Kaç oldu boyu kilosu Ne kadarlık oldubence normaldr ya bklm bı dahaki ay ne olacak
yaaa üzüldüm cnm sıcak havlu koyup göğsüne sağlamaya çalış süt birikmesi mi oluyor mastır arada benimde göğsüm taş gibi oluyor dokununca açıyor emziirince iniyor
yaa o kötüymüş cnm alışır insAllah benimki uyuyor ya da bakıyor etrafına seviyor dışariyi
geçmiş olsun cnm poposu açık beklet biraz havalansn ılık suda durdur beyaz sabunla yika bı kaç kez düzelir insAllah ben yağları hiç bilmiyorum
Aynen cnm şimdilik sütü etkilenmemek adına bekliyorum güzel gidiyor gelişimi şükür
Bende cok bunaliyorum evde ya. Uyusun diye bebegimi uyutmak saatlerima aliyo. Kendimi alisveris sitelerine verdim habire bisey alasim geliyoKizlar ya ben çok sıkıldım çıkıp gezemiyorum oglum durmuyor. Evim uzak annem gelmiyo, eşim çalışiyo. Evde olmaktan hergun bebegimle yalniz olmaktan bıktım. Cok üzülüyorum ya tek başıma kaldım diye.
Benim kendi yaptigim var canim sanada gondereyim bir miktar. Bu genelde aktarlarda satiliyor ama ne kadar guvenli bilmiyorum ben bunu gecen sene toplayip dogal zeytin yagi ile yaptim. İlk kizimda da kullanmistim d vitamini sisesine koymustum. O kadar kullanmama ragmen yarisi kullanilmis. Sanirim o kadar yeterli olur.Kızlar bebiş pişik oldu bayagıkantaron yagı alın sürün diyorlar. Markası , çeşidi varmı veya ne marka almalıyım ? Birde nerede satılıyor ? Ebebek veya joker’de göremedim ??
Kanal tıkanıyo enfeksiyona dönüyo.bence normaldr ya bklm bı dahaki ay ne olacak
yaaa üzüldüm cnm sıcak havlu koyup göğsüne sağlamaya çalış süt birikmesi mi oluyor mastır arada benimde göğsüm taş gibi oluyor dokununca açıyor emziirince iniyor
yaa o kötüymüş cnm alışır insAllah benimki uyuyor ya da bakıyor etrafına seviyor dışariyi
geçmiş olsun cnm poposu açık beklet biraz havalansn ılık suda durdur beyaz sabunla yika bı kaç kez düzelir insAllah ben yağları hiç bilmiyorum
Aynen cnm şimdilik sütü etkilenmemek adına bekliyorum güzel gidiyor gelişimi şükür
İste ben 2 gune bir boyle oluyorum simdi gogsumun dedigin gibi icinde damarimsi gibi sertlik var ve agriyor ertesi gune dokunulmayacak kadar agriyor butun vucudum eklemlerim agriyor halsizlik oluyo ilk kizimda da boyleydim bunda da boyleKanal tıkanıyo enfeksiyona dönüyo.
Dün gece sıcak bastı. Sabah göğsüm dokunulmayacak gibiydi. Zar zor emzirdim üstüne sağdım. Baya yumuşadı ama içinde acıyan bi yer kaldı. Gündüz aşırı halsizdim gece de uyuyamadığım için. Akşam saatlerinde fırsat bulup bi iki sefer uyudum. Başım çok ağrıyodu. Her emzirme sonrası sağıcam inşallah geçer ya. İlerisi çok iyi değilmiş.
kendi kendine geçer mi ki sonra?İste ben 2 gune bir boyle oluyorum simdi gogsumun dedigin gibi icinde damarimsi gibi sertlik var ve agriyor ertesi gune dokunulmayacak kadar agriyor butun vucudum eklemlerim agriyor halsizlik oluyo ilk kizimda da boyleydim bunda da boyle
Çok teşekkür ederim :) arifoğlu sarı kantaron siparişi verdim internnetten. Umarım işe yarar :)Benim kendi yaptigim var canim sanada gondereyim bir miktar. Bu genelde aktarlarda satiliyor ama ne kadar guvenli bilmiyorum ben bunu gecen sene toplayip dogal zeytin yagi ile yaptim. İlk kizimda da kullanmistim d vitamini sisesine koymustum. O kadar kullanmama ragmen yarisi kullanilmis. Sanirim o kadar yeterli olur.
Ben aktardan aldım cidden iyi geldi. Bi arkadaş arkonun küçük kremi varya yeşil olan o baya iyi geliyoe demişti ama denemedim onuKızlar bebiş pişik oldu bayagıkantaron yagı alın sürün diyorlar. Markası , çeşidi varmı veya ne marka almalıyım ? Birde nerede satılıyor ? Ebebek veya joker’de göremedim ??
Allah yardımcın olsun canim iki cocukla daha zor. Bebek arabasina koyuyorum disari çıkıyorum 10 dk sonra aglamaya basliyor. Hic bir şeyi sevmiyor. Cok yorucu bir süreç gerçekten.Bende cok bunaliyorum evde ya. Uyusun diye bebegimi uyutmak saatlerima aliyo. Kendimi alisveris sitelerine verdim habire bisey alasim geliyorahatlayamiyorum. Esim sabah bi cikiyo gece 12 bucukta geliyo o saate kadar yalnizim. Kardesimde gitti iki kizimla kaldim 1 hafta .bi ona bolunuyorum bi ona kendime ayiracak zerre zamanim yok afedersiniz tuvalete bile gidemiyorum
Aynı ben sıkıntıdan sürekli internetten yiyecek giyecek ne varsa aliyorum borç batağina düştümBende cok bunaliyorum evde ya. Uyusun diye bebegimi uyutmak saatlerima aliyo. Kendimi alisveris sitelerine verdim habire bisey alasim geliyorahatlayamiyorum. Esim sabah bi cikiyo gece 12 bucukta geliyo o saate kadar yalnizim. Kardesimde gitti iki kizimla kaldim 1 hafta .bi ona bolunuyorum bi ona kendime ayiracak zerre zamanim yok afedersiniz tuvalete bile gidemiyorum
Biz 6. Haftamıza girdik.5.hafta büyüme atağını yaşadık gündüzleri hiç uyutAmadım bu beni çok yordu.emziğe alıştırdım dışarda büyük rahatlıkmış.Selam arkadaşlar ne var ne yok nasılsınız?
1 ay kontrolünde 58 cm boy 5.230 Gr da kilosu çıkmıştı evde en son 6kg çıkmıştı evdeki tartida bı haftadr tartmiyorum boyunu da ölçmedim cnm bklm yarın aşımız var boy kilosuna da bakılır sizin nasıl durumKaç oldu boyu kilosu Ne kadarlık oldu
iki tane daha zor cnm Allah kolaylık versinBende cok bunaliyorum evde ya. Uyusun diye bebegimi uyutmak saatlerima aliyo. Kendimi alisveris sitelerine verdim habire bisey alasim geliyorahatlayamiyorum. Esim sabah bi cikiyo gece 12 bucukta geliyo o saate kadar yalnizim. Kardesimde gitti iki kizimla kaldim 1 hafta .bi ona bolunuyorum bi ona kendime ayiracak zerre zamanim yok afedersiniz tuvalete bile gidemiyorum
Kanal tıkanıyo enfeksiyona dönüyo.
Dün gece sıcak bastı. Sabah göğsüm dokunulmayacak gibiydi. Zar zor emzirdim üstüne sağdım. Baya yumuşadı ama içinde acıyan bi yer kaldı. Gündüz aşırı halsizdim gece de uyuyamadığım için. Akşam saatlerinde fırsat bulup bi iki sefer uyudum. Başım çok ağrıyodu. Her emzirme sonrası sağıcam inşallah geçer ya. İlerisi çok iyi değilmiş.
kızlar buna bizde büyükler hep umma diyolar canın biseyi istemiş yememissin derler yiyince geçermiş illa canının istemesi de değil bı yiyeceği görüp beğenmek aklına gelmedi tetikler derler hamilelikteki aserme gibi tabi doğruluğu ne sarılık için sarı tülbent gibi batıl inanç olabilirİste ben 2 gune bir boyle oluyorum simdi gogsumun dedigin gibi icinde damarimsi gibi sertlik var ve agriyor ertesi gune dokunulmayacak kadar agriyor butun vucudum eklemlerim agriyor halsizlik oluyo ilk kizimda da boyleydim bunda da boyle
Aleyküm selam cnm iyilik şükür uğraşıyoruz iki çocuk ev derken günler geçiyor sen nasılsınSelam arkadaşlar ne var ne yok nasılsınız?
Maşallah senin bebek iri doğmuştu heralde di mi? O nasıl 1.ay kilosu1 ay kontrolünde 58 cm boy 5.230 Gr da kilosu çıkmıştı evde en son 6kg çıkmıştı evdeki tartida bı haftadr tartmiyorum boyunu da ölçmedim cnm bklm yarın aşımız var boy kilosuna da bakılır sizin nasıl durum
iki tane daha zor cnm Allah kolaylık versin
kızlar buna bizde büyükler hep umma diyolar canın biseyi istemiş yememissin derler yiyince geçermiş illa canının istemesi de değil bı yiyeceği görüp beğenmek aklına gelmedi tetikler derler hamilelikteki aserme gibi tabi doğruluğu ne sarılık için sarı tülbent gibi batıl inanç olabilir
Aleyküm selam cnm iyilik şükür uğraşıyoruz iki çocuk ev derken günler geçiyor sen nasılsın
3600 doğmuştu cnmMaşallah senin bebek iri doğmuştu heralde di mi? O nasıl 1.ay kilosuBen bu gidişimizde yani 2.ay kontrolünde o kadar almış olursa baya sevincem :) 3800dü bizim ilk ay. 600 gr almıştı dr beğenmemişti moralim bozulmuştu :)) Bu ay biraz daha iyi aldı gibi. 5i geçicez heralde.
Emziriyorum ben de canım. Bi ara sütüm kaçar gibi oldu, çaylar maylar derken geri geldi. Son günler emme süresi kısalmıştı ondan mı acaba mastit oldum ben. Bi sıkıntı bitiyo öteki başlıyo :).3600 doğmuştu cnmMasAllah iştahıda iyiydi sarılık olmasın diye korkumdan sık sıkta emziirince ilk ay çok aldı snrm bklm bu ay nolcak boyu önden gidiyor biraz snrm vala sağlıklı olsunlar da önemli olan o cnm emziriyorsn demi sadece mama vermiyorsun sende sanki kizimda emzirememenin acısını oglumda alıyorum snrm ben her ağladığında önce memeyi dayiyorum ağzına
ne kadar kisaldi ki canım benimki de öyle aman aman uzun emmez ama göğüslerin çok dolu olup boşaltamadan doyuyorsa ondan olabilirEmziriyorum ben de canım. Bi ara sütüm kaçar gibi oldu, çaylar maylar derken geri geldi. Son günler emme süresi kısalmıştı ondan mı acaba mastit oldum ben. Bi sıkıntı bitiyo öteki başlıyo :).
Baya iyi almış o zaman senin. Şöyle bi hesaplayınca oha yani
Bebek sütüdür bence devam sütü sanki anne sütünden sonra verilene deniyordur diye düşündüm ben dr sor en iyisi imkanın varsa canımKızlar birşey soracagım. Bebek mamalarında biz bebek sütü mü almamız lazım yoksa devam sütümü ?
Doktorum Hipp marka 1 numara mama tavsiye etti.
İnternette 2 ayrı ürün var. Birisinde 1 numara bebek sütü 350gr yazıyor. Digerinde 1 numara devam sütü 800gr yazıyor.
hangisini almak lazım, farkı nedir? Yoksa aynı ürün sadece gramajı mı farklı diyecegim, ama birinde bebek sütü digerinde devam sütü yazıyo
5 dk. Bazen 5 dk dan da kısa. Uykulu uykulu emiyosa o zaman daha uzun oluyodu.ne kadar kisaldi ki canım benimki de öyle aman aman uzun emmez ama göğüslerin çok dolu olup boşaltamadan doyuyorsa ondan olabilir
Bebek sütüdür bence devam sütü sanki anne sütünden sonra verilene deniyordur diye düşündüm ben dr sor en iyisi imkanın varsa canım