.Ancak bana söylüyor yap et diye.Başlarda kücük tutamiyorum korkuyorum diyodu şimdi ele kola da geliyor severken seviyorsun da giydirirken mi tutamiyosun dedim kapiştik biraz.hayallerimde böyle bi baba yoktu.Yapaj babalari görüyorum.Sizinkiler ne alemde?Üstüne ev işlerini de zar zor yaptiriyorım baktim yapmiyor ayirdim onun cıkardığı bulasıklari çamaşirlari.Hadi kendin yap dedim.Senin burda evinin yardımcısı cocuğunun bakıcısı yok dedim.Konuşmuyoruz inanın bunaldım ya
benimkide hiç bi iş yapmaz çcugada bakmaz sever tamam.kahvaltyı hazrlarken faln drmuo bazen.10 dkk bıle sabredemıo hadı cabuk al ccgu durmuo dıo.Sanırım ben alıştm artık beklentiye girmiorum.

benimkide hiç bi iş yapmaz çcugada bakmaz sever tamam.kahvaltyı hazrlarken faln drmuo bazen.10 dkk bıle sabredemıo hadı cabuk al ccgu durmuo dıo.Sanırım ben alıştm artık beklentiye girmiorum.
Allah yardimciniz olsun cok zor esiniz yardim etmiyorsa. Benim eşim allahtan ev islerini yapiyor. Bebekde bende duruyor. Bazen esimde durursa yemegi ben yapıyorum ama genelde dogum yaptığımdan beri yemeği bulaşığı camasiri eşim hallediyor sagolsun.

Kızlar nasılsınız? Çok uzun zaman oldu bu topiğe girmeyeli. Haziran ayında doğum yapınca o başlığa kaydık. Birçoğunuzu merak ettim bakayım durumlar nasıl diye uğradım 🤗 ikizlerimle 97 günlük olduk çok şükür sağlıkla büyüyorlar Minnaklarim 🙏🙏💞

Kızlar bu aşıları yaptıran var mı ? Nasıl oluyor bilgi verebilir misiniz ?

Eklentiler

• 20200928_124730.jpg
    20200928_124730.jpg
    135,2 KB · Görüntüleme: 34
Kızlar bu aşıları yaptıran var mı ? Nasıl oluyor bilgi verebilir misiniz ?
Rotavirus aşısını iki aylıkken yaptırdık bir de dört aylıkken ikinci dozu olacak, size de 3-5 aylık demişler o da olur.

Meningekok aşısı da 3-5-13 ayda olacak, bizim doktorumuz yaptırmayı önerdi, ben de tanıdığım diğer çocuk doktorlarına da danıştım mutlaka yaptır dediler .

Rotavirus bı yan etkisini görmedik, menenjit aşısı da perşembe yapılacak, bilgi veririm yine

X