2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

kizlar merhaba nasipse eylul ya da ekim annesi olacagim bende sizde dogumlar gerceklesti bir sey danismak istiyorum bebegimin basi 10 gun falan onde gorunuyor bu normal doguma engel mi basina gelen var mi
Benim ilk kizimda onden gidiyordu 2 hafta hemde ama normal dogum yaptim. Ultrason olculeri cokta kesin bilgi olmuyo ya eksik ya fazla cikiyor. Dr bisey demiyirsa bosuna endiselenme. Hayirli dogumlar🤗

Yok canım normal doğum.sadece gaz ilacı verdiler bize.
Sezeryan doğumlarda bağırsaklardaki probiyotik için takviye verilmesi gerekiyormuş, gaz ilacı için sadece tek başına yeterli değil diye biliyorum Siz doktorunuza danışın probiyotik takviyesi versin.. Bizim tek başına gaz ilacına olan ihtiyacı %80 azalttı.. çok gerekirse o zaman gaz damlası veriyorum. İnşallah ise yarar..

Bunları yapıyorum sürekliliği olmuyor malesef :KK43: biz bi konuştuk mu öyle gidiyor 😁 çocuğu unutuyoruz . Ama ben evde çıt çıkarmıyorum uyusun diye hemen açıyor boncuk gözlerini 😂

Babasını çok severmis derler 😂 kızım haftqici akşam ve haftasonu babası her olduğunda çok kolay dalıyor uykuya.. eşim benim anlattiklarima şaşırıyor.. en olmadı güzel bir radyo kanalı bulun ses iyi gelecektir..

Kizlar Meyveli maden suyu icersem gaz yaparmi ?

Bende çok özledim meyveli maden suyu 😔ama gaz yapıyormuş dikkat

Sezeryan doğumlarda bağırsaklardaki probiyotik için takviye verilmesi gerekiyormuş, gaz ilacı için sadece tek başına yeterli değil diye biliyorum Siz doktorunuza danışın probiyotik takviyesi versin.. Bizim tek başına gaz ilacına olan ihtiyacı %80 azalttı.. çok gerekirse o zaman gaz damlası veriyorum. İnşallah ise yarar..

Babasını çok severmis derler 😂 kızım haftqici akşam ve haftasonu babası her olduğunda çok kolay dalıyor uykuya.. eşim benim anlattiklarima şaşırıyor.. en olmadı güzel bir radyo kanalı bulun ses iyi gelecektir..

Beklemekseni Beklemekseni iciyorum bise olmuyo dedio_O

Bebegim kolik diye nerdeyse hic bisey yemiyorum. Kizlar ne yicemi sasirdim ben. Süt ürünleri yemiyorum, meyve yemiyorum valla bakinca kuru ekmek yiyorum yumurta, bide et ve patates. Ne yapsam bilemedim.

Bir emzirmede kac dk kaliyo o gogusde? Eger 3, 5 dk falansa bidahakine yine onu ver
Bebegin kac gunluk oldu simdi
Benim ilk 10gun cok sisti goguslerim agriyodu. 2kere cekmek zorunda kaldim. Sonra duzene girdi simdi sismiyo
15 dk tutmaya calisiyorum bir goguste . Bazen 5 bazen 10 dk oluyor bebege gore uykulu olunca genelde kısa sürüyor . Ama dedigim gibi her 2 saatte bir bir memeyi veriyorum .

Bence anlaşıyolar aralarında zaten emzirirken bana yan yan bakıp yumruğunu gösteriyor 😂😂 o zaman anladım zaten bu işte bir iş var diye

15 dk tutmaya calisiyorum bir goguste . Bazen 5 bazen 10 dk oluyor bebege gore uykulu olunca genelde kısa sürüyor . Ama dedigim gibi her 2 saatte bir bir memeyi veriyorum .

Bence anlaşıyolar aralarında zaten emzirirken bana yan yan bakıp yumruğunu gösteriyor 😂😂 o zaman anladım zaten bu işte bir iş var diye
Ben artik saat tutmuyorum
Bazen 2saat olmadan istiyo bazen 3saat sonra falan istiyo
Kilo alimi iyimi cnm doktor ne dedi

X