- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
- 373
Ihlamur içebilirsiniz. Kuru ot birşey olmaz ona. Zencefilde koy içine ama zencefilli fazla tüketme yinede. Benim doktorum fazla olmasın demişti.Ihlamur da var evde ama bir sene oldu bozulmuşmudur bayatlamiş midir bilmiyorum ki.
Canım İnegöl de özel bir hastane buldum o ağrıyla İstanbul a kadar ulaşamazdım. Kese çok küçük ve içinde fetüs görünmüyor dediler sonra apandisitten şüphelendiler en son kendi doktorum ile konuşturdum progestan yazdı oradaki doktor ve benim doktor da işi unut yarın sabahtan gel rapor yazıcam dedi. İyice kafam karıştı sabah ola hayır ola, progestan ı içtim. Bu arada kanama ciddi şekilde devam ediyor zaten doktor içerideki kanama alanını görmüştü.Canım döndünmü göründünmü doktora .
Progestanı neden fitil olarak vermez ki bu doktorlar.Gerçekten bazılarına sinir oluyorum.Canım İnegöl de özel bir hastane buldum o ağrıyla İstanbul a kadar ulaşamazdım. Kese çok küçük ve içinde fetüs görünmüyor dediler sonra apandisitten şüphelendiler en son kendi doktorum ile konuşturdum progestan yazdı oradaki doktor ve benim doktor da işi unut yarın sabahtan gel rapor yazıcam dedi. İyice kafam karıştı sabah ola hayır ola, progestan ı içtim. Bu arada kanama ciddi şekilde devam ediyor zaten doktor içerideki kanama alanını görmüştü.
Yani progestan konusunda son derece tecrübesizim, doktor ne dese kabul şeklindeyim yeter ki bu kanama biraz imana gelsinProgestanı neden fitil olarak vermez ki bu doktorlar.Gerçekten bazılarına sinir oluyorum.
İnegölde hangi hastane ve doktora gittiniz? Ben de inegöldeyim ama bursaya gidiyorum doktorum oradaCanım İnegöl de özel bir hastane buldum o ağrıyla İstanbul a kadar ulaşamazdım. Kese çok küçük ve içinde fetüs görünmüyor dediler sonra apandisitten şüphelendiler en son kendi doktorum ile konuşturdum progestan yazdı oradaki doktor ve benim doktor da işi unut yarın sabahtan gel rapor yazıcam dedi. İyice kafam karıştı sabah ola hayır ola, progestan ı içtim. Bu arada kanama ciddi şekilde devam ediyor zaten doktor içerideki kanama alanını görmüştü.
Canım mesela kanamam yok ama en başından beri günde 3 kere fitil olarak alıyorum progestanı.Ağız yoluyla alınınca hem yan etkileri çok oluyor hem de bebeğe geç ulaşıyor ama fitil direkt ulaşıyor.neyse az kalmış inşallah yarın sağ salim görünür bebeğin kanama falan kalmaz.Yani progestan konusunda son derece tecrübesizim, doktor ne dese kabul şeklindeyim yeter ki bu kanama biraz imana gelsin
Benim doktorum iğne ile delip fitil olarak kullanmamı ve bu şekilde çok etkili olduğunu söylemişti hala da öyle yaparımProgestanı neden fitil olarak vermez ki bu doktorlar.Gerçekten bazılarına sinir oluyorum.
Aynen canım.öyle güzel oluyorBenim doktorum iğne ile delip fitil olarak kullanmamı ve bu şekilde çok etkili olduğunu söylemişti hala da öyle yaparım
Cihangir hastanesinde Çiğdem Hanıma gittim. Daha uzun mesafeyi göze alamadım. Cerrah Volkan Bey de konsultasyona katıldıİnegölde hangi hastane ve doktora gittiniz? Ben de inegöldeyim ama bursaya gidiyorum doktorum orada
Çiğdem hanımı biliyorum hamilelikten önce gitmiştim iyidir ama aritmideki Mustafa Kır daha iyi diye duydum cihazı da iyi olduğu için görürdü, olsun hepsi progestan veriyor sonuçta, kanamanız çoksa yatın sürekli ve progestanı dediğim gibi kullanın etkili oluyorCihangir hastanesinde Çiğdem Hanıma gittim. Daha uzun mesafeyi göze alamadım. Cerrah Volkan Bey de konsultasyona katıldı
Kusara bakmayın giremedim bi kaç gündür ama bugün yine gittim doktora değerim yükseliyor 450 olmuş bana yarın gel kürtaj diyo dış gebelik diyo bende ne yapıcam bilmiyorumGeçmiş olsun canım, kese oluşmamışsa nasıl kürtaj yapacak ki anlayamadım. Değer düşer kendi gider zaten. Yani kimyasal gebelik bu. Olmayan şeyin kürtajını nasıl yapacak.
Sabah kan tahlili yaptirdim aksamda doktorum aradi tiroid Var tedaviye baslamak gerek dediStres yapmayın ilaçla düzene giriyor bebegede bi zararı yok bu ilaçın faydası var çünkü bebek anneden alıyor bu hormonu
Benim onceden tiroid sorunum yoktu hic bir saglik sorunum da yoktu elhamdulillah hamilelikte ciktiBen 1 yıldır kullanıyorum tiroid ilacı. hamilelikle birlikte tshım yükselmiş ilacın dozunu artırdı doktor ayda 1 kontrol ettirmek zorundayız
ilaç hemen etki eder endişelenmeyin.
Cok sukur onun adina cok sevindimÜzülme cnm. Görümcem de hamileyken birkaç ay kullandı. Bebeği sapasağlam şükür.
peki bu elimdeki tablet formundaki ilaç, fitili nasıl ki?Çiğdem hanımı biliyorum hamilelikten önce gitmiştim iyidir ama aritmideki Mustafa Kır daha iyi diye duydum cihazı da iyi olduğu için görürdü, olsun hepsi progestan veriyor sonuçta, kanamanız çoksa yatın sürekli ve progestanı dediğim gibi kullanın etkili oluyor
Aynı ilaç fitil olarak kullanılıyor içinde öyle yazmıyor ama çoğu doktor öyle söylüyor çünkü progesteron hormonunu direkt rahime ulaştırıyor, sen yine de doktoruna sor istersen bilemedim şimdi ben depeki bu elimdeki tablet formundaki ilaç, fitili nasıl ki?
Progestanı ister ağızdan hap olarak, ister fitil olarak vajinal kullanabiliyorsunuz.Progestanı neden fitil olarak vermez ki bu doktorlar.Gerçekten bazılarına sinir oluyorum.
Başka doktorada mı gitseniz. Benzerini arkadaşım yaşadı. Doktora göre dış gebelik tüp alınacaktı. Başka doktor tüp alınmadan ilaçla düşürdü. Çok geçmiş olsun. Önce kendi sağlığınız. Tekrar hamile kalırsınız siz iyi olun yeter ki.Kusara bakmayın giremedim bi kaç gündür ama bugün yine gittim doktora değerim yükseliyor 450 olmuş bana yarın gel kürtaj diyo dış gebelik diyo bende ne yapıcam bilmiyorum
Biliyorum duygusal bir dönem. Ama inanın bu kadar üzülecek birşey değil bu. Rahat olun. Önlem amaçlı ilaç kullacaksınız sadece. Böyle üzülmek daha çok zarar verir hem size hem bebeğinize. Şükredin dermansız dert değil. Hatta mutlu bile olun. Dua edelim sağlıkla gelsin bebişler.Sabah kan tahlili yaptirdim aksamda doktorum aradi tiroid Var tedaviye baslamak gerek dedi
Yarina cagirdi ama ben calistigim icin cuma gunu gidicem
Cok uzuldum
Hersey rabbimden gelir ama nebilim iste kendimi zor tutuyorum aglamamk icin cunku kizim hamile oldugumu henuz bilmiyor ve onun onunde hic aglamiyorum uzgun gormesin diye
Suan kendimi tutuyorum birazdan yatinca kendimi tutamayip patlica biliyorum
Canım geçmiş olsun daha önce bende dış gebelik geçirdim ben kürtaj falan olmadım iğne ile düşürüldü benimki ve bu kadar yükselmesini beklemediler hemen müdahale ettiler sana tavsiyem rahim filmi çektirmen.Çünkü okuduğum kadarıyla sen daha önce de dış gebelik geçirmişsin demekki tüpte hasar kalmış.Bi de enfeksiyona baktırman.Geçmiş olsun şimdiden.Çok şükür ki hamile kalıyosunKusara bakmayın giremedim bi kaç gündür ama bugün yine gittim doktora değerim yükseliyor 450 olmuş bana yarın gel kürtaj diyo dış gebelik diyo bende ne yapıcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?