2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

teşekkür ederim çok sağol ve gerçekten yüzümü boynuna saklayarak uyuduğum kocamın uykuda kokusunu alıp yönümü çeviriyorum uyanıp.Valla zorlamıyorum bu seferde ben iyi anne olamıycam mı diyorum karamsarlık mutsuzluk peşi geliyor.Valla inşallah geçicidir inşallah anneme çekmemişimdir...

Yok canım niye iyi anne olamayasın, gayet de olursun kucağına aldığın anda kendine inanamayacaksın herşeyi kendin yapmak isteyeceksin ve çok da güzel yapacaksın, bu zamanlar geçici

Bugünleri çok bekledik. Sağlıkla ilerlesin de yeter ki, bizim sağlık sorunlarımız çekilir. Bende de son 2 ay kaşıntı oluyor. Şimdiden korku sardı beni yine aynı şey olur diye :))

Evet tabi yıpratıcı oluyor her ay her ay kan vermek. Ama hamilelik başlar baslamaz tavan yapmış benimki insallah sizde çıkmaz

Kızlar zencefil çayı içebiliyor muyuz gebelikte.Hasta olcam gibi burnum akıyo ilaç alamiyoruz bir bardak ballı zencefilin zarari olur mu ki?

Bugünleri çok bekledik. Sağlıkla ilerlesin de yeter ki, bizim sağlık sorunlarımız çekilir. Bende de son 2 ay kaşıntı oluyor. Şimdiden korku sardı beni yine aynı şey olur diye :))
Tabi canım bebeklere bir şey olmasın da biz katlanırız her şeye öyle canım bak ne güzel aynı konuda bunları konuşmak da varmış, çok şükür Nasıl kaşıntı oluyor sen de?

Tabi canım bebeklere bir şey olmasın da biz katlanırız her şeye öyle canım bak ne güzel aynı konuda bunları konuşmak da varmış, çok şükür Nasıl kaşıntı oluyor sen de?
Kız gerçekten senle Yeşim için dua etmiştim birlikte bekleyelim diye. Telime şimdilik nasip olmadı ama inşallah olacak en hayırlı ve kısa zamanda...
Göbeğim, bacak içleri, bacaklarım ve ayak altlarımda gece uyutmayacak şekilde kaşıntı oldu ilkinde. Yara oldu kaşınmaktan her tarafım. İnşallah bunda olmaz, olursa da Rabbim yardım etsin.

Ihlamur da var evde ama bir sene oldu bozulmuşmudur bayatlamiş midir bilmiyorum ki.
Ben bitki çayı içmiyorum hiç ama ballı zencefil hakkında fikrim yok, ıhlamur bile içmiyorum çok da hasta olmadım galiba hatırlamıyorum ama çok kötü hissetmiyorsan içme istersen bilen arkadaşlar yazar inş

Kızlar zencefil çayı içebiliyor muyuz gebelikte.Hasta olcam gibi burnum akıyo ilaç alamiyoruz bir bardak ballı zencefilin zarari olur mu ki?
Zencefil çayını bilmiyorum ama bala biraz zencefil katıp yesen sıkıntı olmaz herhalde galiba. Soğan sarımsak tüket cnm, tavuk suyuna çorba falan.

Sağol cnm duaların kabul oldu benden yana Alerji mi olmuştun acaba, gebelikte ilaç da alınmıyor ki alerji testi bile yapmazlar zor olmuştur

Sağol cnm duaların kabul oldu benden yana ☺ Alerji mi olmuştun acaba, gebelikte ilaç da alınmıyor ki alerji testi bile yapmazlar zor olmuştur
Gebelik alerjisi diye geçiyor. İki ilaç verdi doktor ama bana mısın demiyor. Anca doğum yapınca geçiyor. Temmuz annelerinde kimsede bu sorun olmaz inşallah :))

Kalp atışı görüp duymayan kaldı mı benim gibi?
Ben varım pazar gideceğim ama duymama ihtimalim var yine, doktor gelişimine bakalım dedi , nöbetçiymiş gelin dedi 6+2 olacak inş ultrasonda kaç çıkacak bakalım

Gebelik alerjisi diye geçiyor. İki ilaç verdi doktor ama bana mısın demiyor. Anca doğum yapınca geçiyor. Temmuz annelerinde kimsede bu sorun olmaz inşallah :))
Hiç duymamıştım canım inş olmaz ya kaşıntıkça sinir olur insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…