teşekkür ederim çok sağol ve gerçekten yüzümü boynuna saklayarak uyuduğum kocamın uykuda kokusunu alıp yönümü çeviriyorum uyanıp.Valla zorlamıyorum bu seferde ben iyi anne olamıycam mı diyorum karamsarlık mutsuzluk peşi geliyor.Valla inşallah geçicidir inşallah anneme çekmemişimdir...Merhaba hoşgeldin ben de yeniyim amailk hamileliğimi hatırladım yazdıklarını okuyunca, hayat enerjim gitmişti, yemek yiyemekten hasta gibiydim sürekli ve herkes herşey kokuyordu resmen. Bulantıyı hafifletecek şeyler var kraker patates ve ekmek yemek ya da limon kokluyordum mesela, sevdiğim şeyleri yiyordum ama malesef ki tam anlamıyla bitmesi 12 hafta ve sonrasında oluyor geçici olduğunu bilmek biraz rahatlatır seni inş. Tavsiyem şu ki kendini zorlama bebeğe faydası olsun diye herşeyi yemeye, çünkü o zaten az da olsa alacağını alıyor ben 3 ay kustum ama kızım sapasağlam doğdu kilosu da normaldi bağışıklığı da iyiydi..
7+3 üm bugun kapl atışını gördük ama duymadık.Haftaya çarşamba kontrolüm var işte kısmetse dinliycez inşallahhMerhaba hoş geldin.Kaç haftalıktın?
yok canım. ben özelde sezeryan oldumDoğumu o mu yaptırdı peki ☺
Aynıyız sağlıkla kucağımıza alalım inşallah7+3 üm bugun kapl atışını gördük ama duymadık.Haftaya çarşamba kontrolüm var işte kısmetse dinliycez inşallahh
aminn canım benim inşallahhh hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim..Aynıyız sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Yok canım niye iyi anne olamayasın, gayet de olursun kucağına aldığın anda kendine inanamayacaksın herşeyi kendin yapmak isteyeceksin ve çok da güzel yapacaksın, bu zamanlar geçiciteşekkür ederim çok sağol ve gerçekten yüzümü boynuna saklayarak uyuduğum kocamın uykuda kokusunu alıp yönümü çeviriyorum uyanıp.Valla zorlamıyorum bu seferde ben iyi anne olamıycam mı diyorum karamsarlık mutsuzluk peşi geliyor.Valla inşallah geçicidir inşallah anneme çekmemişimdir...
Bugünleri çok bekledik. Sağlıkla ilerlesin de yeter ki, bizim sağlık sorunlarımız çekilir. Bende de son 2 ay kaşıntı oluyor. Şimdiden korku sardı beni yine aynı şey olur diye :))İşte kızıma hamileyken girememiştim uzun bir süre eşim annem filan yapmıştı yemek zaten yiyemiyordum yapmasalarda fark etmezdi banabakalım bunda nasıl olacak, sağlıklı olsun da birkaç ay geçer gider inş
Evet tabi yıpratıcı oluyor her ay her ay kan vermek. Ama hamilelik başlar baslamaz tavan yapmış benimki insallah sizde çıkmazbende yarın gideceğim dahiliyeden randevu aldı troidlerime baktırmaya. İlk gebeliğimde çıkmıştı benim troid ilaç kullanmıştımdoğuma kadar ve doğum snrası 1 yıl. İnşallah bunda çıkmaz. oda yıpratıcı bir süreç her ay onujn içnde ayrıca takipte kalıyorsun
Tabi canım bebeklere bir şey olmasın da biz katlanırız her şeyeBugünleri çok bekledik. Sağlıkla ilerlesin de yeter ki, bizim sağlık sorunlarımız çekilir. Bende de son 2 ay kaşıntı oluyor. Şimdiden korku sardı beni yine aynı şey olur diye :))
Kız gerçekten senle Yeşim için dua etmiştim birlikte bekleyelim diye. Telime şimdilik nasip olmadı ama inşallah olacak en hayırlı ve kısa zamanda...Tabi canım bebeklere bir şey olmasın da biz katlanırız her şeyeöyle canım bak ne güzel aynı konuda bunları konuşmak da varmış, çok şükür Nasıl kaşıntı oluyor sen de?
Ben bitki çayı içmiyorum hiç ama ballı zencefil hakkında fikrim yok, ıhlamur bile içmiyorum çok da hasta olmadım galiba hatırlamıyorum ama çok kötü hissetmiyorsan içme istersen bilen arkadaşlar yazar inşIhlamur da var evde ama bir sene oldu bozulmuşmudur bayatlamiş midir bilmiyorum ki.
Zencefil çayını bilmiyorum ama bala biraz zencefil katıp yesen sıkıntı olmaz herhalde galiba. Soğan sarımsak tüket cnm, tavuk suyuna çorba falan.Kızlar zencefil çayı içebiliyor muyuz gebelikte.Hasta olcam gibi burnum akıyo ilaç alamiyoruz bir bardak ballı zencefilin zarari olur mu ki?
Sağol cnm duaların kabul oldu benden yanaKız gerçekten senle Yeşim için dua etmiştim birlikte bekleyelim diye. Telime şimdilik nasip olmadı ama inşallah olacak en hayırlı ve kısa zamanda...
Göbeğim, bacak içleri, bacaklarım ve ayak altlarımda gece uyutmayacak şekilde kaşıntı oldu ilkinde. Yara oldu kaşınmaktan her tarafım. İnşallah bunda olmaz, olursa da Rabbim yardım etsin.
Gebelik alerjisi diye geçiyor. İki ilaç verdi doktor ama bana mısın demiyor. Anca doğum yapınca geçiyor. Temmuz annelerinde kimsede bu sorun olmaz inşallah :))Sağol cnm duaların kabul oldu benden yana ☺ Alerji mi olmuştun acaba, gebelikte ilaç da alınmıyor ki alerji testi bile yapmazlar zor olmuştur
Ben varım pazar gideceğim ama duymama ihtimalim var yine, doktor gelişimine bakalım dedi , nöbetçiymiş gelin dedi 6+2 olacak inş ultrasonda kaç çıkacak bakalımKalp atışı görüp duymayan kaldı mı benim gibi?
Hiç duymamıştım canım inş olmaz ya kaşıntıkça sinir olur insanGebelik alerjisi diye geçiyor. İki ilaç verdi doktor ama bana mısın demiyor. Anca doğum yapınca geçiyor. Temmuz annelerinde kimsede bu sorun olmaz inşallah :))
Hadi inşallah :) ama sanırım 7.hafta daha yüksek duyabilme ihtimali. Sat kaç senin cnm?Ben varım pazar gideceğim ama duymama ihtimalim var yine, doktor gelişimine bakalım dedi , nöbetçiymiş gelin dedi 6+2 olacak inş ultrasonda kaç çıkacak bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?