- 27 Haziran 2019
- 586
- 432
- 23
Hadi bakalım aynı gün duyucaz kalp atışlarını hayırlısıylaAa benımde 11 aralık tekrar hadı ınsallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalım aynı gün duyucaz kalp atışlarını hayırlısıylaAa benımde 11 aralık tekrar hadı ınsallah![]()
ilk hamileliğimde evet olmuştumNeslihan hanıma muayene oldunuz mu hiç
Hadi bakalım aynı gün duyucaz kalp atışlarını hayırlısıyla![]()
Çok şükür herşey yolunda dedi.Kalp atışını gördüm.haftasıyla uyumlu.tiroid için sınırdasın sonra yine kan ver kendi doktorunda dedi.bi de idrar yolu enfeksiyonunu riske atmayalım dedi toz verdi
Amin inşallah sende hayırlı haberler alırsın.Sanırım her ultrasonda ilk gibi heyecanlanıp endişeleneceğim.Gözün aydın canım darısı başıma :))
Mide bulantısı zor oluyor canımcım ama napıcan. Tuzlu şeyler ye bari.Bir kere normal yapan bir daha yapar canım, daha kolay oluyormuş ikinci doğum.. benim bugün bulantım başladı ya, hem sevindim gelişme devam ediyor demekki diye hem de kimseye söylemeyip zorla yedim arkadaşlarla yemekte, zorlanacak gibiyim bakalım
Amin inşallah sende hayırlı haberler alırsın.Sanırım her ultrasonda ilk gibi heyecanlanıp endişeleneceğim.
hadi gozunaydin.hayirlisiyla bende haftaya sali ilk defa gorunmeye gidecem.ins bebegimide gorurum umarim hersey yolundadirÇok şükür herşey yolunda dedi.Kalp atışını gördüm.haftasıyla uyumlu.tiroid için sınırdasın sonra yine kan ver kendi doktorunda dedi.bi de idrar yolu enfeksiyonunu riske atmayalım dedi toz verdi
Hadi gözünüz aydınÇok şükür herşey yolunda dedi.Kalp atışını gördüm.haftasıyla uyumlu.tiroid için sınırdasın sonra yine kan ver kendi doktorunda dedi.bi de idrar yolu enfeksiyonunu riske atmayalım dedi toz verdi
Doğumu o mu yaptırdı pekiilk hamileliğimde evet olmuştum![]()
İnşallah sen de görürsün canım.ben mecburen haftaya bir daha gideceğim iğne yazdırmaya.Yine bakarım bebişe.hadi gozunaydin.hayirlisiyla bende haftaya sali ilk defa gorunmeye gidecem.ins bebegimide gorurum umarim hersey yolundadir
Merhaba hoş geldin.Kaç haftalıktın?Merhaba arkadaşlar bende yeni tecrübesiz gebelerdenim. Benide kabul edermisiniz aranıza.Uzun zamandır yorumlarınızı okuyorum.Bu mide bulantıları 1,5 haftadır beni de perişan etti. Tiksinmelerim arttı.Hayat enerjimi aldı götürdü resmen. Siz ne yaptınız bu durumda birde ne kadar sürüyor acaba kimi 9 ay diyo kimi 3 ay korkuyorum valla.Hayır anne olmayıda çok istiyorum ama böyle şükürsüz gibide görünmek istemiyorum çok karışık bir psikolojik duruma soktu bu olay beni...
Öyle yapıyorum canım, derste bulantı gelince hemen teneffüste çubuk krakere başladımMide bulantısı zor oluyor canımcım ama napıcan. Tuzlu şeyler ye bari.
Canım döndünmü göründünmü doktora .gittiğimde konuşacağım elbette yeter ki bebek orada mı bilelim.gece hiç uyumadım desem yeridir sağ kasığımda ağrı var epey.
Bence mutfağa da giremezsin bi zaman sonra :))Öyle yapıyorum canım, derste bulantı gelince hemen teneffüste çubuk krakere başladımbirkaç ay yerim artık ben onu.. yalnız mutfağa giremezsem eşimin işi var benle
![]()
Üzülme cnm. Görümcem de hamileyken birkaç ay kullandı. Bebeği sapasağlam şükür.Gunaydin kizlar
Bugun tekrar kan tahlili yaptiricam tiroid icin![]()
İşte kızıma hamileyken girememiştim uzun bir süre eşim annem filan yapmıştı yemek zaten yiyemiyordum yapmasalarda fark etmezdi banaBence mutfağa da giremezsin bi zaman sonra :))
Merhaba hoşgeldin ben de yeniyim amaMerhaba arkadaşlar bende yeni tecrübesiz gebelerdenim. Benide kabul edermisiniz aranıza.Uzun zamandır yorumlarınızı okuyorum.Bu mide bulantıları 1,5 haftadır beni de perişan etti. Tiksinmelerim arttı.Hayat enerjimi aldı götürdü resmen. Siz ne yaptınız bu durumda birde ne kadar sürüyor acaba kimi 9 ay diyo kimi 3 ay korkuyorum valla.Hayır anne olmayıda çok istiyorum ama böyle şükürsüz gibide görünmek istemiyorum çok karışık bir psikolojik duruma soktu bu olay beni...